Тук сме се събрали,фенове на Азиатските сериали -3

• 45 747
  • 710
  •   1
Отговори
# 450
  • Сливен
Ох и аз си бях изтеглила поне 3 японски сериала и едвам изтраях първите 1-2 серии и ги затрих с чиста съвест, а по описание ми допадаха, но нещо стилът им не ми хареса. Единствено pride и  buzzer beat ми харесаха страшно. Единия дето го изтеглих и не ми хареса беше за момиче което принудено от обстоятелствата се съгласява да се омъжи за шеф на фабрика за играчки със шестима сина. Амиии  Blush първата и втората серия изгледах и го затрих, фантастичните елементи ми дойдоха в повече, а и викането и преиграването не ми се понравиха. Вторият беше за някакви юридически консултанти - и той не ми хареса, първата серия до средата и го затрих. Имаше и трети ама даже не се сещам вече за какво беше Mr. Green
Сега гледам When it`s at night и ми харесва, забавен и увлекателен е. Става за разтуха.

# 451
Ох и аз си бях изтеглила поне 3 японски сериала и едвам изтраях първите 1-2 серии и ги затрих с чиста съвест, а по описание ми допадаха, но нещо стилът им не ми хареса. Единствено pride и  buzzer beat ми харесаха страшно. Единия дето го изтеглих и не ми хареса беше за момиче което принудено от обстоятелствата се съгласява да се омъжи за шеф на фабрика за играчки със шестима сина. Амиии  Blush първата и втората серия изгледах и го затрих, фантастичните елементи ми дойдоха в повече, а и викането и преиграването не ми се понравиха. Вторият беше за някакви юридически консултанти - и той не ми хареса, първата серия до средата и го затрих. Имаше и трети ама даже не се сещам вече за какво беше Mr. Green
Сега гледам When it`s at night и ми харесва, забавен и увлекателен е. Става за разтуха.

Laughing Двата ми бяха много забавни и са с Horikita Maki

Обаче много си личи кой с какви азиатски сериали е започнал да се зарибява.Но има и много добри японски,в които липсват изчанчените приложения Mr. Green

# 452
  • София
   Алана, Д-р Мозък и Куросаги ще ти харесат, а имаше един и за робот, но му забравих името, и той ми хареса много!

# 453
   Алана, Д-р Мозък и Куросаги ще ти харесат, а имаше един и за робот, но му забравих името, и той ми хареса много!
Zettai Kareshi  Peace с Mizushima Hiro

# 454
  • София
Zettai Kareshi  Peace с Mizushima Hiro
 Да,да той е! Що рев ревах и на него! Tоку що свърших Гумихото, отначало много се смях, после повече рев беше!

Мисля да започна Сinderellas sister, интересен ли е?

Последна редакция: пн, 16 май 2011, 17:06 от Тайна

# 455
  • Сливен
Д-р Мозък го гледам по 2-3 епизода на ден, хубав е, ма малко кървавите сцени понякога ми идват в повече  Joy, а този за робота и аз си го набелязах за гледане, ама прочетох че не е много щастлив краят му и за сега се въздържам да го изтегля. Но щом го препоръчвате ще се гледа Heart Eyes

# 456
  • София
Д-р Мозък го гледам по 2-3 епизода на ден, хубав е, ма малко кървавите сцени понякога ми идват в повече  Joy, а този за робота и аз си го набелязах за гледане, ама прочетох че не е много щастлив краят му и за сега се въздържам да го изтегля. Но щом го препоръчвате ще се гледа Heart Eyes
 И Куросаги, и филма и сериала, задължително ги гледай! Ямапи е такова сладурче!

# 457
  • BG
Аз засега се отказвам от японските, не ме кефят нещо, почнах един тайвански преведен-love buffet, става май, после ще почна 1-2сериала  с Майк Хъ, те нямат превод още, ама и аз нямам търпение да чакам, ще се мъча с чужди суб. Ама как се жертвам заради Майк Хъ значи Simple Smile

# 458
  • София
Аз засега се отказвам от японските, не ме кефят нещо, почнах един тайвански преведен-love buffet, става май, после ще почна 1-2сериала  с Майк Хъ, те нямат превод още, ама и аз нямам търпение да чакам, ще се мъча с чужди суб. Ама как се жертвам заради Майк Хъ значи Simple Smile
 Tози love buffet, гледах го до средата, но имах чувството,че вече съм гледала нещо такова и ми се струваше,че се повтарят някой неща по няколко пъти в самия сериал и не можах да го догледам. Когато нямам какво да гледам, може да го догледам!

Започнах "Сестрата на Пепеляшка", но там играе тази от "Мери, омъжи се за мен", хич, ама хич не ми харесва, но ще го гледам заради сюжета!

# 459
Наистина има значение с кои сериали си почнал и обикновено те стават любими. Всяка страна си има свои особености и това се отразява в драмите, а от там ние си създаваме определени впечатления и очаквания. Но като изгледаш по няколко от всяка страна свикваш с различията и по-лесно се адаптираш към това, което гледаш - японско, тайванско или корейско. Но при всички случаи всяка една от страните има качествени драми, които си заслужава да се видят така, че не се отказвайте Peace .

Изгледах "Чил У", хареса ми, но можеха да го съберат и в 15-16 серии. Имаше си малко разстягане на локуми по средата на драмата, както и неизменните повторения на сцени, но като цяло беше добре. Почитателките на Eric и Yoo Ah In ще бъдат зарадвани с достатъчното количество и от двамата. Сега продължавам с китайската версия на БОФ, докато излезат субовете за всички серии на "Мидас".

# 460
  • в мъжки прегръдки
За феновете на Марс да кажа - двойката от сериала, Вик Чоу и Барби Кю участват в тайванската версия на БОФ - Метеор Гарден. И да добавя под секрет  Вик Чоу там играе ролята на "принца от приказките" както нарекоха Ким Хьон Джун в едно предаване. Т.е доброто момче от четворката, което винаги помага, но така и не спечелва момичето. След корейската версия, тайванската ми хареса най-много. Японската изобщо не ме грабна, а китайската само като видях актьорите и се отказах да я гледам.
За Тайван да добавя още нещо, като казахте за змиите. Един приятел беше там в командировка и откри колко могат да са вкусни сандвичите от макдоналдс:). Бяха го черпили с хлебарки на скара, скорпион в шоколад, змия с лук, печени мравки... И това като ми го изпрати на снимки направо си изгубих апетита.
И за японските филми да споделя. Честно казано изобщо не ми харесват. Два-три сериала ми се струват по-нормални, останалите са като комикс - говорят с камерата, пулят се, случват им се невероятни неща, много са ми досадни.

# 461
  • BG
martisun, споделям мнението ти. Значи такива неща си  хапват в Тайван, ужас.
Аз забравих да споделя, че много му ходи на Вик Чоу ролята на моторист в Марс.

# 462
И не само тази роля му ходи Wink , ами и на готвач в Sweet Relationship, и на писател в Wish to See You Again, и на полицай в Black & White, и на мафиотче в Love Storm. А в Silence ти изтръгва сърцето направо smile3518 .

# 463
  • София
И не само тази роля му ходи Wink , ами и на готвач в Sweet Relationship, и на писател в Wish to See You Again, и на полицай в Black & White, и на мафиотче в Love Storm. А в Silence ти изтръгва сърцето направо smile3518 .

2в1, всичките ли си ги изгледала? Има ли ги преведени на бг?

# 464
Black & White е в процес на редакция. Ама няма да стане много скоро
А  на  Silence уж малко му остава. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт