Добре дошли в Габрово!

• 115 443
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Привет запишете ме и мен към кандидат мамите в Габрово. Терминът ми е на 3 Януари 2012 Simple Smile

# 76
Добре дошла на radi4ka_me. Леко бременеене . Искам да попитам някой има ли информация за д-р Павлина Белошинова в интернет пише че се занимава с хомеопатия. Доволни ли сте от  д-р Новачкова и някой разбра ли нещо за жената над Дома на книгата? Благодаря предварително.

# 77
Привет на radi4ka_me  Hug Лека и безпроблемна бременост ти желая. Добавих те в първи пост на темичката.

# 78
Жената над Дома на книгата е д-р Лина Господарска. Била съм неин пациент за лазертерапия и малко хомеопатия + есенции на д-р Бах. При мен имаше резултат.
При последната ни среща ми спомена, че работи предимно в Севлиево.
http://www.aktamedika.org/bg/Fizioterapia.html

# 79
  • Габрово
Здравейте! Може ли някой да ми препоръча добър дерматолог в Габрово?

# 80
  • Габрово
Здравейте! Може ли някой да ми препоръча добър дерматолог в Габрово?

Водила съм малкия при д-р Санкева, в МЦ "Апогей". Доволна съм, работи с касата.

# 81
Здравейте, искам да попитам освен д-р Новачкова някой чувал ли е за хомеопат класически в Габрово. И доволни ли сте от д-р новачкова? Притесняваме това че не е постоянно в града , а моето момче боледува доста често...Благодаря Ви предварително.

Здравейте,ние с малкия/2.5год./ сме ходили при др.Новачкова преди 1 год и сме много доволни,да наистина недостатък е,че преглежда веднъж на 1 месец.Една приятелка наскоро ми сподели че водела нейните дечица при хомеопат-жена от Габрово ,някъде до спортната школа,казва се др.Ангелова,взех и мобилния тел.Не съм я ползвала защото не се е налагало,но мисля при нужда не дай си боже да я посетим.

# 82
ivap, Честито за "Голямата доставка"  Hug  Лека и безпроблемна бременост ти желая  Hug

# 83
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Ей, Иви, от кога се оглеждам да се похвалиш с хубави новини!! От сърце ти пожелавам леко бременеене и на финала едно здраво и усмихнато дете!

# 84
  • Габрово
Дени, Ледената, благодаря ви много момичета  Hug.

# 85
ivap, лека и безпроблемна бременност и от мен! Hug

# 86
Здравейте, искам да попитам дали някоя от вас не знае добър лекар-ехографист, който да гледа коремни органи.  Thinking Поне така ми го обясниха. Една приятелка са я засилили от тук /Севлиево/, че имало огнище в черния дроб, инфекции, бъбречно-каменна болест, а тя няма оплаквания.  #Crazy Отишла и при другия вътрешен тук, който гледа на ехограф, и тя й казала, че няма нищо. И тя иска сега трето мнение, ама няма повече в Севлиево. Та, ако на някой от вас ви се е налагало, или на ваш познат, роднина, ще съм благодарна да споделите име, адрес и/или телефон на лекаря, как става записването и т.н. Благодаря предварително.

# 87
petti, не съм запозната, не мога да помогна  Rolling Eyes

# 88
Хей Иве, Честито  HugМного се зарадвах като видях.Лека и безпроблемна бременност ти желая ,и най-сладкото бебче на финала. Heart Eyes

# 89
petti, не съм запозната, не мога да помогна  Rolling Eyes

E, нищо, дано пък все пак някой знае. Иначе майка ми ми каза, че в болницата във Функционално отделение правили и спомена за д-р Паралчев. Някой чувал ли е отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт