)) аз и по повече ям
как са бебечетата със секретиращите оченца Има ли подобрение?

Иначе съм за това да не се пасира храната до 3г.
както една моя позната. Каката много малка я научих да яде непасирана храна имам предвид преди да навърши 1 годинка, както я оставях и сама да се храни.
На 1 година и 2 месеца, когато я заведохме на море и вече си беше на обща храна.
колко часа ще сме навън или в колко часа ще е срещата? 
А нямаше близо до мен млечна кухня, иначе нея щях да ползвам 

така му е било на кеф на бебо
тои ти всеки ден не ядеш под час и едно и също количество
Успокой се нали той е спокоен 

шегувам се. Зависи. Тя може да каже съвети и мнения , но аз като майка ще взема решението 

почти съм сигурна че Денислав няма феисбук

По - късно пак мога да се включа , ако нашия тати се смили над мен и изкъпе сам дечко 
, за В колко часа ще си организираме срещата?
еуа, добре ни разведри
Много теми сте подхванали, аз пиша, пиша и докато публикувам още сте изписали...пак чета и пиша...и то не идва време да публикувам

Само че имам един проблем. Някоя мама цеди ли се с ръчната помпа на Авент? Не може въобще да ми направи вакуум на гърдите и нищо не излиза дори в момент, когато гърдите ми текат
Чудя се каква е причината, а на ръка ми е трудно да цедя повече. И по-рано съм пробвала, че исках и да замразявам, но не става, а с тази помпа съм се цедила преди с баткото
Възможно ли е причината да е, че са ми се уголемили много гърдите в момента 

Дадо така да продължава...Не ние,а децата сами си правят режима и сами преценят кога да премахнат ТЕ,а не Ние нищното хранене..
Хернията е ОК, махнахме лепенката и тепърва се боря да храня около 2 часа интервал....взе да яде около 80мл ... 
...после започна да става и да си рови в шкафа за някоя друга "нощна бисквитЪ"
Да не ви отчайвам, но има деца дълго хапват нощем...отскоро започна да спи по цяла нощ без да хапва...но сутрин се събужда освирепял от глад.

.Препоръчани теми