Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 22"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 22 022
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
  • в очите на дъщеря си
и ще свърши като я пита за пръстена Sick

# 61
определено, половин серия годеж, Халил И ко, малко Ф и Е и останалото Ханде, накрая най интересното за др седмица

# 62
Тинче може и да не свърши така. Миналият фрагман свърши, когато Емир я носеше на ръце, а серията продължи доста след това.

# 63
  • Дъблин
честно казано ако така се прави филм, аз мога доста да измисля такижа филми. 70 епизода да се разбере че някой е бременен, 70 кой е бащата  и 30 че той да научи. ужас!!!!!!! толкожа мудност!!!!!!

# 64
  • в очите на дъщеря си
мисля си , че Ханде пита Фери дали няма да я издаде на всички , че тя е дала наркотика , не че Емир нещо се е изложил

# 65
честно казано ако така се прави филм, аз мога доста да измисля такижа филми. 70 епизода да се разбере че някой е бременен, 70 кой е бащата  и 30 че той да научи. ужас!!!!!!! толкожа мудност!!!!!!
Тук не са особено мудни  hahahaДокато се появи Халил и вече са сгодени
мисля си , че Ханде пита Фери дали няма да я издаде на всички , че тя е дала наркотика , не че Емир нещо се е изложил
е тя и Еми така го преведе, аз написах че аз така го бях разбрала, но съм сгрешила Wink

# 66
  • Дъблин
Тук не са особено мудни  hahahaДокато се появи Халил и вече са сгодени

ама те са бързи само за сватбата. останалото се точи като ........ Simple Smile

# 67
аз се чудух защо продължават да ни занимават с този диск и Емир  го намера-има смисъл-убеждава се, че Фери не е наркоманка Praynig
 добре,че още в тази серия разбира за годежа,че Халилчо ми идва smile3511 smile3514
  май е необходим един истински разговор м/у тях Praynig Praynig-и дано се разберат и да действат като един отбор/Ф и Е/ Praynig Praynig Praynig

# 68
  • в очите на дъщеря си

# 69
  bouquet мамче, месри за песничката

я да почерпя за след обяд
 а който иска и

# 70
  • в очите на дъщеря си
ваимам си едно кафенце  bouquet и сокче

Благодаря Hug

# 71
ваимам си едно кафенце  bouquet и сокче

Благодаря Hug

newsm78 аз заради теб чай търсих, бях останала с впечатление че не пиеш кафе. Може ли така да не знам ooooh!

# 72
  • в очите на дъщеря си
ваимам си едно кафенце  bouquet и сокче

Благодаря Hug

newsm78 аз заради теб чай търсих, бях останала с впечатление че не пиеш кафе. Може ли така да не знам ooooh!

Хриси е човека с чая Mr. Green

# 73
# 74

Hello!
Имате си нова тема newsm10 и май годеж smile3506

Общи условия

Активация на акаунт