Тук сме се събрали,фенове на Азиатските сериали -3

• 45 757
  • 710
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
И аз в клуба на недоспалите фенове  Laughing Devil Beside You ми грабна яко вниманието.Пристрастих се към OST-та  на My girl ,нон стоп го въртя.Ама като ми влезне някоя мелодия в главата и докато хубаво не ми омръзне не спирам да я слушам.Така бях и с на Alan Kuo песента, тя от месец ми е мелодия на звънене на GSM-ма,но подозирам,че скоро ще бъде сменена  Mr. Green Ама страхотна музика към филмите,просто съм очарована!

Последна редакция: сб, 14 май 2011, 15:31 от dovede

# 436
  • София
    Момичета, току що догледах Илджиме, така и не разбрах умря ли или е още жив? Защо са го направили така, да се чуди човек какво е станало?

# 437
  • в мъжки прегръдки
    Момичета, току що догледах Илджиме, така и не разбрах умря ли или е още жив? Защо са го направили така, да се чуди човек какво е станало?

За да може зрителя да си изфантазира какъвто край иска:). Моята фантазия ми подсказва, че е жив, защото ако си спомняш накрая обущаря занесе на острова два чифта обувки.
На мен Илджиме ми беше един от първите корейски сериали и тогава страшно се издразних на финала. Много ми се искаше да завърши щастливо. След време обаче установих, че това е едно от нещата, които ми харесват в корейските сериали - никога не знаеш какъв ще е края. Гледах скоро някакъв американски филм с Аштън Къчър. От самото начало знаех как ще свърши и ми беше адски безинтересен. Изгледах го докрай само за да си оправдая тегленето.

Гледах напред, че сте писали за клечките. В китайския магазин, който цитирах по-горе, има много интересни клечки - и дървени и метални. Аз съм си купила с най-различни декорации. Не че се храним с тях, но са много красиви и не мога да устоя да не си купя като отида. Има и рисувани ръчно, в комплект с лъжица, които са много подходящи за подарък. Между другото са много удобни за хващане на коса. Държа си две под ръка в кухнята и с тях си прибирам косата докато готвя.

# 438
  • Ботевград
И аз мисля, че е жив, на мен това ми е сериал от най-най-любимите  Heart Eyes
Също така гледам винаги финалите със свито сърце, едно че ми е тъжно, че сериала свършва и ще ми липсват силните и емоционални моменти с героите и от друга страна тежките и тъжни финали  Sad но така е и в живота, не винаги има хепи енд, просто много реални и силни филми и още по-разтърсващи и запомнящи се финали  Heart Eyes Обичам ги тези корейци  Blush

# 439
  • BG
И аз съм изтеглила няколко серии от Илджиме, по-нататък ще го почна. Това за финала може да е хезавършен защото имам спомен , че има май продължение този сериал, почти съм сигурна, че съм виждала заглавието му в спирита, но сега не мога да сетя как точно беше.
 Аз изгледах и Марс и мога да кажа, че и двата тайвански сериала(заедно с Дявола) ми харесаха повече от всички корейски. Много добра актьорска игра, много по-добри в любовните сцени, няма много излишни протакания и ненужни любовни триъгълници, абе въобще харесаха ми много. Сега смятам да погледам малко японско, да видя как ще се представят, заплюла съм си няколко и ги почвам Laughingпосле пак ще се върна на тайванските.
ПП Забравих да споделя нещо , май в Тайван не е нищо особено да се пълзят змии из централните улици Thinking

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 11:41 от нощен гост

# 440
  • София
ПП Забравих да споделя нещо , май в Тайван не е нищо особено да се пълзят змии из централните улици Thinking

Tам климата е май субтропически, през повечето време е топло и влажно, и е нормално в такъв климат да има много змии, но пък често имало тайфуни и урагани.

Тайван

Аз сега ставам, до 6,30 гледах "Моята приятелка е гумихо", имам още да гледам, но ми харесва филма. Не издържах и гледах финала. No Min Woo много ми харесва, когато го дават него, изпускам субтитрите  Joy!

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 12:19 от Тайна

# 441
И аз съм изтеглила няколко серии от Илджиме, по-нататък ще го почна. Това за финала може да е хезавършен защото имам спомен , че има май продължение този сериал, почти съм сигурна, че съм виждала заглавието му в спирита, но сега не мога да сетя как точно беше.

Заглавието, което си виждала е "Завръщането на Илджиме", но няма нищо общо с първата част и артиста не е същия (просто още един поглед върху историческата личност), но ще ти хареса. Simple Smile

No Min Woo много ми харесва, когато го дават него, изпускам субтитрите  Joy!

Как няма да ги изпуснеш, да гледаш некви буквички, вместо него. Simple Smile И аз така бях.  Joy

П.П.: нощен гост горещо ти препоръчвам Strawberry on the Shortcake - http://wiki.d-addicts.com/Strawberry_on_the_Shortcake, сериалчето е много забавно и по японски поучително. Simple Smile А и има с какво да си оплакнеш окото.

