По-добре да ви го спестя. 

Добре че поне 6 и 7 бяха слънчеви та да свърша някаква работа в градината
и съм много щастлива
ама и аз една радост имам, но мамите с дворове ще ме разберат.
Днес на моя синковец нещо му става
Не иска да засуче в началото а само се дърпа и реве, чак се захласва
пъхам му бибата в устата и
след няколко опита ту бибата ту цицата и успяваме
а бе луда работа
А снощи направи 7 часова пауза
а сега след 2 часа и пак с помоща на бибата успя да хапне . Но след тези 7 часа сутринта гърдите ми бяха препълнени, а и като яде само от едната гърда, в 9,30 другата вече беше на камък и ме боля ужасно, но след няколко кърмения успяха да се нормализират нещата.
matza83 Къде ги видя тая педи тези 9 часа, ние едвам го докарваме до 4-5 часа нощем, като изключим снощи
ама не знам как ще издържа аз
без да е ял.

Има някакъв ензим в кърмата който забавя изхвърлянето на билирубина. И в цяло отделение никой лекар не ми каза да спирам да кърмя
А за алергията, каква и е призумцията
има ли диария детето? или пък не наддава? или повръща? Защото ако е само заради жълтеницата не е алергия
За мен досега трябваше да отидеш на 2-ро мнение, а не да спираш кърменето 
След като е спокойна и всичко е наред

Това ми го каза детски очен лекар и благодарение на него се отпуши каналчето на дъщеря ми и не се наложи лекарска намеса.
но така намерих и форума
Но и аз със каката не съм писала във форуми и тем подобни и много ми липсваше всякакъв вид инфо, не винаги тези около теб могат да ти помогнат
А за меродийката
амииии така си е 
много прегръдки 
С каката имах такъв проблем. когато беше на 2,5 - 3 месеца и не иска да яде и не иска
по 50 грама и това е, понякога и по малко, бях се побъркала, само и тиках шишето в устата а тя рев
и така известно време и после пак си влезе в релси
беше някакъв период. но и аз много се изтормозих. Остави я и ще премине.
За наддаването не е малко
ама покрай всички тези големи наддавания на другите бебета и е стресиращо.
А от какво си направила паяка?
А нали ти тече след като роди
и какво да не кърмим докато ни тече ли? Мисли логично
Щом педи е казал не, значи не
Кажи консултирала съм се с него и точка.
За капките и аз директно в устата 
Да са все така здрави и усмихнати. 
но под водата се справя страхотно, даже баща и я научи да се гмурка. Хвърля на дъното на басейна, който е дълбок 2,5м. една топка и след това я кара да я извади
Голяма част от кръвта е изхвърлена, останали са някакви си 7мм, които тя каза че са много незначителни и мога да мина и без абразио. Та набързичко си плюх на петите. Разрахме се все пак да се чуем как съм в петък.

Ама все имам чувството че този пояс го души, знам че не е така естествено
но
Аз вчера ги гледах в Метро, но малкия беше много крив и не можах да им разгледам съдържанието и дали може да се прилага по време на кърмене.
Дано всичките ти притеснения се окажат напразни 

Ако може консултантите от ЛЛЛ да се изкажат.

направо не знам. Даже онзи ден пак ми се втвърди гърдата и лошото е, че тя не пожела да я суче цяло денонощие и се наложи сама с помпа, на ръка...горещи компреси и душове.....
откачих. Гадното е, че това ми се случва вече за 4-ти път в рамките на седмица и половина
Предполагам, че това се дължи на коликите й, защото има страшно много газове и страшно много се напъва. Решихме се да й дадем Antiflat Tropfen. Донесоха ни го от Австрия и имало ефект, пък да видим. Не ми се искаше, но то ми е мъка вече да я гледам, а пък и се отразява на кърменето й. Сега към края на седмицата, ще ходим да видим дали има наддаване, защото нали последния път беше качила само 200 гр...по кантара на педи, който ме съмнява, защото на нашия си е ОК и разликата м/у 2-та кантара излиза 600 гр
А засякох нашия като сложих пакетче масло от 250 гр и ми ги измери с точност

, че се е разминало абразиото и стискам палци за Анастасия! 

ама не съм много редовна с него, от 3 дни ги мажа със зехтин и ефекта е същия 
.
Ако може консултантите от ЛЛЛ да се изкажат.
Не би трябвало да има проблем да се ползват антицелулитни кремове/гелове. Количеството, което преминава в кожата (а от там - в кръвта и лимфата, чак тогава от тях - в кърмата) е пренебрежимо малко. Евентуално, ако кремът е с кофеин, може да се помисли за намаляне на другия прием на кофеин, ако майката пие кафе и кофеинови напитки (чай, газирано), но и това е малко вероятно. Като цяло, тези кремове действат на повърхностните слоеве на епидермиса. Би могло да се избягва мазането на гърдите (и най-вече на ареолите – за да не попадне директно в устата на бебето. Тренировките също не са противопоказани по време на кърмене - дори да се освободи млечна киселина от напрежението в мускулите при много интензивен спорт, тя се абсорбира в следващите минути и обичайно 20-30 минути по-късно не се откриват следи от нея.
. През първия месец също ли се цедеше след всяко кърмене? Ако да, какво количество изцеждаше?
как се слага това поясче на гушката на бебето
Някакво специално за целта ли е? Не виждам добре цяло ли е или от 2 части, но ако не се отваря не може да мине през главичката, пък ако се отваря за да се провре, няма ли опасност да се изхлузи главичката? Препоръчани теми