Добър имплантолог?

• 243 168
  • 254
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, др. Ралев. Обръщам се към Вас с молба за съвет. Години наред чета във форуми и сайтове мнения за добри имплантолози в София и колкото повече чета, толкова повече се обърквам при кой лекар да отида, защото през годините изплуват и нови имена. Имам частично обеззъбяване  на долна и горна челюст, паднала захапка , износени зъби, такива с коронки и сигурно още други проблеми. Ходила съм на две консултации преди две години.На първата останах разочарована, тъй лекаря предложи да извади и малкото останали зъби в устата ми, при все, че останалите на долната челюст могат да бъдат спасени . На следващата консултация която направих ми казаха, че аз трябва да реша дали да извадя всички зъби или да лекуваме тези които са останали, без да ми кажат кой е по-добрия вариант за мен.Някак си не се доверих и се отказах от лечение. Сега ми предстои час за консултация при др. Бранимир Кирилов , но искам да направя поне още две консултации. Имената на които съм се спряла са - др. Младен. Камбов, Петър Дучев и Явор Яромиров. Нямам право на грешки относно избора си, за това Ви моля за мнение  относно лекарите , които съм споменала. Ще Ви бъда благодарна , ако ме изчетете и отговорите. 🙏🙏🙏

# 241
  • София
И аз силно се надявам някой да даде пресни впечатления и съвети за избор на имплантолог..

# 242
Здравейте, през 2021 година си поставих при д-р Христо Панковски. Останах изключително доволен, беше много внимателен.Мога да ви дам повече информация на лично.

И аз силно се надявам някой да даде пресни впечатления и съвети за избор на имплантолог..

#e

# 243
Явно само питащи има в темата. Малко са тези, с актуална информация за добри имплантолози.
До тук само за д-р Александър Лазаров има повече положителни отзиви.
Споменава се д-р Деян Найденов, доц Филчев ,д-р Христо Панковски от последната страница.
За София става въпрос.

# 244
  • София
Аз също търсих доста информация преди да се реша, затова споделям моя опит.
Имам два импланта, поставени от д-р Ботев. Един преди  около 3 години и един преди 6 месеца. Нямам никакви проблеми. Работи внимателно, качествено. Обяснява подробно.
Часове обаче се записват не от днес за утре, т.е. отнема време, може да има свободни и след месец.
Ето това е клиниката:

https://www.nbdent.bg/

# 245
Имам два импланта, поставени от д-р Ботев. Един преди  около 3 години и един преди 6 месеца.
Изглежда като добра малка клиника.
Бихте ли споменали коя система импланти ползват - Straumann, Nobel Biocare, Zimmer, Biohorizons?
Също колко струваше процедурата - имплант, надстройка и корона?

На уебсайта им няма никакви детайли.

# 246
  • София
Обадете се и питайте. На регистратурата са много любезни. Не запомних системата импланти, но ми излезе към 2000 лева, отделно коронката.

# 247
Обадете се и питайте. На регистратурата са много любезни. Не запомних системата импланти, но ми излезе към 2000 лева, отделно коронката.
Благодаря за информацията.

Информацията от клиент е по-ценна и реална от това което ще ми кажат на рецепцията, защото там все пак ще гледат да спечелят клиент и може да са "оптимистични" с цената като за начало, а после да излезе друго.

# 248
  • София
Цените се променят, така че това, което съм платила аз преди години, може да не е актуално вече. Докторът има достатъчно пациенти и няма нужда от набиране на нови такива.
Аз престанах да търся къде ми е по-евтино, когато става дума за здравни услуги. Понякога евтиното излиза по-скъпо. За мен е важно лекарят/стоматологът/ да си върши професионално работата и да му имам доверие. Напатила съм се от некадърници и вече внимавам.
Успех в търсенето!

# 249

Аз искам да споделя добри впечатления от доктор Райков от клиника Райдент в гр. София. Изключителен професионалист и естет.
 Преди 2 месеца ми постави 13 импланта и процедурата премина изключително леко и без никакви усложнения.

# 250
Аз съм доволна от моят - др Димов, в софиея, ул.Мърфи 26

# 251
Има ли някой впечатления от клиника Д-р Илиев и колеги?
И по-конкретно от д-р Георги Илиев?

# 252
Здравейте, на мен д- р Александър Вълев ми предложи импланти на горна челюст All on 4. Може ли мнение от някой който е слагал и ако има някой компетентен на този вид импланти ще съм благодарна да чуя мнения.

# 253
Здравейте, др. Ралев. Обръщам се към Вас с молба за съвет. Години наред чета във форуми и сайтове мнения за добри имплантолози в София и колкото повече чета, толкова повече се обърквам при кой лекар да отида, защото през годините изплуват и нови имена. Имам частично обеззъбяване  на долна и горна челюст, паднала захапка , износени зъби, такива с коронки и сигурно още други проблеми. Ходила съм на две консултации преди две години.На първата останах разочарована, тъй лекаря предложи да извади и малкото останали зъби в устата ми, при все, че останалите на долната челюст могат да бъдат спасени . На следващата консултация която направих ми казаха, че аз трябва да реша дали да извадя всички зъби или да лекуваме тези които са останали, без да ми кажат кой е по-добрия вариант за мен.Някак си не се доверих и се отказах от лечение. Сега ми предстои час за консултация при др. Бранимир Кирилов , но искам да направя поне още две консултации. Имената на които съм се спряла са - др. Младен. Камбов, Петър Дучев и Явор Яромиров. Нямам право на грешки относно избора си, за това Ви моля за мнение  относно лекарите , които съм споменала. Ще Ви бъда благодарна , ако ме изчетете и отговорите. 🙏🙏🙏
[/quote]

Здравейте,
Горещо Ви препоръчвам д-р Иво Йонков. Освен много добър имплантолог е и с много добър опит при паратонтоза.

# 254
Denta Consult / Дента Консулт в състав Асен Маринов баща и син, Антоанета Маринова - безапелационни мошеници. Искат и получават професионални услуги, но не ги плащат. Дължат хиляди на работили за тях хора, които никога не са имали намерение да платят. Но взимат 50 лв за 'Добър ден' и да отпратят пациент  с думите "Еми плащам заплати".

Коментират пациентите си с 3ти лица!!, нарушавайки всяка професионална етика и наказателния кодекс с излагане на поверителни лични данни от състоянието  на доверилите им се.

Като клиент на клиниката с приятелско доверие седнал на стола - имаше много работа за другите зъболекари след тяхната "работа". Лошо поставени импланти, нефелни мостове, недоправени кариеси.. Да беше 1 грешка, ама са няколко и са със становище от независим стоматолог.

Самата клиника - снимки. А вътре същото като във всяка друга клиника, но са с най-високите цени! и далеч не най - конкурентните зъболекари.

В клиниката на д-р Нури веднага се усеща класите отгоре - отношение, професионализъм, няма върнат пациент, цени адекватни за професията без това 100% оскъпяване. Превъзходство от всяка гледна точка, което разчита на професионализъм, а не на снимки....
Само в Дента Консулт очакват едвали не един пациент да плати дивидентите на алчния собственик.

Накара целия си екип сам да си пише отзиви.. за да запазят работата си.

Няма как сами да си дават оценка - това е работата на /не/доволните от досега си клиенти и наивни хора, които са отделили от времето, образованието и услугите си за долнокачествени хора и треторазрядни зъболекари като Асен Маринов и Антоанета Маринова от Дента Консулт!

Браво!Абсолютно същото мнение имам за тях.Даже и по-лошо.

Общи условия

Активация на акаунт