Не напипвам бучки
, снощи си направих под душа лек масаж, но ефект няма
пишете как сте! 

Част от нещата ги правих
Тази вечер пак ще пробвам и ще пиша как съм. Но след днешното по често кърмене, има леко подобрение и болката е по малка. Но бучка или някакво подуване не усещам, няма и зачервяване
Успокой се и наистина не е много сигурно колко точно яде.
Имай предвид, че ти може да си стимулирала производството на мляко и сега да имаш повече мляко, отколкото предполагаш
И Вики няколко дни поред ми яде само от едната гърда на хранене, а обикновено яде и от двете,че даже и не му стигаше
И той се храни от едната гърда за около 3-4-5 мин зависи дали ми гука
пълна дезорганизация цари
Но времето беше страхотно и реших да поплевя, но накрая съдих цветя 

Успех!
). Не давам вода или друго освен кърма. Рядко има колики. ползва залъгалка от време на време. Кара около 45 дни физиологичната жълтеница( аз съм О+, а тя А+), вече няма. Но кърменето е все така. Засуква и губи интерес, като заспива, и реално суче няколко минути след като е слязла кърмата. Прилагам разбуждане, компресия, промяна на поза и обстановка, полусънено състояние, смяна на памперс, но ефект няма.
(((

, докато бебо спи
). Не давам вода или друго освен кърма. Рядко има колики. ползва залъгалка от време на време. Кара около 45 дни физиологичната жълтеница( аз съм О+, а тя А+), вече няма. Но кърменето е все така. Засуква и губи интерес, като заспива, и реално суче няколко минути след като е слязла кърмата. Прилагам разбуждане, компресия, промяна на поза и обстановка, полусънено състояние, смяна на памперс, но ефект няма.
. Кърмачето се грижи и майка му да си почине, като я предизвиква да вземе задължителна доза почивка, докато кърми.
. 
. И лекарката подозрително ме пита сигурна ли съм, че наистина имам мляко и мъжа ми веднага се активира :"Ооо, дааа, тя има много мляко, така й се пълнят гърдите, че тече по дрехите и пръска по мебелите" 

Препоръчани теми