а и доста теми сте започнали

нищо следващият път
...
. Той си знае , че и тръшкане не става . Успява да се добере до тях на някое детско парти само
Оказа се, че сме наддали както трябва...от изписването до сега към 2 кг близо и всичко ни е наред. Значи на нашия педи не му е в ред кантара. Жената каза, че в никакъв случай не може да се каже, че сме недохранени!
Чудя се дали да не си взема силиконови зърна, за да може да захапе по-лесно и по-голяма част от зърнот?!
много хубаво изглежда
Ние бяхме на халкидики в едно семейно хотелче и то беше на брега и изглеждаше по същия начин
На мен ми се ходи по на юг в Гърция по островите там не съм била.
А ваксината е това внасяне на болестта макар и в по малки дози 
и децата като са по малки не се притесняват. Миналото лято бяхме в Свети Влас в Парадайз бийч http://www.butiktravel.eu/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D … qgCFYm-zAodLmOMCw Хотела е хубав и е на самия плаж, който е само за него, слиза се с асансьор. Оставяхме се поясите и играчките на плажа има и охрана. Но храната не ми хареса много.
В гърция тази година ще пропуснем, че и на него паспорт трябва да му вадим, каката си има.
На мен ми се иска да сме по на север
Ще видим
сега се чудя какво да готвя тази вечер
Снощи разбирам, че като спала последния път там гледала ТВ до 00:30ч. за лека нощ 
и се оправи. А за яденето защо продължаваш да се тормозиш а и Божидара. След като всичко е наред
Явно си се нахранва за това време и повече не и е необходимо. И Виктор яде за такова време от 1 та гърда и като намалее млякото не иска повече от нея и започва да се сърди. Като започне така да се държи я премести на другата, ако е гладна още ще яде ако не е няма.
Добре, че има да консултираме второ мнение, иначе всички да са на АМ и захранени в трети месец 
Препоръчани теми