Жената Лъв - тема 50 + 1

• 15 358
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • София
И ние се мотахме напред-назад и вярно денят мина. Може да не се работи, ама аз пуснах една пералня, а имам дрехи за още една  ooooh!.

# 76
Добър ден, сладкишчета  Hug

На обяд взех децата и с една приятелка и нейната малка госпожица заминахме за Еко парка. Хубаво си изкарахме, търкаляхме се на една слънчева поляна, а децата тичаха на вола.
Довечера сме на гости, ще ни гощават с агнешко, мммм вкусно   chef

Днес никой няма тук, всеки по задачки май  newsm78

# 77
И ние цял ден по магазини. Капнах...
И освен всичко си пренареждах кухнята, че се сдобих с този "мамин-златен-хубавец-чавръст", който още от вратата ми амеси едно тесто! Голям кеф... Сега като се започнат едни кексове, кремове, мъфини, щуротии...  Crazy

# 78
  • София
Оле, Уиш, чуден е и на много приятна цена  Peace! Тъкмо ти прочетох поста за миксера в другата тема и щях да ти пиша, ама вече няма смисъл  Laughing. Със здраве да го ползваш, наистина ми хареса много!

# 79
Нат, честита придобивка. Като направиш нещо да снимаш и да ни го покажеш  Peace

# 80
Цената е даже по-добра. В сайта не знам защо е завишена.
Иначе вече направих хляб, ама то, какво да му снимам на него... Simple Smile
Утре ще му се вземе акъла от мъфини и бисквитки. Купихме си с Пламъка днес формички да режем бисквитки и утре ще е лудница! Simple Smile

# 81
  • София
Уиш, а до финала ли измеси тестото с миксера? С моя меся само в началото, че като стане по-гъсто тестото, го усещам как се товари и ме е страх да не му гръмна мотора (или каквото там го задвижва).

# 82
Ми какво като е хляб, хляб, но с новата машинка.  Laughing

Аз пунах 3 снимки у албума от днешното въргаляне на тревата  Grinning

# 83
# 84
Уиш, а до финала ли измеси тестото с миксера? С моя меся само в началото, че като стане по-гъсто тестото, го усещам как се товари и ме е страх да не му гръмна мотора (или каквото там го задвижва).
Псилютно до финала.С  пръст не го пипнах този път. Само накрая, след като втаса, "прегънах" и оформих преди да го сложа да се пече. Тя и моята машинка видя леко зор, ама си викам - за ко си, МА? нали аз да не си давам зор! Wink Справи се перфектно. Току що вечеряхме и хляба е неверочтно пухкав и лек!
Утре ще видим как ще се справи с курабиите и масленото тесто. И донякъде с козунаците, всъщност, но не до край, че там е едно блъскане... Ама козунаците са територия на мъжа ми! Simple Smile

# 85
Уиш, ако не те мързи напиши мъжа ти по каква рецепта пави козунаците, че май и аз ще правя утре, ама все ще се чудя по коя рецепта  Crazy

# 86
Тъкмо се чудех дал форумО се е оправил, че снощи нещо се беше.... гътнал.

И така....

Уиш честито миксерче  bouquet

Поли Hug

Рейски, де ги тия Еко красоти?

Не знам да се хваля ли, да се оплаквам ли... ама почнах трениовки в близкия до нас фитнес. Та утре ще съм рооообббоккоп. Ама требе да се сваля.... и стяга...  ooooh! ама през.... носа ша ми излезе  Crazy

Камииии  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 87
# 88
  • Пловдив
Хелоу, скъпи, имам спешен въпрос: колко време да варя яйцата  Blush?

# 89
  • София
Хелоу, скъпи, имам спешен въпрос: колко време да варя яйцата  Blush?
Хелоу, коте  Hug. Десетина минути са им достатъчни  Peace. Можеш да намалиш котлона, че да не се изпочупят при варенето.
Имаше една техника - слагаш яйцата във вода и на котлона, а като кипне водата - изключваш и ги оставяш 20 минути със захлупен капак. Уж не се чупят, но май си зависи от яйцата.

Общи условия

Активация на акаунт