Мама МАРТенче прегръща, то с усмивка й отвръща - тема 2

• 29 808
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте и от мен!
И ние си прекарахме много добре почивните дни.Май по-добре аз от колкото Ивана,ама ми липсваха социалните контакти.Сега съм доволна.
katilias -страхотен паяк и страхотна торта.Чак ми иде и аз да спретна нещо такова,ама като знам,че после трябва сама да си го ям Whistling
Безгрижно детство на малкия Александър пожелавам!  party002
Аз съвсем бях забравила,че в неделя беше деня на майката  Embarassed ,ама си изкарахме страхотно.
Маринелс. Радвам се за добрите новини!
skrech -аз потърсих сайта преди около 5-6 години.По телевизията даваха  благотворителен базар организиран от мамите за децата сираци.После четях форума на осиновителите и си мечтах един ден и аз да съм една от тях.Разбираемо,не пишех.Ето ме сега тук.
Г-жа стихийно бедствие-благодаря за линка към руското предаване.Беше интересно,мъжо се запали по тая гимнастика.После изгледах и предаването за Ванга.
Хайде да става топло и да отварят басейна в комплекса  smile3508
Уфф трябваше да ходя до банката,ама Ивана заспа и аз реших да не я будя.Голям съм мързел  Blush

# 571
Стресираха ме изказвания от рода "не издържам, иде ми да го хвърля през прозореца /бебето/" и отговори "недей, че после трудно ще го изстържем от плочките"...това се приемаше за хумор  Shocked
#CrazyВ тази връзка се радвам, че в Мартенската дружинка се стараем да поддържаме добър тон и до сега май не сме имали кой знае какви словестни конфликти. А подобни изказвания на някой може и да му допадат, но и на мен ми идват в повече и определено не ми са забавни.
Маринелс, страхотни новини!Отдъхни си и се радвай на живота! Grinning
Относно целулита аз мисля, че само с козметика нищо не става. Дори само с масаж нищо не става.Преди да забременея направих един 10-дневен курс с антицелулитни масажи , но нямаше кой знае какъв резултат, а масажистът наистина си разбираше от работата. Като че ли най-много ефект има от спорта+хранителен режим+козметика за тази цел. Само едно от трите не действа при мен.  Sad
Г-жа Стихийно, много са сладки децата, а плувецът изглежда ще е бъдеща олимпийска надежда. Grinning

# 572
Момичета,за целулита съм чувала,че самите лекари казват,че целулита след раждането ще се изчисти сам....говоря за този,който се е появил през бременността..Според мен козметиката не помага,колкото и скъпа да е тя...мен ми помогна преди време ежедневно бягане по около 5 км. с неопренов клин...
На мен вчера ми дойде цикъла...бях забравила колко е неприятен този период при мен...болки...тече като за световно..ужас...Няма начин,жени сме:)

# 573
 Hug Здравейте момичета,само влизам да се отчета,че свекървата ми е на гости и затова не влизам въобще!!

# 574
  • Пловдив
Плодивчанки, утре ще ходите ли на ЛЛЛ лекцията в детски център Оранжево небето?
На мен ми се губи инфото за тази среща и нямам идея по кое време е и на каква тема, така че ще пропусна  Peace
Лъки, назад из темата имаше инфо, че ще има лекция на тема Хранене на кърмачката, захранване и т.н. След това сигурно  е имало инфо, че се отлага, но аз съм го пропуснала  Crazy и си направих сутринта 1 разходка дотам. Среща нямаше.
Благодаря на ЛЛЛ, че ми писаха, че няма да има среща Simple Smile просто аз не съм си видяла съобщението.
Добре, че не съм ви заблудила и вас да се разкарвате до Смирненски.

Иначе форума го открих преди 3-4 годинки, като търсех информация за диети  Blush тогава въобще не съм мислила за брак и деца. Доста време прекарах там, после в готварския, едва от около година и половина почнах да влизам  в Искам бебе и чак като забременях, открих отчетните теми Simple Smile

# 575
Здравейте мами!   bouquet

Ето ви малко кафе за настроение  Hug

Днес като че ли се опитва да е по хубаво времето  Peace И аз използвах възможността да съм на терасата  Mr. Green

За упражненията, геловете и масажа то е ясно, че само с едното работа надали ще свършим, ама поне от комбинацията им да има ефект  Praynig

Amorevole благодаря за инфото, както винаги си много бърза и изчерпателна Peace Имам един въпрос към теб или ЛЛЛ. От 2 дни ме боли дясната гърда в областта под мишницата  newsm78 Не напипвам бучки  newsm78, снощи си направих под душа лек масаж, но ефект няма  newsm78

veset0  hahaha не изчезва  ooooh! за съжаление, така че единствения начин е комплексни действия.  Whistling мммда за бягането и на мен много ми помогна, ама сега ме боли едното коляно и......  Whistling това ще го пропусна  Mr. Green

Лъки много странни изказвания  #Crazy макар че понякога когато ти идва в повече може да направиш такива изказвания, но не и отговора  Shocked твърде е краен и някак не на място.  Crazy Както казва ena4 добре че тук няма подобен начин на изразяване  Peace

lilincho  Ден на майката на 8 май ли е при вас?  newsm78

bsisi надявам се да се разбирате  Peace и посещението и да не е товар за теб  Peace

# 576
Hug Здравейте момичета,само влизам да се отчета,че свекървата ми е на гости и затова не влизам въобще!!
Ами използвай възможността да правиш нещо за себе си, докато тя се радва на малкия. И аз преди се чувствах длъжна да правя компания на свекърва ми като дойде на гости, ама сега гледам да си свърша някоя работа през това време или да поседна пред компютъра, докато тя се занимава с децата:mrgreen:

# 577
Thomasito, Amorevole, благодарности за отговора  bouquet
bsisi, и моята свекърва тая вечер идва за 3 седмици Grinning и нямам търпение.
От утре се мятам на колелото да се възползвам докато е тук да вляза във форма newsm39, но с тоя апетит дето имам незнам как ще станат нещата. Незнам от кърменето ли е, но съм като вълк. Като бременна нямах такъв апетит Rolling Eyes При вас как е?

# 578
"не издържам, иде ми да го хвърля през прозореца /бебето/" и отговори "недей, че после трудно ще го изстържем от плочките"...това се приемаше за хумор  Shocked
Боже Господи!  Shocked
Благодарна съм, че в нашата отчетна никой не дава съвети за изстъргване на деца от плочките, вярно че не винаги с всичко съм съгласна, но поне няма толкова груби и направо селски изказвания. Иначе отдавна да съм забравила за форума.

mama_vessy  с две дечица и време за градинка имаш, страхотно организирана си  Wink
аз май тази година ще пропусна засаждането на летни цветя, все не ми остава време, а и тази пролет приоритетите ми са други

ние сме болни в къщи, включително и малчо е със сополки, добре че няма Т  Praynig Мен ме боли гърлото и ми е запушен носа. Засега се опитвам с Прополки, лимон и чайове.  Подозирам, че татито домъкна нещо от работа  fight защото първо от него се почна, после бебо, а сега и аз. Как искам пак да се гушкаме и целуваме с бебчо

Ох, не знам за целулита, но откакто родих какви стрии ми се появиха по гърдите.... през цялата бременност нито 1 нямах по цялото тяло, а сега ми се плаче. Дайте идея с какво да ги мажа, засега се пробвам с масажното олио на Хипп, но нещо не му се кефя, а и се мажа само вечер, преди да си легна, заради бебо  ooooh!

# 579
mama_vessy Hug златна си,отговаряш на всички и кафе ни черпиш Wink.

Amorevole благодаря за инфото, както винаги си много бърза и изчерпателна Peace Имам един въпрос към теб или ЛЛЛ. От 2 дни ме боли дясната гърда в областта под мишницата  newsm78 Не напипвам бучки  newsm78, снощи си направих под душа лек масаж, но ефект няма  newsm78

От три дни и аз имам болки от гърдата до под мишницата,първият ден не можах въобще да спя на дясно.Буца не мога да опипам защото е много болезнено на допир.Започнах горещи компреси и пратих мъжа ми за лецитин,но нямало и той ми донесе някакъв Лецивит,комбинация между вит.А вит.Е и Лецитин.Слагам малкият на гърдата,но като че ли не може да издърпа толкова.Въпросът ми към ЛЛЛ консултанти,дали може да се пие от кърмачки тази хр.добавка Лецивит или трябва да си купя чист Лецитин?И ще следя какво ще посъветвате mama_vessy,защото проблемът ми е идентичен с нейния.
lilyrose разхождате ли се с малкия в нашия парк на Герена,ако да някой път може да се видим  Wink.За стриите Контратюбекс  Peace,на маслото на Икаров против стрии също пише,че заличава вече съществуващи Peace

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 15:29 от migeio78

# 580
Момичета имам един въпрос към мамите,които дават АМ
По колко често акат на денонощия бебчетата ви???
имам впредвид максимума?

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 16:20 от veset0

# 581
Цитат
Г-жа стихийно бедствие, браво на малкия плувец  как се слага това поясче на гушката на бебето   Някакво специално за целта ли е? Не виждам добре цяло ли е или от 2 части, но ако не се отваря не може да мине през главичката, пък ако се отваря за да се провре, няма ли опасност да се изхлузи главичката?
Има два вида закопчалки ето на снимките са виждат, не би трябвало бебето да изпадне и не го души (някой беше ме питал) много е удобно има възможност да се регулира широчината.

На това видео също му се вижда едната закопчалка
Можете да разгледате и другите видео личи си че им удобно на децата.
http://www.youtube.com/watch?v=_uSVji0cHyo

Цитат
Г-жа стихийно бедствие-благодаря за линка към руското предаване.Беше интересно,мъжо се запали по тая гимнастика.После изгледах и предаването за Ванга.
Надявам се няма да започне да го подхвърля детето, тя не е за всеки тази гимнастика а и необходимо обучение за да можеш да я правиш.
Ако ви се прави нещо полезно почетете за гимнастика с топка (фитбол)
Ето пак на руски
http://www.youtube.com/watch?v=P9Er4S-RAy8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=LwvAfFpU9AY&feature=related

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 16:14 от г-жа Стихийно бедствие

# 582
  • София
Привет момичета,

Момичета имам един въпрос към мамите,които дават АМ
По колко често акат на денонощия бебчетата ви???
veset0 от доста време вече по един път на ден. Има и дни, в които е повече от един път, но рядко. Случвало ми се е досега само един ден да пропуснем.

Момичета, бях ви питала какво направихте с парчетата от погачата, които отделихте за Богородица и за бебето. Предполагам сте пропуснали въпроса Laughing
Лек и спокоен следобяд Hug

# 583
redreny2000, ние само едно бяхме сложили на високо за Богородица и след няколко дни го изхвърлих.

# 584
redreny2000 и ние имахме само едно парче и го оставих на терасата, за да го изядат врабчетата, но гледам че не проявяват интерес

migeio78 още не съм ходила на Герена, тъй като сме с двор и повечето от времето си прекарваме там, но сега сме и болни  Sick ще ти пиша на лични да се видим някой път на герена  Hug
И мерси за инфото за контратубекса, аз го изолзвам за белега от секционо, ще го мацвам и на стриите, макар че малко гаднично ми смърди  Hug

Общи условия

Активация на акаунт