Тук сме се събрали,фенове на Азиатските сериали -3

• 45 666
  • 710
  •   1
Отговори
# 570
Някой да е ползвал сайт Боза-мечта?...бихте ли ми го написали точно,защото пробвах какви ли не варианти и никой не ми отваря.... Praynig

Разбрах вече ,че от там субтитрите,които са готови се качват в субсабс,но все пак ще съм благодарна да го видя,кой е този торент.... Grinning

# 571
Някой да е ползвал сайт Боза-мечта?...бихте ли ми го написали точно,защото пробвах какви ли не варианти и никой не ми отваря.... Praynig

Разбрах вече ,че от там субтитрите,които са готови се качват в субсабс,но все пак ще съм благодарна да го видя,кой е този торент.... Grinning

Не знам какво се опитваш да кажеш, да не би да имаш предвид bollydream?
Там трябва регистрация, но става само с покани.

# 572
merydit, тук има софтсубс на руски за "49 дни". На края на първото мнение има линкове към мегаъплоуд и не ти трябва регистрация, за да ги свалиш. За сега са до 18 серия, но предполагам, че до 2-3 дни ще са готови и последните две серии. Аз съм сваляла сериите от Механата и субтитрите си бяха подходящи за тях.

При bollydream е сложно. Както и didkapan ти е казала за там трябва да познаваш някой, който има регистрация при тях и да ти прати покана, ако евентуално има свободно място. Не знам защо са чак толкова затворени, че дори не можеш поне само да четеш и преглеждаш проектите им без да си регистриран. В повечето сайтове, ако нямаш регистрация не можеш да сваляш, но поне можеш да разглеждаш.

# 573
Благодаря ви,снощи ми казаха за този сайт кой е точно....не знаех ,че така му казват на български.... Grinning
Аз съм вече на последните две серии,гледам ги без превод,защото не можах да намеря даже английски.....или поне ме праща на сто различни страници и не можах да видя от къде се смъкват.Е ще го доизгледам без превод.... Peace

# 574
Английски субтитри за всички серии има при darksmurfsub.com, но мисля, че ти трябва регистрация, за да ги свалиш. Направи си една при тях, защото за сега те най-бързо изкарват субтитри, а и превеждат някои сериали, които другите групи не са захванали. Не са идеални, особено ако са само на груб първоначален превод, но след редакцията и QS са си напълно добре.

В момента са започнали да превеждат "My Black Mini Dress" и се надявам скоро да са готови. А пък филма се надявам да е забавен и весел, поне според трейлъра

# 575
Здравейте ! Искам да си изтегля субтитри на български или на руски на "Come.Rain.Com Shine"Може ли някой да ми помогне? Ще съм безкрайно благодарна , защото там играе един мой любим актьор- Хюн Бин. Благодаря предварително

Моля, избягвайте огромни цитати!
Реза

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 16:09 от Reza

# 576
ovi3, току що излязоха английските субтитри, така че руски и български ще се появят по-късно предполагам.

# 577
ovi3, току що излязоха английските субтитри, така че руски и български ще се появят по-късно предполагам.

ОК. От къде да си изтегля субтитрите на английски език тогава. Ще се опитам да го гледам на този език.

# 578
От asiatorrents или от am-addiction , но и за двете места ти трябва регистрация.

# 579
  • в мъжки прегръдки
Никога не би ми хрумнало, че може така да се преведе името на болидрийм Laughing
Както са ти казали вече, регистрацията там е доста трудно нещо. Аз съм регистрирана там и имам право на две покани, обаче от половин година не е излизало свободно място за да пратя на някого. Понякога качват техни преводи в унакса, може да дебнеш там за субтитри.

# 580
Едно рекламно клипче на Lotte Duty Free с много наши любимци

Как след това да не искаш да пазаруваш там Joy

# 581
  • София
   Много ми хареса рекламата!Дали всичките им реклами са толкова дълги?

# 582
Е, не всички, но имат и доста дългички Wink

Тази не е дълга, но пък за сметка на това бих я гледала с удоволствие по нашите телевизии вместо тази, която дават в момента за въпросния продукт Laughing

А ето и по-дългички
http://www.youtube.com/watch?v=15G_kCi0zDs
http://www.youtube.com/watch?v=stNBNpNkMPY

# 583
  • Пловдив
Добро утро,дами!Честит празник със закъснение,на малките и порастнали деца! Grinning Аз успях да изгледам два сериала.Първо Hanazakari no Kimitachi e.Определено скоро няма да гледам друга японска продукция!Толкова омешани жанрове.Какво ги забързват кадрите,също както в руските комедии.Непрекъснато съм превъртала та да мога да проследя само отношенията между главните герои.Второ Coffee prince.Връщам си се към корейското  Laughing Толкова близост между героите и то в доста от сериите  не съм гледала в друг корейски сериал досега.Пък и не се връщаха непрекъснато в спомените си.Абе с една дума,хареса ми!Сега ще подхващам Оver the rainbow!

Последна редакция: чт, 02 юни 2011, 09:23 от dovede

# 584
  • София
   Аз от три дни се опитвам да изгледам "Последния скандал в моя живот", но Муви-то толкова ми влачи,че едночасова серия я гледам 3 часа! Гледам актрисата и се чудя, защо е било нужно да се самоубива и да остави две деца сираци, а и за брат и се чудя защо се е самоубил две години след нея.Много гадна съдба са имали и двамата, горките им родители!

Общи условия

Активация на акаунт