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 18:40 от didkapan

# 442
 ................................

"Илджиме" няма продължение, просто е с отворен финал, така да го кажем. Всеки сам си прави изводите, както му харесва повече, а пък и така режисьори и сценаристи си оставят вратичка за евентуално някакво продължение в бъдеще.
Ако си мислиш за The Return of Iljimae/Завръщането на Илджиме, това си е съвсем отделен сериал. По скоро е същата история, разказана по различен начин. На мен ми хареса, въпреки че не е толкова добър като "Илджиме".

Дидка ме изпревари Hug .

П.П. Сега мисля да почна "Мидас", така че ще видим там No Min Woo как се справя newsm53 .

# 443
5 любопитни неща, които не знаете за Северна Корея
1. Северна Корея е един от най-големите производители на пресни плодове

Северна Корея е една от водещите страни в производството на вкусни и полезни плодове. Или по-точно е на десето място по производство на пресни ябълки, праскови и круши и на дванадесето място при зеленчуците.

2. 99% от жителите на Северна Корея са грамотни

Степента на грамотност на населението се определя от това колко жители над 15 годиини могат да четат и пишат. Въпреки катастрофалния глад, който беше налегнал страната, грамотността в Северна Корея може да се сравнява в проценти с тази в САЩ, Великобритания и още дузина държави и е много по-висока от тази на поне още 100.

3. Северна Корея построи филмова индустрия на основната на отвличането

В някой друг живот, Ким Чен Ир сигурно е работел в Манхатън с Куентин Тарантино. През 1978 година негови агенти отвличат режисьора Шин Санг Ок и съпругата му, която е актриса, и ги кара да създадат домашната филмова индустрия в Северна Корея. След осем години и множество филми двойката успява да избяга, докато пътуват до Виена.

4. Един от синовете на Ким Чен Ир е фен на Ерик Клептън

Става въпрос за 27-годишният Ким Чен Чул, бивш наследник на Ким Чен Ир ( той обяви,че трона ще наследи най-малкият му син Ким Чен Ун). Ким Чен Чул е бил забелязан да се забавлява доста добре на концерт на Ерик Клептън.

5. Ким Чен Ир е отличен голф играч

Защо да не е, все пак говорим за човека, за който се смята, че когато се е родил, дъга е озарила земята в чест на раждането му….

# 444
  • BG
didkapan,мерси за предложението, ще го видя по-късно, вече почнах yamato nadeshiko shichi henge(e туй му се вика заглавие Laughing) Тайничка, ако не си го гледала искам да ти кажа, че главния много ми прилича на Гън Сок Peace) После съм си заплюла HYD, японският BOF(много са ми смешни японските имена на сериалите)

# 445
  • София
didkapan,мерси за предложението, ще го видя по-късно, вече почнах yamato nadeshiko shichi henge(e туй му се вика заглавие Laughing) Тайничка, ако не си го гледала искам да ти кажа, че главния много ми прилича на Гън Сок Peace) После съм си заплюла HYD, японският BOF(много са ми смешни японските имена на сериалите)

Нощен гост, щом прилича, ще го търся, да го гледам някъде онлайн или ще се  Praynig на дъщерята да ми го свали на нейния компютър! За Kamenashi Kazuya ли говориш? Хубав е, но на мен Гън Сок си ми е слабост, дори да не е толкова красив. Но на мен ми харесва всякак!

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 20:19 от Тайна

# 446
  • BG
Тайна, този е. Във филма е с по-дълга и по-рижа коса, ама за едно си права- Гън е то-готин Peace

# 447
Каме съм го гледала в Gokusen и в Nobuta wo Produce заедно с Ямапи и Хорикита Маки , песничката от сериала  Simple Smile Shuuji to akira. Предвидила съм да гледам Tatta Hitotsu no Koi. Освен това момчето участва и в популярна японска група KAT-TUN.

# 448
  • BG
Въпреки че няма никой на фронта ,аз ще рапортувам. Снощи се размотавах из японските сериали и чак не знам как устисках да го изгледам този за който споменах- Yamato Nadeshiko Shichi Henge . Изгледах и първи еп. на hana  yori dango,няма нищо общо с BOF, много антипатични момчета са подбрали за F4 и това ме отказа да го продължа.

# 449
  • София
Въпреки че няма никой на фронта ,аз ще рапортувам. Снощи се размотавах из японските сериали и чак не знам как устисках да го изгледам този за който споменах- Yamato Nadeshiko Shichi Henge . Изгледах и първи еп. на hana  yori dango,няма нищо общо с BOF, много антипатични момчета са подбрали за F4 и това ме отказа да го продължа.
   И аз японския не можах да го изгледам, едва издържах две серии, никой не ми харесваше, а и има доста различни неща. Не обичам да гледам различни версии, защото винаги сравнявам с това,което съм гледала първо , и винаги първото най ми харесва. Не обичам и да гледам филми по книги, които вече съм чела, защото никога не отговарят на моята представа!

Общи условия

Активация на акаунт