Преди това си се будеше през 2-3 часа. Дано ни се запази този режим
А за бялото течение си имам откак се помня.

стана в 6:) дано така продължи
, голяма кулинарка си! Честито на слънчицето ти! Да те радва много и да расте здравичък!
Ние сме на голям зор със спането.Спи му се, заспива, но сложа ли го в коша - спи точно 10 минути и пак е ококорен.Ужас.А това много го изнервя
Освен това непрекъснато си търка венеца с ръце все едно му растт зъби.Не вярвам да е от глад, защото примерно изпива 130 мл. мляко и пак почва.Имаме бяло на езика и му давам дактарин.Само дето той мн го обича, особено ако му е на бибата залъгалка.Не знам, може би има нещо в устичката, което го тормози.Ще видим на колсултацията следващата седмица живот и здраве.Ние сме на АМ ЛАКТАНА БИО.Има ли някоя от вас която също да я ползва?На нас ни беше препоръчана като най-близка до майчиното мляко и като био продукт.Иначе засега сме ОК и се готвим за именния ден на малкия утре.Мислим да ходим на вилата на село и там да посрещаме гости.Купонът ще е общ с този на свекъра ми понеже и двамата са Георгевци
Само дето това време е супер гадно 

. Май имаше колики, които преминаха вече, бях яла мюсли и салам и не знам от кое, но му докарах голям гърч на детето. Забелязала бях и с каката, че много я тормози мюслито. Но тя имаше и много по-силни колики, много други храни я тормозеха.
. Когато е в добро настроение, какви усмивки раздава и ми гууука
. Казва ми "ау", аз му отговарям , то пак "ау" и така си говорим
. Аз естествено като горда майка само му правя клипчета и снимки
. А една сутрин се беше събудил и си кротува в легълцето. Като се надвесих над него, как се ухили и започна да ритка - като кученце
.
.
.
.
.
.
.
Имаше Т и хрема и според мен му повлия добре. А как почиства оченцето на Никола - директно си капвала кърма или на памуче и външно си го почиствала. Да взема и аз да пробвам, че му секретира от време на време и неговото оченце. Сега промивам със сребърна вода, но пак се появява секрет през ден-два 
Тепърва ще стават интересни малките слънчица

Напоследък ми се е припило червено вино със сиренце, черпя ви виртуално и вас 

Двойно кръстосано връзване е това. Паролата е същата като на общия профил в снимка.бг.

Препоръчани теми