Февруарки09

• 40 057
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
И аз щях да кажа същото като Рени Simple Smile Въпреки, че не съм съгласна, че детето не може да стиска цяла нощ.. Жорето изобщо няма проблем с нощно напикаване.  И да свърши, и да не свърши работата преди да легне, няма проблеми. Дори не се буди. Наско се е изпускал няколко пъти, но започнахме да го вдигаме в моментите, когато се размърдваше, т.е. леко се събуждаше и проблема беше решен.
Цитат
....щото перспективата да ми вика някой от другата стая-мамоооооооо,пиш,пиш в 3 часа през нощта никак не ми се нрави
Joy Що бе, Ели? Все едно отново имаш малко бебе Simple Smile Пък и е добре да не губиш форма. Нали ще се целите за августинче? Айде, октомври, ноември ей ги, идват Joy

# 691
  • Пловдив
Фокси,хич не ща да поддържам форма и да ставам през нощта.Така хубаво си нанкаме с милото.Малката и тя си нанка и сега заради някакъв си памперс да си разваляме кефа.Тц.Нали знаеш,че съм по мекото и лекото
Моят натиска за августинче2012,ама аз нещо се дърпам.

# 692
Елфи, аз не знам много за българските ваксини, но някои от тези, които се слагат при мен всъщност правят детето по-уязвимо именно към тези болести, от които уж пазят. Ако и при теб е такъв случаят изобщо не слагай.

август е страхотен месец не се дърпай Laughing лъвче много ще ти отива  Laughing

Фокси, пиши как си, не съм те чела от 100 години.

# 693
Той и Боян ме натиска, ама не за бебе Joy
Рени, по-редовна съм във ФБ Simple Smile

# 694
  • Велико Търново
Елфии, от една порода сме май  Laughing И на мен хич не ми се нрави това ставане през нощта. Все ми се струва, че ще си вкарам автогол така. А иначе няколко приятелки ме посъветваха като Рени и си мисля да си дам още някой месец отсрочка и тогава да пробвам и с нощно изпишване.

Рени, не са ни поставяли такава диагноза, но миналата есен направи 3 спастични бронхита за 3 месеца и личната ни препоръча да си купим инхалатор за домашна употреба. Нашият е този http://eruditabg.com/?pid=17&NewsID=165 . Когато имаше спазми по лекарско предписание й правехме инхалации с физиологичен разтвор и вентолин разтвор за инхалации. За щастие от зимата не е имала такива усложнения. Ако е само с хрема и кашлица й правим инхалации само с физиологичен разтвор през 3-4 часа. Много добре й действа и веднага пресича всичко в началото  Peace Сега като я усетя, че почва да хърка през нощта и пускаме мечо сутрин и вечер и пак си ходи на ясла. Хубавото на този инхалатор е, че формата му е такава, че тя го приема като една от играчките й - Мечо, който гони сополите и кашлицата  Laughing и сама иска да й го пускам, ако има хрема.

# 695
Рени, благодаря!
Остава да си спомня къде са буквите на БДС-то, не намерих фонетик  Grinning

# 696
Привет, да се изкажа за нощния памперс - Ралица отказа пампера за два дни от раз, вкл. и през нощта, при положение,че пие мляко преди да заспи и към 3 през нощта. За мое учудване не се е напикавала въобще, като два -три пъти ме викна,за да й занеса гърнето и после пак си заспива. Явно си е до дете и до стискане.

# 697
  • Велико Търново
Явно наистина си е до дете и моето просто още не е готово. Ще чакаме  Grinning

# 698
И Калина като Раличка , отказа памперсите от раз , за 3-4 дни се отказа само детето . Имаме и две леки напишквания , започва да пишка в съня си , но се събужда и отива в тоалетната . Според мен , всяко нещо с времето си , когато е готово детето тогава  Peace

# 699
Краси, как е малката? Надявам се, че е по-добре.

tutubutu, не се бях сетила за инхалации с физ р-р. Може би трябва и аз да пробвам. София засега е добре, обаче настръхвам като знам, че времето  започва да захлажда Praynig

# 700
  • София
По темата - Белослава от март е без памперс, но снощи такова изпълнение ми спретна Simple Smile Изглеждаше така сякаш аз съм я препикала - от главата до петите... направо не знам как го е направила Simple Smile

А иначе вчера беше един истински кошмарен ден на работа и най-гадното от всичко беше, че нщо не завърши с хепи енд  Tired
Но добре, че бях толквоа изморена, защото иначе щях да си изпозастрелям "най-добрите" приятелки - вече за 2ра среща, на която не съм поканена, разбирам от трето място. А не е да каже човек, че не съм била свободна Sad Да не говорим, че последните 5-6 месеца не помня да съм отказвала среща... И да не изброявм случаите, в които си правят екскурзии за уикенда, за което пак разбирам впоследствие ...
Много ми е гадно Sad

