И аз знам, че не се отделят парчета за Богородица и бебето. Но , ако ме питате какво правим с това парче на Бъдни вечер-ами на следващия ден го изяждаме, не знам дали е правилно, ама пък да се хвърля е грехота.
Май е от кърменето, направо се разтрепервам понякога от глад. Но не може да се свавнява с този по време на бременност-тогава беше страшно.
)
Но съм на ръба на силите си и за компютъра изобщо не ми остава време.Влизам само да се отчета за прегледа от вчера-за един месец сме качили 950гр и сме пораснали с 3см-много съм доволна от резултата.С кърменето се справяме добре(благодарение на консултантите) и мисля,че вече започнах да усещам настроенията на бебка и да не се шашкам,че остава гладна 

Страшно съм озадачена от новата лекарка-абсолютно нищо не разбира горката,и само се допитва до сестрата
И никой не казва кога ще се връща нашата доки(била в болнични заради операция и тази я замества).Та докато се върне все едно сетрата ще ни лекува,защото заместничката само нея пита кое и как
Как може да се захване с педиатрия,като никаква я няма в тази област.Вместо да ми преглежда бебето,да поставя адекватни диагнози и да дава компетентни отговори,тя се захласва по мъжа ми
Затова вече ще влизам без него,че поне той да не я разсейва

И на мен ми се вижда странно само 1 път на ден да се дава да суче
как ще стимулираш кърмата ако само 1 път се храни
много добре си го намислила на всяко хранене да кърмиш
мисля че и ЛЛЛ ще ти кажат същото 
отколкото с двамата батковци преди. Успокой се, не е задължително ти да си я простудила, все пак има още 3-ма вкъщи които могат да донесат какви ли не бацили
и то без те да са болни. Не се тормози толкова, ще се оправи малката сладурана.
Радвам се, че оченцето вече се подобрява.
Препоръчани теми