Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой е най-добрият зъболекар по имплантология и естетична стоматология в София?
Какви са текущите цени на имплантите?
Как се определя качеството на имплантите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой е най-добрият зъболекар по имплантология и естетична стоматология в София?
-
Какви са текущите цени на имплантите?
-
Как се определя качеството на имплантите?
-
Как да избера между мост и имплант?
-
Можете ли да препоръчате добър зъболекар в Перник за поставяне на порцеланови коронки?
И така, през месец май 2023г. запазих час за консултация с д-р Лазаров. На консултацията ми беше направен обстоен преглед, панорамна снимка и ми беше определен час за процедура по поставяне на импланти за средата на месец септември 2023г. (първият възможен ден и час). За мое съжаление, не успях да ползвам записания ден и час, поради неотложен ангажимент и ми беше даден друга възможност - краят на месец октомври 2023г. В 13:30ч. бях в кабинета, където след направена венозна седация от лекар-анестезиолог и локална упойка е започнала процедурата по премахване на останалите корени на зъби и поставяне на базални импланти. Под влияние на направената седация не съм усетила никаква болка при проведената интервенция, а към настоящия момент не са останали никакви спомени за това. Интервенцията е продължила около 3 часа, след което с придружител се прибрах в къщи. Не съм имала болка в нито един момент след поставяне на имплантите. След като се прибрах в къщи, поставях лед, на което може би се дължи липсата на оток. На следващия ден (вторник) почивах и в сряда след обяд отново бях в кабинета за процедура по изпилване на поставените импланти, която беше проведена след поставяне на локална упойка. В четвъртък след обяд направиха, т.н. тебеширена проба, изпратиха керамиката в лабораторията за завършване и в същия ден вечерта си тръгнах от кабинета с холивудска усмивка.