Добре дошли в Габрово!

• 115 474
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • Габрово
Гале, Дес, много ви благодаря, момичета  Grinning.

petti, на мен Паралчев ми е правил коремна ехография, но беше преди повече от 10 год. Останах доволна и по отзиви на познати смятам, че е добър. За друг наистина не се сещам.

# 91
Благодаря ти, ivap, дано Паралчев да е правилният избор.

# 92
  • Габрово
Здравейте, дами.   bouquet
Аз леко нахлувам в темата, за да ви кажа, за това, ако не сте чули. Предполагам, че ще е интересно. А дори и да не е интересно - поне е едно добро извинение за разходка до Узана.  Whistling Flutter
Това е групата във фейсбук, в която се пускат новини, а тук има програма.
 Grinning

# 93
Благодаря за инфото...... много интересно, верочтно ще пресъстваме с мъжо

# 94
Ivap, честито! Не влизам често тук, но веднага ми стана мило като разбрах. Hug

# 95
  • Габрово
Ivap, честито! Не влизам често тук, но веднага ми стана мило като разбрах. Hug

Много ти благодаря  Grinning. А, вие как сте с хубавата Елена и кака й?

# 96
        Здравейте, момичета  Wink 
  ledenata Благодаря за хубавата темичка и за това, че колкото и нередовно да минавам от тук си ме добавила в списъка   bouquet
Имам въпрос и ще се радвам да ме посъветва някоя мила дама - трябва ми ендокринолог, а незнам при кого да отида... Тези, които открих в нета са д-р Славка Димитрова, д-р Мариана Илиева - Немска, д-р Росица Шумкова. Никоя от тях не ми е известна и всяко мнение би ми било полезно в случая. Heart Eyes
Лека и безпроблемна бременост на всички мами, чакащи бебчета. Много горещи емоции и незабравими моменти в тия юлски дни!  Hug

# 97
Дрън та пляс, благодаря ти  Hug
Не мога да помогна по въпроса, който те интересува. Дано някой друг се включи, че нещо позамря темичката  Rolling Eyes

# 98
 Ай да поразбутам пак темичката, побууууут.  Laughing
Във вторник мисля да посетя 1-ва Поликлиника разбрах, че там работи д-р Марокова, за която чух добри отзиви. Ако дотогава някой ме прочете и може да се изкаже по въпроса ще почерпя .... по едно виртуално кафе  Sunglasses

# 99
Чувала съм добри отзиви за Марокова. За жалост с лично мнение не мога да помогна, тъй като не ми се е налагало, но имам приятелка, която е много доволна. Майка ми пък работи дълги години в Първа поликлиника и казва, че доста хора ходят при нея. Иди, а пък ако не си доволна или някой те посъветва друго, винаги можеш да потърсиш второ мнение.  Peace

# 100
  • София
Здравейте!  Simple Smile Малко нахлувам в темичката ви, но реших да се допитам до мнението ви. Този месец с децата сме на гости на баба в Габрово и понеже на 30-ти ще правим кръщене на малкия искам да ви питам -
1. Къде мога да намеря качествени, но на достъпна цена бебешки по-официални дрешки?
2. Да ми препоръчате и магазин за детски обувки.
3. А също и къде правят хубави торти с декорация?
Благодаря предварително!!!   bouquet

# 101
Момичета, извинете ме, че се натрапвам във вашата темичка  Embarassed

Чух, че около Габрово имало много хубави места за отдих. Бихте ли ми препоръчали нещо- къща за гости, семейно хотелче, заължително с басейн и детска площадка обаче  Heart Eyes....

# 102
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Здравейте!  Simple Smile Малко нахлувам в темичката ви, но реших да се допитам до мнението ви. Този месец с децата сме на гости на баба в Габрово и понеже на 30-ти ще правим кръщене на малкия искам да ви питам -
1. Къде мога да намеря качествени, но на достъпна цена бебешки по-официални дрешки?
2. Да ми препоръчате и магазин за детски обувки.
3. А също и къде правят хубави торти с декорация?
Благодаря предварително!!!   bouquet
Здравей,
Всичко е въпрос на личен избор Simple Smile
Детски магазини - би могла да провериш- Магазин за добри деца до Дечковата къща - Пазара, Магазина до банка Биохим, още детски дрехи се продават - срещу полицията, до сладкарница "Мина Елит", търговски център "КЕМ"- дано не бъркам името- в близост до централната църква на "Николаевска". И този магазин на ъгълъ срещу "Пощенска банка". Това се сещам аз в централната част.
Детски обувки- има в тези детски магазини и обувки. Може да провериш и в Дайхман в Мола на Еса.
Торти- Мина Елит, може да питаш и в СтеАн, както и в сладкарницата на Балкан.

Ами, това е моят опит... Sunglasses

# 103
  • Габрово
Сигурно много пъти е обсъждано тук, но нямам време да се връщам да чета назад в темите, затова питам директно - педиатър, от който сте доволни??? Нашата всеки път дава една и съща диагноза и едно и също лечение - антибиотици и вече някак не ми се иска да се допитвам до нея. Другата, която използвахме често сега е извън града, затова ми иска да посетим някоя наистина добра/добър. Моля за отзиви...

# 104
за педиатри-д-р Малинова,д-р Църова,но и двете са мн ангажирани
д-р Малинова е шеф на детското горе в болницата.
мисля,че и д-р Илиева ще свърши работа,но за нея нямам мн данни. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт