Ще се облека във рокля черна, за темата Дюканска юбилейна - 250

• 38 372
  • 766
  •   1
Отговори
# 435
  • Плевен
ANNAFACE, честита годинка! Супер воля, супер резултати! Страоотна си и голям стимул за всички нас! Поздрави!
MariDi, също благодаря! Права си за своята цел! Така е! Нека да се радваме дълги години на хубаво тяло, без да се налага да се връщаме на поправка! Все пак този толкова продължителен режим не може да не допринесе за изграждане в нас една култура на хранене! Пък и колкото повече килца ликвидираме, толкова по-силно става желанието да запазим постижението. А и нали си знаем вече - покачи ли се кантарчето - чисти протеини!
При мен тръгнаха нещата след рибните дни - още вчера минус -900 гр! Днес - 300. Така вече ми харесва! Значи формулата е риба и движение!
Поздрави на всички! Обичкам ви, целувам ви! Прекрасен слънчев и успешен ден!

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 18:56 от ArhMih

# 436
здравейте имам само 2 въпроса и ще ви помоля за отговор.По колко овесени трици трябва да ям на ден на първа фаза съм и в другите фази по колко лъжици да ям.И дайте ми примерно меню за първа фаза Hug благодаря ви

# 437
здравейте имам само 2 въпроса и ще ви помоля за отговор.По колко овесени трици трябва да ям на ден на първа фаза съм и в другите фази по колко лъжици да ям.И дайте ми примерно меню за първа фаза Hug благодаря ви
Още от първия ден задължително ядеш сутрин по 3 супени лъжици овесени трици. Някои момичета ядат и по 1,5-2 лъжици. Ядеш ги до края на живота си. Ако си ги киснеш в кисело или прясно мляко може и да ти харесат като вкус, в случай, че не са ти приятни. Лично аз ги обожавам Crazy Желателно е да не превишаваш трите лъжици за дадения ден. А за примерно меню- възможно най-чисти протеини. Аз тогава си правих задушено бяло пил. месо, един стрък зелен лук, мнооого малко сол/нали знаеш, че трябва да се яде безсолно/ и две лъжици обезмаслено кисело мляко. Всичко това се задушава. Месцето и млякото пускат достатъчно сок. Става много вкусно. Още първия ден си наготвих това и свалих за първото денонощие 1,450 кг. Също менюта можеш да си извадиш от форума. Прочети в книгата кои са най-чистите протеини и яж само от тях, за да имаш успешна ударна фаза. Успех в режима newsm10
ArhMih, рибката винаги дава чудесни резултати. Аз обикновено си правя риба за П дните. Да изхвърлям възможно най-бързо водата от ПЗ дните.
Аз нали съм в цикъл, що да не покаже кантара днес +650 гр. И в комбинация със зеленчуците ooooh! Още утре ще си направя рибка.

# 438
veroni благодаря само да ви кажа,че моята колежка е отслабнала с 20 килца за 4 месеца и ги е задържала вече година,качила е само 2-3 и иска пак да ги свали,но няма инренет в тях,а е подарила и книгата си и ме помоли да и припомня малко от разрешените храни,най вече за колбасите.Та аз съм на друга диета,но ме впечатлиха резултатите и тук и аз така и така си ям трици сутрин,мисля да ям количеството на дюкянки а и да мина и на по протеинова храна и така много дълго стана обяснението..... Embarassed та лично аз познавам 5 човека който отслабнаха по 25-30кила пред очите ми от тази диета и то за 5-6 месеца така че продължавайте HugВъпрос меню като това за първа фаза добре ли е з-2варени яйца   о-пилешко бутче,печено без кожата в-кисело мляко( да попитам 2%много лие)благодаря ви за съдействието Hug

# 439
  • Плевен
magi333 , можеш да й прочетеш пак първа страничка на твоята колежка, но колбаси не са за препоръчване! Има вакуумирано пуешко филе, пуешко месо, пилешки - също, както и едно телешко филе в Кауфланд. Другото - риба, дробчета, пак пиле, телешко и ...тя си знае щом е свалила толкова килца с Дюкан! Той не може да се забрави! За киселото мляко, аз също употребявам вече единствено 2% - Боженци - само то ми е вкусничко. Не ми се ще да консумирам 0,1, пък в добавка 3,6 растителни мазнини или сгъстено с нишесте. Но съм намалила консумацията на едно мляко дневно, вместо 2, както правех преди сегашното си потретване (вече е последно)!
Това, което си писала като меню - си е нормално като включиш сутрин и триците с мляко и махнеш едното яйце или - да не се злоупотребява с жълтъците. Можеш да добавиш и някакво филе към закуската или към 10 часа, ако закусваш рано. Незнам за вечеря какво си мислиш да употребяваш, както винаги съм казвала - вредно е да се скача от диета на диета, от един режим в друг! Горкият метаболизъм съвсем ще се обърка! Поне така мисля аз! Успех! Все пак - на Дюкан ли минаваш? Мар-го = Маги 333, нали? Laughing

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 19:00 от ArhMih

# 440
Добра ви вечер!
Снощи и аз бях на риба със зелена салата и днес имам голяяям минус -1кг.и800гр.За последните две седмици съм свалила около 6кг.Това не е ли прекалено бързо? newsm78
Спокойна вечер ви желая!  bouquet

# 441
  Здравейте, дюкеси ... планираме среща на Бургаските ветеранки на дюканския режим , приемаме и нови попълнения , планираме кафепиене на 21,05,2011год. събота от 11 часа . Моля , ако има желаещи да ми пишат на лични , защото не влизам много често в темата , мястото още не е уточнено , през седмицата ще го обявим  Hug

# 442
  • Плевен
gardenia1979, уаау! Наистина е много бързо! Незнам дали е добре или зле!

Блазе на дюкесите от бургаската среща!
От мен лека нощ!

