Абсолютно. Наистина, момичета, не се вкарвайте в такива филми, безброй причини има за плач на бебето, не само от глад. Не забравяйте, че това е единственият начин да си кажат, че нещо не им е добре - може да им е студено, топло, изморено или просто да им е скучно и да искат внимание. А и в този период коликите изобщо не са за подценяване. Щом пишкат и акат бебетата, значи всичко е наред, споко 

и попара на 4.... 
Преслав има силни колики и вчера си внуших, че плаче, защото е ненахранен, защото гърдите ми бяха меки. На обяд му дадох АМ - изпи 100 мл, после малко повърна и заспа за 3 ч. Вечерта стиснах гърдата, след като го накърмих и видях, че имам кърма - излизаше на силна струйка като от воден пистолет... Замислих се да не би да се е дърпал от силната струя ...
. Ние почти не сме наддали и Дари продължава да нервничи като се храни....дърпа зърното, захапва го, пуска и пак така. Направо вече не се издържа!
А не може да са колики.....това по цял ден. От гърдите си не мога да изцедя много....едва изцеждам по 10-20 мл
Аз също се замислям до дохранвам
но този път беше малко и успях да премахна втвърдяването навреме. [/b]

Възможно ли е да ака толкова често в този интервал от време7-18ч именно заради непрекъснатото висене на гърда точно в тези часове?Последно в 19ч беше наакана,изкъпах я,хапна и заспа.От тогава незнам какво е положението с памперса.Сега ще ми спи до 24ч,ще папка и после пак към 3-4 ще се събуди.Поне така направи предните две денонощия-предполагам и днес ще е така

Дари продължава да се нерви и нищо не я успокоява! Вчера за цял ден изцдих 90 мл (благодарение на предишния пост на г-жа Стихийно бедствие
) и след като я нахраних почти с борба (успя да суче 4-5 мин само от едната гърда, от другата и по-малко) та.....след това реших да й дам тези 90 мл и тя си ги изпи всичките и се успокои. След като я изкъпахме.....на следващото хранене, пак се борихме и усетих пак леко втвърдяване на едната гърда.....пробвах с помпата, защото Дари не пожела да помага (захапва и пуска) и нищо не успях да изцедя и ето ме сега в този час пред комп с горещ памперс!
Е защо толкова често почна да ми се случва и защо не успявам да се справя с това въпреки цеденето ми цял ден. И най-интересното е, че до този момент, когато съм я кърмила, не съм изцеждала след това и не съм имала този проблем?! 

Пробвам пак да и дам да яде и от мен и от шише и не желае. Сега вече 1 час след като е яла и не спира да си млящи ръцете. Не знам дали това е признак на глад, като отказва да яде. Давам и биберона не го иска, но от ръцете не се отказва и гладна и сита.
А сме само на кърма и капки за колики не сме пили никога.
наистина получих нова и ценна з а мен информация.
Не познавам никоя от вас лично, но наистина не знаете как ме успокоихте и окуражихте...
Пробвам пак да и дам да яде и от мен и от шише и не желае. Сега вече 1 час след като е яла и не спира да си млящи ръцете. Не знам дали това е признак на глад, като отказва да яде. Давам и биберона не го иска, но от ръцете не се отказва и гладна и сита.
А сме само на кърма и капки за колики не сме пили никога. 
съвсем съм изключила. Хайде и аз да ви почерпя. Днес ни е първата годишнина от сватбата