Кога ще е следващата софийска среща  Mr. Green

П.П. нещо ми се бъгна компа  newsm78

Последна редакция: ср, 28 сеп 2011, 08:41 от carbo

# 701
  • Пловдив
Добро утроооооооо

аз съм решила,че трябва да измия прозорците,но страшно ме мързи.все пак днес сутринта стартирах с тези в кухнята

Последна редакция: ср, 28 сеп 2011, 08:48 от Elfita ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥

# 702
Здравейте момичета,

и аз като Надето си мислих тази сутрин кога ли ще е следващата среща, но като знам колко редовна бях на предните, какво да питам Simple Smile

Наде, ти смени ли работата вече?

По темата с памперсите, на нас по-малко проблеми ни създаде нощния , отколкото дневния. От около половин година може би Йоан спря да пишка през нощта, но аз все отлагах да го махна, защото ме беше страх да не се изпусне и да спи цяла нощ така.
Та лятото реших, че е време и го махнахме от раз. Досега е имал 2 изпускания и двете докато беше при баба му на гости. Дневния го махнах също лятото, като ги събраха в сборни групи. Едната лелка реши да ни съдейства и аз се възползвах от случая. Преди това постоянно ми обясняваха, че доакто не започне да си казва, не иска. И така от около 3-4 месеца е без никакъв памперс.

Аз имам друго питане - какви играчки купувате? Ние ходим по магазините, но нищо не ми се струва подходящо за възрастта му. Или прекалено бебешки играчки или Баку Гани и тем подобни идиощини.
Доста се зачудих и аз за Лего, но не знам дали ще му е интересно. Той има един конструктор на FP< серия Little people И засега разиграва някакви сценки с човека и животните от там.

Момичета ако някой е правил скоро детска стая или е гледал за мебели нека даде предложение за нещо интересно. Обиколили сме почти всички магазини и нищо не можем да харесаме. Изборът ни е ограничен заради това, че искаме две легла и по-точно такива, които са едно върху друго, не двуетажно. А едното да се вади под другото. Така смятам, че ще спестя място. Исками се да има две легла, за да може племенника да ни гостува, а и когато се рабзолее да спя при него.

# 703
Момичета, благодаря ви за хубавите пожелания!  Hug Да ви се връщат!  Mr. Green

Силве, траех си, защото не бях ходила на лекар, а само направих тест. Едва миналата седмица ми беше часът и вече като се уверих, че всичко е наред споделих с вас. До тогава никой друг не знаеше, дори майка ми. А уж сме работили за момче, ама то не зависи от мен, таткото каквото е сършил ....  Grinning

За памперса - дневния, бях писала преди, че Плами го отказа изведнъж. Както не искаше без него и сама си го слагаше, така лятото като й избиха ситни пъпчици от жегата реши, че няма да носи. Нощния мислех, че сме го отказали, но пак го върнах, защото забелязах, че когато е неспокойна или болна се изпуска. а тя си ми е много емоционална и това се случва поне 2 пъти в седмицата. Иначе когато е спокойна и не се буди нощем не пишка, макар, че пие вода докато се приспиваме  Shocked

Деси, при нас играчките се състоят от една кукла с много рокли и едно малко камионче на връв, което си го тегли като сме на вън. Тези двете се носят навсякъде, в яслата, на разходка .... но при вас куклата отпада като вариант Simple Smile Не съм ходила скоро специално за играчки, защото Плами се заиграва с тези, които има от преди 1 година още, сега ги преоткрива.

Наде
, не знам защо се получава така с теб и приятелките ти. Моите всичките са с малки деца и почти не се виждаме, само се чуваме или пишем. Да не би твоите да са без деца и затова да странят от теб, да си мислят, че само за Белка ще им говориш  newsm78

И на мен ми се иска среща, но не знам дали ще успея да се включа.   Tired Ще следя обаче за уговорка.

Елфииии
, изми ли прозорците? Ако имаш още устрем ела и моите да измиеш, че мен нещо хич ме няма по миенето на прозорци  Joy

# 704
  • Пловдив

Елфииии
, изми ли прозорците? Ако имаш още устрем ела и моите да измиеш, че мен нещо хич ме няма по миенето на прозорци  Joy

измиииииииииих на трите стаи
остана ми на детската-утре ще ги боря  Tired
устрема ми иначе е колкото да не пукна  Joy

сега готвя леща и чакам миуто да се прибере.баща му го замъкна чак до Хасково

Общи условия

Активация на акаунт