благодаря ви за хубавите пожелания 
Много са сладки с каката.

и направихме малка екскурзия след това. Кърмихме се на Околчица. Мъжа ми гордо заяви на приятели като се прибрахме, че беба вече е закърмена с идеята за свободата
Ето снимков материал:
, понякога след кърмене и остава едно такова побелеличко, но с вода и памуче го махам , ако за това става въпрос.
. Такава, която мноооого скоро ще е доста актуална и е хубаво да почнем от сега.
. Не съм се сблъскала с доста от проблемите , които се обсъждат във връзка с кърменето, но чета всяка дума написана от тях. Знанието е злато, а и постовете им са някак ведри и надъхващи. Зареждат те с положителна енергия. Момичета СТРАХОТНИ СТЕ.
. Много мъчно ми стана като прочетох поста ти
И при теб всичко да се оправи бързо
И за курсовите работи ще успееш, сигурна съм 

,но ни сложиха и двете ваксини и доста си порева милото и сега е много крива 

А абразиото е за 10-тина минути, мисля, че е като аборта. Прави се с пълна упойка и после след няколко часа си вкъщи! Дано мине безпроблемно тази интервенция! 
Добре, че майка ми е при нея сега, че ми се схвана гърбът да я разнасям.
А и баткото снощи хич не слушаше, бях изцедена. Понякога се изморявам повече емоционално, отколкото физически.

само дано не го разболявам
че мен ме боли многоооо гърлото от 2 дни, но съм без температура. Дано се разминем, че на 5.05 сме на консултация и сега си мисля да я отложа за следващата седмица
не ми се иска да го бодат ако има някаква вероятност да се е разболял. 

преди това се измива добре дупето. След това се отлепя лепенката и се залепя върху срамните устни така че да може като пишка да влезе вътре урината и внимателно се слага памперса. 
трябва да се разтварят външните срамни устни за да може да се почисти между тях и вътрешните събрания секрет с памуче и водичка
не е болезнено за бебето 
и много подаръци 

явно е от времето. Този дъжд вече ми писна 
и това е. Дано съм го написала разбрано 
Препоръчани теми