В тази връзка се радвам, че в Мартенската дружинка се стараем да поддържаме добър тон и до сега май не сме имали кой знае какви словестни конфликти. А подобни изказвания на някой може и да му допадат, но и на мен ми идват в повече и определено не ми са забавни.

и си направих сутринта 1 разходка дотам. Среща нямаше.
просто аз не съм си видяла съобщението.
тогава въобще не съм мислила за брак и деца. Доста време прекарах там, после в готварския, едва от около година и половина почнах да влизам в Искам бебе и чак като забременях, открих отчетните теми

И аз използвах възможността да съм на терасата
Имам един въпрос към теб или ЛЛЛ. От 2 дни ме боли дясната гърда в областта под мишницата
Не напипвам бучки
, снощи си направих под душа лек масаж, но ефект няма
не изчезва
за съжаление, така че единствения начин е комплексни действия.
мммда за бягането и на мен много ми помогна, ама сега ме боли едното коляно и......
това ще го пропусна
макар че понякога когато ти идва в повече може да направиш такива изказвания, но не и отговора
Както казва ena4 добре че тук няма подобен начин на изразяване 
и посещението и да не е товар за теб 
Здравейте момичета,само влизам да се отчета,че свекървата ми е на гости и затова не влизам въобще!!
и нямам търпение.
, но с тоя апетит дето имам незнам как ще станат нещата. Незнам от кърменето ли е, но съм като вълк. Като бременна нямах такъв апетит 
Мен ме боли гърлото и ми е запушен носа. Засега се опитвам с Прополки, лимон и чайове. Подозирам, че татито домъкна нещо от работа
защото първо от него се почна, после бебо, а сега и аз. Как искам пак да се гушкаме и целуваме с бебчо
златна си,отговаряш на всички и кафе ни черпиш
.
Имам един въпрос към теб или ЛЛЛ. От 2 дни ме боли дясната гърда в областта под мишницата
Не напипвам бучки
, снощи си направих под душа лек масаж, но ефект няма 
.За стриите Контратюбекс
,на маслото на Икаров против стрии също пише,че заличава вече съществуващи 

ще ти пиша на лични да се видим някой път на герена 
Препоръчани теми