Добре дошли в Габрово!

• 115 276
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, искам да попитам освен д-р Новачкова някой чувал ли е за хомеопат класически в Габрово. И доволни ли сте от д-р новачкова? Притесняваме това че не е постоянно в града , а моето момче боледува доста често...Благодаря Ви предварително.
Знам че има някаква жена в блока на гърба на Дома на книгата.

# 61
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Споделете за личните лекари. Моят мъж също иска да си сменя личната, но пък моята лична е претрупана. От кого сте доволни?

# 62
Може би ще е по-лесно да се пише от кого сме недоволни..  Confused

# 63
И ние,май ще сменяме личната.Ориентирали сме се към Др-Толева.Тя работи в детското отделение в болницата.

# 64
  • Австрия
Здравейте,
извинявам се, че така ви нахълтам в темата. Това лято мислим с мъжа ми да пообиколим някои места из България, та искам да ви попитам за хотели за пренощуване. Ще може ли да ме ориентирате към някой определен, но да не е много скъп.
Благодаря ви предварително!

# 65
Аз все пак искам да отговоря, може би не изчерпателно.
От въпроса не се разбира в град Габрово ли да се, в околността ли...
И до колко пари?

Hug

# 66
Здравейте мами от Габрово!   bouquet
Моля Ви, дайте предложения къде да празнуваме петия рожден ден на сина ни - 21.07. в Габрово, на открито и по възможност с някакви детски съоръжения наоколо, на които да играят малките палавници. Миналата година бяхме в Алеко, имаше надуваем замък, детско меню, украсихме с балони около масите, въобще беше супер, децата останаха доволни. Но ми се иска тази година да е на друго място. Благодаря Ви предварително за предложенията!  Hug

# 67
  • Австрия
Аз все пак искам да отговоря, може би не изчерпателно.
От въпроса не се разбира в град Габрово ли да се, в околността ли...
И до колко пари?

Hug

Ние искаме да отидем до Етъра. Там сигурно ще има туристическо бюро и инфо с хотели, но вероятно не много изгодни. Добре би било хотела да е в Габрово, но ако има такива за препоръчване в околността също не е проблем. За цената не мога да кажа. Нямам представа какви са цените.

# 68
В района на Етъра има и малки семейни хотелчета.
Иначе в самия град бих препоръчала хотел "Балкана".

# 69
  • Австрия
В района на Етъра има и малки семейни хотелчета.
Иначе в самия град бих препоръчала хотел "Балкана".

Благодаря ти!   bouquet  Hug

# 70
Здравейте мами от Габрово!   bouquet
Моля Ви, дайте предложения къде да празнуваме петия рожден ден на сина ни - 21.07. в Габрово, на открито и по възможност с някакви детски съоръжения наоколо, на които да играят малките палавници. Миналата година бяхме в Алеко, имаше надуваем замък, детско меню, украсихме с балони около масите, въобще беше супер, децата останаха доволни. Но ми се иска тази година да е на друго място. Благодаря Ви предварително за предложенията!  Hug
На Градище, перфектното изживяване  за през летния сезон .

# 71
здравейте мами,
 да Ви попитам скоро ще имали пак сбирка на бъдещите мами/училище за бъдещи родители/?ако да къде?на каква тема? newsm78
благодаря Ви предварително bowuu

# 72
здравейте мами,
 да Ви попитам скоро ще имали пак сбирка на бъдещите мами/училище за бъдещи родители/?ако да къде?на каква тема? newsm78
благодаря Ви предварително bowuu
  Габрово - 13 юни - понеделник, 17:30ч. - Лектор: Д-р Донка Илиева -  педиатър
тема: Имунизациите
В рамките на срещата ще бъде направена и презентация на бебешките пелени за еднократна употреба Helen - Harper . Всеки присъстващ ще получи подарък и информационни материали за бебешките продукти  Helen Harper!
Подаръци и от сп. Кенгуру, GlaxoSmithKline и Неделчев – Неделчев ООД

Габрово - 20 юни – понеделник, 17:30ч. - Лектор: Консултант по кърмене
тема: Кърменето
Гостуваща презентация – OILATUM - GlaxoSmithKline
Подаръци и от сп. Кенгуру, книжка за храненето на децата

Габрово - 27 юни - понеделник, 10:30ч. - Лектор: Д-р Мария Вълкова – ортодонт
Какво трябва да знаем за профилактиката на зъбите от гледна точка на специалиста - ортодонт? - възможностите за профилактика на правилната захапка и разположение на зъбите при децата. Кога да заведем за първи път детето при ортодонт? ЗА и ПРОТИВ залъгалките 
Гостуваща презентация – GlaxoSmithKline – Ротавирусните заболявания и превенцията им чрез ваксина – Д-р Петрова

# 73
благодаря ти kallii за инфото. Hug
само да попитам къде ще се провеждат всички срещи?
благодаря ти още веднъж bowuu

# 74
Срещите в Габрово ще се провеждат в ХОТЕЛ БАЛКАН – “FUSION” – дясна зала,  Peace

Общи условия

Активация на акаунт