Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой е най-добрият зъболекар по имплантология и естетична стоматология в София?
Какви са текущите цени на имплантите?
Как се определя качеството на имплантите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой е най-добрият зъболекар по имплантология и естетична стоматология в София?
-
Какви са текущите цени на имплантите?
-
Как се определя качеството на имплантите?
-
Как да избера между мост и имплант?
-
Можете ли да препоръчате добър зъболекар в Перник за поставяне на порцеланови коронки?
. Всички имаме своите добри и лоши дни, на всеки се случва да допусне грешки. Д-р Гайс е орален хирург, има доста опит.
.От няколко дни ровя назад в темите за импланти и все не намирам отговор.По настояване на зъболекара ми тръгнах да търся имплантолог. Проблема при мен е ,че имам парадонтоза и от нея и венците вече няма на какво да се държи моста ми съставен от 2 липсващи и 2 изпилени зъби. Да ,но за разкош и кучешкият и единият преден вече се клатят.Направих една консултация и ми казаха ,че ми се е стопила коста и ще се наложи да ми пресадят кост от мен
.Обясниха ми ,че може да се вземе от коста зад липсващият мъдрец.Да ама не съм вдъхновена от двойна процедура. Търся добър имплантолог за още едно поне мнение.Така или иначе ще остана без покупка на кола за да платя имплантите и не ми се иска да попадна на некадърен зъболекар.Още повече ,че имало доста голяма вероятност да стоя без зъби 1м, а аз работя с клиенти. Дайте съвет моля