# 443
Скоро не съм писала, но ето един повод да се включа и аз. Надявам се по - честичко да се включвам при вас, ако ме приемете. А ето го въпросът, който искам да ви задам - не съм срещала коментари за него, а ако е имало такива и аз не съм ги видяла се извинявам. Питането ми е за авокадото - разрешено ли е или не? Ето и някой факта за него който намерих в нета:
Защо авокадото е полезно?
•биохимичният състав на авокадото, напомнящ повече на ядки отколкото на плод, дава достатъчно протеини, за да замести напълно месото и сиренето в дневното хранене.
•Хранителна информация: без натрий и холестерол; много богато на калий, желязо, цинк и магнезий, на витамини А, РР, Е, В1, В2, В6 и на моно-ненаситени мазнини (лесно усвоими от организма). Съдържа 218 калории за 100 г.
•смята се, че лекува диабет, високо кръвно налягане, язва, гастрит, анемия, сърдечно-съдови, очни, бъбречни, чернодробни и жлъчни заболявания, укрепва имунната система, засилва метаболизма, действа против туморни и ракови заболявания. Прочиства кръвта, регулира месечния цикъл и други гинекологични проблеми, и почти няма болест, при която то да няма благотворен ефект. Тонизира нервната система и психиката.

# 444
  • Лутаща се
Скарлет, къде са го пуснали? Аз много обичам телешко.
За съжаление става дума за магазин в Горна Оряховица.

От мен - правих си кръвни изследвания. Ей така, за всеки случай. Пълна кръвна картина, холестерол, хемоглобин, урея. Всичко е в норма, без никакви отклонения. Така че който и да ми говори, че нашият режим ни докарва здравословни проблеми - да си гледа работата.

# 445
Здравейте. Снощи се сблъсках с една дилема ,а именно , че бяхме на гости и домакинята беше приготвила заешко месо. Тъй като нямах избор - ядох от него. Днес се порових в нета за информация и установих , че заешкото месо е по-добро от всички останали меса - и като съдържание на протеини , и като съдържание на мазнини. Отново отворих книгата , обаче никъде не прочетох Дюкан да пише за заешкото месо   newsm78    Някой има ли наблюдение по въпроса ?  

Забравих да спомена , че резултата тази сутрин беше - 0,900 кг  #Crazy  Не знам дали от заешкото или от водата , която изпих за вечерта /около 1,5 л/ .

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 23:27 от isache

# 446
Заешкото е диетично месо и спокойно можете да го ползвате през всички етапи на режима.

Авокадото наистина е полезно,но от това което съм чела за него при захранването на Лори знам,че съдържа голям процент мазнини и съответно преди да сме достигнали желаното тегло не би трябвало да го хапваме.
  ideauu

# 447
 Добър вечер  bowuu
 Днес получих поздрави от МЦ и се надявам след него да имам минус. Днес кантарчета ме увери, че съм пак 55кг. Нормално ли е забавянето на цикъла от по няколко дни или е повод за притеснение? До сега винаги съм била точна като часовник, но откакто поограничих приема на някои храни (два–три месеца), все ми закъснява.
 Споделете каква риба хапвате Praynig. Много обичам скумрия, но взе нещо да ми омръзва, а освен нея и шаран, друга не съм опитвала.
 Да се похваля–колана, който поръчах преди време пристигна и дори вече го пробвах. Много жица, много кабел... После ще има да предавам мед и Халомин  Mr. Green. След месец ще кажа дали е поспаднало поне малко шкембенцето.
 Това е от мен...
 Лека вечер!  bouquet

# 448
  • Пловдив
Заешкото месо е писано в първия пост.

I. Постни меса
Това са : телешкото, говеждо, заешко и конско

И още в първата книга на Дюкан има рецепти със заешко.

Авокадо е плод, който на вкус наподобява зеленчук, а по хранителни качества прилича на ядка - при Дюкан са забранени и плодовете, и ядките. Ядките са забранени дори и в 3 фаза. А състава на авокадото има и 15% мазнини.

# 449
Извинявай Вещи - този път реших да се консултирам с книгата , а не както правя обикновено - от първия пост/ той все пак е обощение на книгата/ , поради постоянното напомняне да четем книгата.
Зададох си въпроса , защото там пише :   Първа категория - постни месса

Под постно месо разбирам три вида месо: телешко, говеждо и конско за - уви - все по-малкото хора, които го консумират.

И за това де...... извинявай още веднъж..... нали съм на поправка имам с какво още да обогатя познанията си за режима......    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт