Жената Лъв - тема 50 + 1

• 15 331
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Готова съм, тръгвам само да кажеш, ама ще искам жбиричка.

вИднага!! Само кажи каква Mr. Green :

# 691
Джес, каквато има  Wink

Дребната ми яде доматената супа  #Crazy не вярвах, но за втрори път яде от нея.

И ние вечеряхме и пийнахме по Идно Виски.

Отивам да помогна на мъжа, че ми изсъхна и косата и лака  Crazy и не мога да се оправдавам повече. Уж спахме до късно пък сега ми се доспа рано, рано и ми иде да си полегна.

Утре съм на работа, после на детски р.д. и евентуално след това на пазар, че мъжа ми заминава пак командировка. В четвъртък мисля да отида до лабораторията за изследванията.

# 692
Познайте какво сготвих - мусакаааа  Mr. Green И една бисвитена торта, която изядохме преди да се е накиснала хубаво.  Crazy
Хаясче и на мен ми се поляга вече.  smile3524
Оф мъжа ми гледа този филм "Улични крале" Наду ми се главата. Много ме дразнят дублирани филми. И като вземат да се стрелят...... ooooh! Хич ме няма понякога.  Crazy Crazy Crazy

# 693
Хахахахаха - да не е пишело някъде из хороскопите за деня, че днес лъвиците трябва да сготвят мусака  hahaha

Честно казано и на мен ми се спи ... Whistling Да ми се чуди човек що?!  fiuuuuuu

# 694
Ами явно хороскопа е бил верен, и ние бяхме на мусака
и на лежане цял ден

# 695
Ми аз помня по едно време Кам и Реа готвеха едно и също  Joy почти всяка вечер, та мусаката хич не ме учудва  Joy

Сега да дойде Вени и тя да каже, че е сготвила мусаката и ще падна от смях вече  Joy

Готова съм за лягане, всичко е заредено, пуснато, нагласено. Започвам да обработвам дребното.

# 696
  • Пловдив
Хе хе хе...и аз за малко да сготвя мусака...ма не намерих в близкия магазин продукти, а валеше и беше много студено, та не ми се разхождаше...Ама съм им обещала в близките дни да сготвя... Laughing

# 697
  • Кьолн
Ох,ама и вие с тази мусака... Така я обичам а сега нали съм на диета и не мога да ям.

# 698
Лек и приятен ден на всички
И успешна седмица  Hug

# 699
Здрасти, банда! На лодките беше супер. Гребахме с каяци по река Осъм от някакво плевенско село към Дунава. Първият ден Вили беше с баща си, а втория го смених аз. Честно казано мислех, че ще е доста уморително и неприятно, но се оказа, че греша. Голям кеф е! Имах лека мускулна треска общо взето навсякъде, но вече не я усещам. В неделята се отказахме да гребем, защото времето беше гадно, а и Вили трябваше да се подготвя за училище. Весерите бяха голям купон. Правехме по един голям леген салата, мъжете носеха дърва и палеха огън и се започваше едно голямо цър-пър, ядене и пиЙене  Mr. Green. Боилчо и той много искаше да гребе, но нямаше как, защото е много малък. Принципно може да се вози отпред на каяка, но ако гребем в язовир. Сега Вали ни записа за ново ходене към 15-ти юни. Снимки съм качила У феса и албума. Приятно гледане.

# 700
  • София
О, Рени, от снимките, които си качила личи, че сте изкарали приключенски уикенд! Не те ли беше шубе  Laughing?

# 701
От какво да ме е страх, Вени? Само нощите бяха много студени. Оказа се, че сме си купили много фалшиви спални чували и с Вали мръзнахме. Уж ги купухме заедно с на децата, уж пишеше едно и също, а в нашите чували почти нямаше вата  Confused. Сега трябва да си купим някакви смислени за нас.

# 702
Здравейте! Hug
Голямо оживление тук днес. hahaha
Н. е с ларингит. Аман от болести вече. ooooh! Толкова е пресипнал, хем ми е смешно, хем.... И не спира да говори, а трябва да си пази гласа. Thinking Докторката каза ако падне съвсем, да и се обадим да му сложи урбазон, но дано не се стигне дотам. Rolling Eyes
Рени, видях няколко снимки във фейса, сега ще погледна и в албума. Но наистина личи, че сте изкарали супер. А и времето е било с вас. Hug
Вени, вие как изкарахте?
Четох, че Кам е купила колелета на децата. Че и карат, браво! Видях снимки и във фейса, но не мога да ги харесам, не знам що. newsm78
За друго не се сещам какво четох. newsm78

# 703
  • София
От какво да ме е страх, Вени?
Ми с кануто да се лангъркаш по буйните води  Laughing!

Поли, ние изкарахме страхотно. Времето беше много хубаво. От слънцето и вятъра така ми изгоря лицето, че носът ми стана на люспи и се обели  ooooh!, изгоря ми дори тази ивичка от главата, която остава между бретона и останалата ми коса Shocked. С две думи - мязам на вАмпир  hahaha!
Разходихме се до ждрелото на р. Ерма, само дето аз си намерих един камък и поседнах, докато другите слизаха и се катереха. Много е живописна природата, ама аз съм дърво нЕкакво и не ме влече да млатя гащи много-много  Blush.
Дано детето се оправи бързо! От една приятелка знам, че дава калций, когато децата й са с пресипнали гласчета.

# 704
Абе, Венче, като четях колко красиво разказваш, и се сетих да те питам - ти снимки няма ли да ни покажеш? Thinking
Иначе що да си дърво? И аз не обичам, чудо голямо. bowuu
А калциев глюконат ни изписа докторката. Peace

Общи условия

Активация на акаунт