Тема Незабравима 191

• 26 670
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
А тоя пищак в жапката на колата направо ме уморява да го гледам

# 451
  • София
Боже ама така ли се влиза....бе Харуне.Едно рамо и си вътре и тихо ,тихо какво крещиш и тропаш ooooh!

# 452
E т'ва беше голяма простотия!
Харун вместо да влезе неочаквано и да хване Бату,чука на вратата и чака да му отворят...
ooooh! ooooh! ooooh!

# 453
За такива моменти  майка дещеря си заслужава да търпим всички простотии на сценаристите! Laughing

# 454
Харун вместо да влезе неочаквано и да хване Бату,чука на вратата и чака да му отворят...
ooooh! ooooh! ooooh!
И аз се посмях hahaha hahaha hahaha
Как го пък измислиха. Даже не хукнаха след него.

# 455
За такива моменти  майка дещеря си заслужава да търпим всички простотии на сценаристите! Laughing
smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

# 456
  • Русе
ooooh! ooooh! ooooh!
newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

# 457
  • Варна
ooooh! ooooh! ooooh!
Човекът е възпитан- първо чука, после ако му отворят- влиза! smile3555

# 458
  • Русе
Bai bradar, bibisita, BoBoYana, bob_99, BuBuLe4ka-Kle4ka, cvetka79, danidorina, danitoo12, ddd_7, dejavue, dim_dim, dorital, eliadn, foksi, Ileto0y, ina67, ioji, IR65, iva_0210, ivva, jaklin, katia111, Maia_68, manpla, mariana68, mariq_72, marmalon, mipsy., moni97, nadejda 76, natalia, nezabravimka, pantovka11, pkutieva, samoti, TONETO, tsvetyik, vai1, valia86, vassilka85, vesela Simple Smile, winona (+ 12 Скрит/и) и 60 Гости преглежда(т) тази тема.

# 459
  • Монтана
Много си права-аз затова още го гледам сериала!Дори само тайните намигвания си заслужаваха!!!! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 460

ooooh! ooooh! ooooh!
newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62
Само това ли?

# 461
ooooh! ooooh! ooooh!
И аз се посмях hahaha hahaha hahaha
Как го пък измислиха. Даже не хукнаха след него.
Е, как да хукнат бе скъпа след него...Като имат още 10 епизода да скалъпват...Яваш,яваш, ще го хванат. То като гледам и ние за никъде не бързаме, така, че към 29 юни ще го хванат.. hahaha hahaha hahaha

# 462
  • Монтана
ooooh! ooooh! ooooh!
Човекът е възпитан- първо чука, после ако му отворят- влиза! smile3555
Не можеш по-духовито да го кажеш!Аффффферим,Дани! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 463

Много добра игра и на двете!И на мен ми доставиха удоволствие тези сцени!

# 464
За такива моменти  майка дещеря си заслужава да търпим всички простотии на сценаристите! Laughing
Много си права-аз затова още го гледам сериала!Дори само тайните намигвания си заслужаваха!!!! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
ТРИМАТА БЯХА СТРАХОТНИ!

Общи условия

Активация на акаунт