С чист пръст нежно да масажирам все едно избутвам секретите да излязатотстрани на носа в посока слъзния канал и после отгоре от към веждичката пак надолу към слъзния канал.
. Кърмата има все едни и същи свойства, независимо далия пие бебе на 2 месеца или старец на 70години. Ако ме подсетите, ще ви покажа малко интересни неща за пиенето на кърма от възрастни
13 не е много далече, но дано намерите някой по-бързо. Е каква сме държава да няма повече от двама специалисти по една болест, не знам. Наистина стискам палци да намерите някой бързо да ви консултира.
, много се беше изгубила, дано малчо ти позволява повече време за тебе си. За АМ Лактана Био също четох много хубави неща, и щом ви понася, е супер. Само да вметна, че по принцип никое от АМ не може да е близо до кърмата, тъй като те са на казеинова основа, а човешкото мляко е на съвсем друга. Това да го имат пред вид и мамите, които смятат да отбягват казеина - тогава не бива да дават АМ. В този смисъл да ви кажа една смешка - млякото, което е най-близо до майчиното човешко е ... КОНСКОТО. хихихихи, такива сме си кобилки. 
Той ме гледа с голямо любопитство, когато я кърмя и сигурно му е интересно да пие от същото мляко. За помпата ще пробвам сега без силиконовото уплътнение, дано стане нещо 

Бях му купила Коластра на Аквасорс, но не я харесва на вкус
Явно предпочита вкуса на маминото мляко пред този на новозеландски пасбищни крави
Тортата изглежда страхотна. Ако можеш, сподели рецепта, че съм купила една форма камион и смятам да правя с баткото за 1-ви юни. А за подаръците и аз винаги се подсигурявам с резервен, за да няма изненади 
С радост и късмет да си носите името и занапред! Весел празник Едно от любимите ми женски имена е Ирина (ако имаше девойка бяхме решили така да я кръстим
) 
На мен не ми харесва в тая помпа това, че когата се цедиш не отива веднага капката в шишето, а трябва да се събере малко количество, за да мине през точно това беличкото. Ама и аз как го обясних само, който я има, знае за какво иде реч 

Много здраве и любов и много да те радва малкото човече
veset0
redreny2000
marys
migeio78
matza83
KATRIN_24
ОПитах се да се поправя http://irinaiivanzlatkovi.snimka.bg/maternity/sling.590467. Само че хоризонтална лента няма в това връзване, само тези 2-те кръстосаните са. Ето това съм опитала да докарам http://www.estestveno.com/node/185 Гледам, че и на бебето в сайта пак му висят краката
по-прибрани от това май не мога да ги направя.

вече ми писна искааааамммм слънцееее
друг вид направление ни трябвало за да не си плащаме
и съм го прилагала на каката и сега пак си мисля така да е. Но като първа храна си и дадох пасирана за да свикне с новия начин на хранене
Може и да ме е страх малко и затова ми се вижда твърде оптимистично да му дам веднага не пасирана храна 
ама няма оправяне това време, поне да не валеше 
На каката някъде 7-8 месец и дадох, след като я захраних 6-ти месец. Когато я захраних тогава следих по опаковките какво пише и внимавах, но това което ми направи впечатление тогава беше че имаше каши за 4м. бебета с глутен
Така че е добре сега като започнем за захранваме да четем 
Много красива торта
Да снимаш и новата
Много рядко ми се налага да ползвам за себе си ЛЛ. За каката си ходя на частно при по сериозни проблеми. Защото на него си имам доверие
и досега не ме е подвел.
Обикновено хомеопатия 

Поне аз така си мисля.

Това моето ми казаха, че продължителноста на нашата жълтеница се дължи на кърмата. Което не е чак толкова често, но се случва. Но те нито за момент не са ме спирали да кърмя
Имаше и такава опция, но се спира само за няколко дни до седмица и след това пак се връща кърменето, след като отшуми жълтеницата. Нас като ни изписаха все още бяхме с високи нива на билирубин/ т.е. си бяхме още жълтички/ но постепенно се изчисти без да се е налагало да спирам кърменето. Според мен тази педи нещо не е в час Иди на второ мнение, не се оставяй така. Няма такова нещо като вредна кърма. Просто в нашата се съдържали някакви ензими в повече, които забавяли изхвърлянето на билирубина.
А твоята педи обясни ли ти каква е точно тази алергия 
Ти ще го усетиш. Каката едвам устиска до 4-тия, сега този мъник ще го видим.

Ама като съм на всяка манджа меродия 

Препоръчани теми