Жената Лъв - тема 50 + 1

• 15 343
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро готини  Hug

И тук времето е гнусарско.
Смятам да водя децата на кино в МОЛ-а, сега трябва да проверя дали има нещо интересно за гледане. Тайно се надявам да искат да влязах сами в киното, а ние с баща им да се разходим безгрижно  Heart Eyes

Тази сутрин направих закуска - филийки с яйца и сирене. Така ми се ядат и на мен  Crazy

# 676
Добро утро.... как тежи главата ми не е истина  Embarassed Embarassed Embarassed
Снощи инцидентно ме измъкнаха на по бира....2....3.....4..... 2 койтейла и една кола и Бон Джоуви и "It's My Life" и.... Офспрингс...и аз май даже танцувах ooooh!

Ама пък беше весело ... къде ми е алка залцера  Crazy Еййй Рейски - дай го това кафе насам и слагай другото  Mr. Green

# 677
Добро утро.... как тежи главата ми не е истина  Embarassed Embarassed Embarassed
Снощи инцидентно ме измъкнаха на по бира....2....3.....4..... 2 койтейла и една кола и Бон Джоуви и "It's My Life" и.... Офспрингс...и аз май даже танцувах ooooh!

Ама пък беше весело ... къде ми е алка залцера  Crazy Еййй Рейски - дай го това кафе насам и слагай другото  Mr. Green
Joy Joy Joy Дръж сееееее ...що ги мешиш ,бе душко?  Hug Много интересно звучиш  Joy

# 678
Охааа, абе Дес, видЕх те вчера да се чекнеш на една детска площадка, пък ти от обяд си се почнала. Simple Smilehahaha Цун
Жу  Hug

# 679
Браво Вий, от всички ни само ти остана купонджийка  Hug. Ако бяхме в един град щях да се присъеденя към вашият купон  Heart Eyes
Пийни един беналгин ако не намираш алка залцера  Joy

# 680
Охааа, абе Дес, видЕх те вчера да се чекнеш на една детска площадка, пък ти от обяд си се почнала. Simple Smilehahaha Цун
Жу  Hug

Naughty Аааа тц... на катерушката си бях псиииииилютно трезвена - бирите почнаха откъм 19.00 часа  Whistling

Рей, намерих го.... сега чакам да подейства!

Жу, мани интересното звучене, ако знаеш колко интересно се чувствам  hahaha hahaha Joy

# 681
Джес, ама зацапа ли веждите?  Crazy Щом пиеш хап значи.... Joy

О, Хаясинка, "Пурпурните реки" много е УбаФ, даммм.

Гери, ама ти ме Фърли в потрес бе. Какво значи терасите се разпадат? Embarassed

# 682
Джес, много готино звучиш, като купонясвал човек  Joy Joy Joy И на мен ми се купонясва, ама.........

ЗаФатям се да готвя, че да не вият от глад мойте следобед. Баси то обед, ние закусваме още.

# 683
The Thulip, в Изгрев, срещу солниците. Да са ми близко ако мъжо се изпорти повече от нормалното.
Хаяси, абсурд е да пусна снимки в момента... руини и разкопки.
Ям торта и кучето чака да получи, ама няма. Днес сме сами и голямо гушкане и подмазване ми слага. Подозирам че е крала салам от сандвича ми за закуска, защото толкова любвеобвилна като тази сутрин не е била от мноооогооо време. Обаче като не я хванах на местопрестъплението, как да я накажа....
Стефче, това занчи че махнаха предните стени на терасите и сега ги градят на ново. И за капак, тази която я мислехме за читава ,се оказа по паянтова от другата, която уж нямаше никакъв вид.
Вийче, направо ти завидях, честно. Така ми се излиза и на мен.

# 684
  • София
Здрасти, банда  Hug!
Завърнахме се и минавам да поздравя на патерица всички именячки и именяци от темата. Желая им най-вече здраве и успехи Hug.
Щъкам между печката и пералнята и нямам много време да ви изчета, но ще гледам по-късно да се поправя.

# 685
Готово - мусаката е във фурната, пържените ми картофи са в процес на изчезване... Сега трябва да намеря един доброволец да сгъне прането... и да го нареди по шкафовете  Mr. Green  Желаещи?  Mr. Green

# 686
Готово - мусаката е във фурната, пържените ми картофи са в процес на изчезване... Сега трябва да намеря един доброволец да сгъне прането... и да го нареди по шкафовете  Mr. Green  Желаещи?  Mr. Green

Ооооооо, аз, даже може и да го изгладя, преди да го прибера  Mr. Green щом няма да ме караш да готвя  Whistling аз сготвих света, мусака, джолан в гювеча и варен джолан (за мен).

Вени, добре си си дошла и гледай да не се спънеш някъде, м/у печката и пералнята Mr. Green

Изкъпана съм и е време за мен вече. От тук на сетне мъжа ми поема.

# 687
 Twisted Evil хаясииии, стягай се - идвам да те взема  Twisted Evil

Обещавам още една мусака да ти сготвя  Mr. Green И моята ще ти дам  Mr. Green

# 688
Twisted Evil хаясииии, стягай се - идвам да те взема  Twisted Evil

Обещавам още една мусака да ти сготвя  Mr. Green И моята ще ти дам  Mr. Green

Готова съм, тръгвам само да кажеш, ама ще искам жбиричка.

# 689
  • Кьолн
Реа,миличка и аз съм така като правя закуска за децата. Трябва кураж и ще ядем после! Peace Всички сте пред тв-то май,никой няма за раздумка. Аз гледам буболечките като щъкат напред назад и малко ме оставиха на мира,че да седна на компа. И с мъжа се чухме и видяхме по скайпа днес,абе идилия. Пак се почна с виковете, ставам. После пак ще пиша

Общи условия

Активация на акаунт