Отговори
# 45
  • Варна
ЛУЛУ и аз се сещам, че имаше няколко отрицателни коментара за Баронеса и от тогава не рискувам ....
Мahidevran направо си се заредила с ваучери браво браво  Grinning
Ще чакаме отзиви за местата, които ще посетиш и весело изкарване в София  Wink

# 46
Здравей! Simple Smile Аз бих могла да откупя твоят ваучер, но как ще стане разплащането? : )

# 47
Напоследък нищо интересно няма в тези оферти. Яд ме е, че изтървах еднодневната до Одрин и Лозенград.  Crossing Arms

# 48
  • Бургас
Някой има ли наблюдения за тази оферта в колектива:
Ароматни миди соте в сос "Перно", пресни пържени картофки, чаша вино или бира само за 8.50 лв, вместо за 17.80 лв, в ресторант „HOME dine&wine“!

# 49
Вчера майка ми ходи по тази оферта, аз бях ходила преди това, но и тя като мен е остана много доволна от масажчето  Laughing http://bg.kolektiva.net/varna/closed/zaredi-se-s-energija-s-klas … ki-masazh-za.html , даже съжалявам , че само 2 бр. бях купила и вече са използвани  Simple Smile

Весели Великденски празници пожелавам на всички !   bouquet

# 50
Видяхте ли тази оферта http://www.deals.bg/deal/id/3292/7804b4/3. Знаете ли нещо за тези карти, дали са читави? Намерих само тази статия във в.Капитал, от където не става съвсем ясно, още повече, че във Варна от 4000 клиента 1000 са руснаци.

# 51
Да ви разкажа за Бар Наздраве - оферта от Грабо. Накратко офертата се състои в това: вечеряте на човек по 15 лв и спите безплатно в двойна стая.

Заведението се намира изън Варна, на няколко км след Виница и се стига до него по един черен път. Представлява голяма селска къща-хотел с битов ресторант в стил Бай Данчо - Копитото. Вечерта бяхме общо 5-ма приятели  трябваше да сме 7, двата не успяха да дойдат. Отиваме ние и още от вратата ни посрещат: ами ние нещо объркахме резервациите и за да настаним всички гости, ви предлагаме четирима от вас ще ви настаним в нашия най-хубав апартамент с две двойни стаи и джакузи. Ами лошо няма, само дето не бяхме в готовност с бански!  Flutter Качихме се горе-това и очаквах - малки стаи, но чисто, нормални легла, нито чисто ново, нито старо. Обстановката е адекватна на стандартните цени.

В ресторанта беше много приятно. Персоналът беше... ами типична селска гостоприемност. Нали знаете, как са там хората, не студено-учтиви, а някак дружелюбни, все едно сте роднини на съседите. Храната ... ооо храната.  Crazy  Hug Не сме се ограничавали в поръчването и ни сервираха, то не беше салати, то не беше ракийки, не беше свински специалитети и агнешки главички...! Аз съм вегетарианка и хапнах зеленчуци не грил - не можех да се спра да ги ям!! Картофите бяха пресни, както и всичко останало. Много вкусно, всичко сервирано изобилие беше - извинете ме за израза - оплюскано, ометено и облизано до дъно. Какво са кажа, отдавна не бях похапвала толкова добре. 6+!

И така, едно набързо плюсовете и минусите:
ПЛЮСОВЕ:
1/ Много вкусна храна - доволни сме от всичко, което хапнахме, прясно и свежо.
2/ Умерени цени - не е евтино, но не е никак скъпо: шопска салата - 3.20; зеленчуци на грил - 5.40; топеница или катък - 4.50; основни ястия с место - между 6 и 11 лв, но порциите са големи
3/ Много приятна атмосфера - спокойно е, а градината навън е прекрасна в слънчево и топло време
4/ Добро обслужване - сравнително бързо сервираха толкова храна, бяха гостоприемни

Минусите:
1/ Извън Варна е, но пък е сравнително близо. Подходящо е, ако човек разполага с ден за разходка и пикник, да се разходи и хапне хубава храна.
2/ Трудно се стига до там. Трябва да имате кола. И трябва да минете 2 км по черен път.

Но пак да кажа - струва си! Много сме доволни! Пак ще отидем през лятото.

# 52
Здравейте

Какво мислите за тази оферта и по-скоро за местото
http://bg.kolektiva.net/blagoevgrad/na-more-v-medzhik-drijms-sveti-vlas.html

Някой има ли идея как е там?

Мариана

# 53
Видяхте ли тази оферта http://www.deals.bg/deal/id/3292/7804b4/3. Знаете ли нещо за тези карти, дали са читави? Намерих само тази статия във в.Капитал, от където не става съвсем ясно, още повече, че във Варна от 4000 клиента 1000 са руснаци.

Бих казала, че зависи дали често посещаваш изброените места. Ако обичате да ходите в тези ресторанти например - би си струвало, но ако е за ей така - не. Така мисля аз.

Какво мислите за тази оферта и по-скоро за местото
http://bg.kolektiva.net/blagoevgrad/na-more-v-medzhik-drijms-sveti-vlas.html
Някой има ли идея как е там?

Офертата е за Свети Влас, което не ни е в района. Аз лично нямам никаква представа, но може би в основната тема в На Пазар момичетата ще имат някаква информация. Пробавай там. Simple Smile

# 54
  • София
Здравейте момичета, позволявам си да постна едно питане от темата На пазар, защото смятам, че тук списва  може би най-компетентната сред нас в тази област:

Имам едно питане към Мahidevran-ако е запозната с този Боуен масаж да ни каже какво представлява, Благодаря и предварително
  bouquet

# 55
Имам едно питане към Мahidevran-ако е запозната с този Боуен масаж да ни каже какво представлява, Благодаря и предварително   bouquet

Ranick, отговорих в основната тема, но искам да добява, че на мен Боуен ми е интересен и понеже трудно можеш да сбъркаш с него, от известно време размишлявам над едно учебно дивиди с техниката. Боуен и Бриима са ми много интересни! Ето какво представлява второто: http://www.youtube.com/watch?v=QVuqyzXy5eI&feature=related . На вас не ви ли се струва интригуващо?  coolcool

П.П. Знам, че това не е мястото да се коментират заведения, които не са от групово пазаруване, но много ми се ще да ви се ожаля от Арменския ресторант във Варна. В кой форум мога да го направя?

# 56
  • София
Ааа опитахте се да избягате, ама ви открих!  nuts bye
 Закупих си едно ваучерче за миди от Колективата. Да си имам за Май месец, че имам и ваучер за Тера Вайн и уговорка с една съфорумка.  Mr. Green Hug

# 57
Ааа опитахте се да избягате, ама ви открих!  nuts bye
 Закупих си едно ваучерче за миди от Колективата. Да си имам за Май месец, че имам и ваучер за Тера Вайн и уговорка с една съфорумка.  Mr. Green Hug

Hug
kashmir, и аз се точа на тия миди от Колектива.  Mr. Green

# 58
А къде точно са ситуирани тези миди от Колектива? Гледах картата - според нея е в центъра, а според адреса - някъде около табелата за край на Варна.

# 59
А къде точно са ситуирани тези миди от Колектива? Гледах картата - според нея е в центъра, а според адреса - някъде около табелата за край на Варна.

Адресът е коректен. Заведението се намира в района на спирка Почивка (крайна спирка за 148, 14, 15, т.н.). Това е зоната над Пикадили Парк. Не е на центъра.

Общи условия

Активация на акаунт