, защо смяташ, че не се получава предлагането на една гърда, какво по-точно се случва, което да те смущава?Ако детето спокойно си изсуква едната гърда цялата, може да предложиш втората за да се донахрани, ако има нужда, а ако не, изцеждаш втората гърда,колкото да облекчиш, за да не ти създава проблеми.
Все пак ако откриваш възможен причинител, може би с отстраняването му положението ще се облекчи.
.
. Ще наваксаме 
. В този смисъл може да ни включите в класацията за най-бавно наддаващо бебе
. Престижна титла 
))) за един месец, само на кърма. Биха ни ваксинка, плака доста, даже в началото като забиха иглата не чувам никакъв звук, а тя милата само си отворила устичката и почервеняла и тогава се почна един рев до посиняване, даже имах чувството че като я гушнах и като започнах да й говоря да я успокоявам и повече се наемаше. Но спря след 5 - 6 минути и заспа. Събуди се след 4 часа
)))) Сега чакам да стане обяд и изчезваме на разходка. Че както казва нашата педиатърка : "Ден без разходка, е изгубен ден за детето" (естествено съобразено с времето, дори да няма слънце, ако е спокойно) 
)
аз реших да му я дам, защото при мен имаше освен другото и физически дискомфорт. А и някак си не можех да си представя че ще ми е само на гърдите, буквално до ВЦ-то не можех да отида. Всъщност взех това решение след като имахме гости и за 2 часа имах само 10-15 свободни минути
и реших че така не може да продължава, това означаваше да не можем да мръднем никъде
Аз пак си го гушкам, но без да е на гърдата. Така може и таткото да го гушка. Поне за мен беше затормозяващо. Но както казах това си е мое виждане
Та въпросът ми към теб е вие имахте ли такъв проблем и ако да,как успя да го излъжеш малкия?Обръщам се конкретно към теб,защото Мони е точно толкова зависима от мен,както Виктор е бил от теб(според поста ти)Все едно аз съм го писала.
та сега пием и капки против алергия. За сега изцеждам и замръзявам кърмата, с надеждата след тези две седмици да кърмя детето си отново,но било възможно и да се наложело да си спирам кърмата преждевременно и детето да продължи с адаптираното мляко,ако се окаже,че наистина има тази непоносимост към майчината кърма
.
Някой беше писал за орехите, че не са подходящи... Защо? Аз много ги обичам и хапвам доста от тях (сурови). Хапвам ги с жито.
Препоръчани теми