Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 22"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 22 017
  • 728
  •   1
Отговори
# 45
пръстена е на дясната ръка на Фери това какво ще рече, я някой да ми обясни, моля

че е сгодена , когато го сложи на лявата вече е омъжена

турците носят на лявата ръка халката

защо имам спомен че Еми го написа точно обратното, дано да греша Praynig

поправям се ей това е написала Еми ".Докато не свърши училището,пръстенът няма да мине от дясната ръка на лявата."

# 46
Момент на дясната е когато са сгодени, те са обратно на нас.

# 47
  • Сливен
е това е гадно точно Емир ли трябваше да намери пръстена  Embarassed

# 48
Габи, аз доколкото знам пръстен на дясната ръка при тях е след сватбата, поне при моята състудентка, която е туркиня беше така. Какво искат да ни покажат с това сценаристите не знам, но е много хубаво, че Емир разбра. Може пък Фери да си го е преместила, за да види как ще й стои, ако се стигне до сватба. Не може миналато серия годеж, тази сватба има някаква уловка според мен.
ooooh! тя не иска да го гледа тоя пръстен и жениха ти щала да си предтавя как и стои
Не смятам че тя ще каже на Емир, сигурно така ще свърши и пак ще го излъже момчето, че е на майка и примерно  Thinking

е това е гадно точно Емир ли трябваше да намери пръстена  Embarassed
това е хубаво че точно той го намира, врме е да му светне лампата, но ще видим

# 49
  • Варна
Момент на дясната е когато са сгодени, те са обратно на нас.

Не, те са обратно, а ние сме обратно на целият свят.... hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

# 50
Емир:Аз съм влюбен в това момиче,към което е отправено светлината.Когато те нямаше,аз се научиш да обичам.
Ханде:Фериха,няма ли да ме изложиш пред всеки?
Фериха:Толкова си жалка Ханде,че няма и да те докосна.Всички сме еднакви.Никой не е невинен,но и всички за безгрешни.
Емир:Това ли търсиш?

# 51
Аз се пошегувах, че иска да си гледа пръстена, защото фрагмана пак не е от най-розовия, но добре стана, че Емир разбра. Поне няма да се чуди вече защо е това странно поведение от нейна страна.

# 52
специално за Емито   bouquet
Благодаря! wavey

# 53
Аз не знам как се носят халките по света, просто ги сравних с нас.

# 54
  • Варна
Благодарим Еми... newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

# 55
Емир:Аз съм влюбен в това момиче,към което е отправено светлината.Когато те нямаше,аз се научиш да обичам.
Ханде:Фериха,няма ли да ме изложиш пред всеки?
Фериха:Толкова си жалка Ханде,че няма и да те докосна.Всички сме еднакви.Никой не е невинен,но и всички за безгрешни.
Емир:Това ли търсиш?

от тук съдя че Ф знае за дрогата и Ханде, аз си мислех Че Ханде говори за Емир и резил..
А как мислите Емир ще разбере ли че пръстена е на Фери, а?

# 56
Аз мисля, че ще разбере. Тя, ще си го вземе иначе какво би сложила на ръката си като се прибере в къщи?

# 57
Мерси за превода на фрагмента Еми  Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 58
  • в очите на дъщеря си
когато ходи сам през нощта май е с дрехите когато видя диска

а си мисля , че Фери пак ще излъже за пръстена- както обикновено

дано както казаха Корай да разкаже за годежа на Фери

# 59
когато ходи сам през нощта май е с дрехите когато видя диска

а си мисля , че Фери пак ще излъже за пръстена- както обикновено

дано както казаха Корай да разкаже за годежа на Фери

не знам за дрехите, тойй е стова палтенце, дето уж ВИЛЕТО щеше да му госъблича, а под него не виждам точно с какво
а за пръстена и аз като теб смятам че тя пак ще лъже ooooh!
в корай е надеждата  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт