Добър имплантолог?

• 243 172
  • 254
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
А някой слагал импланти при доц . Филчев?
Не намирам отзиви за него.
, Аз. Питай.
Аз също се интересувам. Мъжът ми ходи на операция за синус лифт преди няколко месеца в клиниката му в София.  Вчера му се обадили от там да го попитат дали в средата на юли ще е в БГ и дали иска да му поставят импланти. Предполагам, че лятото няма мераклии за такива неща, предвид жегите и се чудя как да го разубедя. Отделно края на юли имаме планиран круиз, , в началото на септември пък ще летим за Щатите, не искам сякаш да е преди пътуване. Иначе вие доволни ли сте от Филчев?

# 196
LaDida, каква беше цената за синус лифт?

# 197
  • Бургас
3000 ако не ме лъже паметта.

# 198
Здравей, all on 6 направих на горна челюст в Бургас. Питай каквото те интересува.

Имала сте изцяло или частично обеззъбена челюст?
Частично обезъбена, извадихме каквото беше останало.

Къде и кой извърши  лечението ?Доволен ли сте ?

# 199
Здравей, all on 6 направих на горна челюст в Бургас. Питай каквото те интересува.

Имала сте изцяло или частично обеззъбена челюст?
Частично обезъбена, извадихме каквото беше останало.

Къде и кой извърши  лечението ?Доволен ли сте ?
Здравейте,
В дентална клиника О.СЕМ слагах имплантите, а лечението проведе доктор Попов под пълна анестезия. Все още съм  с временна горна челюст, но да доволна съм.

# 200
Да попитам-Може ли базален имплант на долен 6 ,тъй като нямам кост ,вместо двучастов  класически имплант?Доволен има ли от базалните импланти?

# 201
Да попитам-Може ли базален имплант на долен 6 ,тъй като нямам кост ,вместо двучастов  класически имплант?Доволен има ли от базалните импланти?

Базални импланти не ползва никой уважаващ себе си и пациентите си лекар.
Вярно е, че цената е по-ниска, но например в САЩ са забранени, както и в много части на Европа.
Аз бих Ви посъветвала да сложите кост и после имплант.

# 202
Какво е базален имплант ?

# 203
Какво е базален имплант ?

Самият имплант няма нужда от наличие на кост, за да се разположи, но създава редица сериозни проблеми и не се прилага е развитата медицина вече.

# 204
Здравейте, някой правил ли е импланти+ синус лифт в  DaVinci clinic?
И също, каква е цената за момента на пълно възстановяване на горна челюст?

Харесва ми идеята, че позволят изплащане на вноски.

# 205
Здравейте,
Моля отзиви за добър имплантолог в района на Велинград, Пазарджик и Пловдив, но да е и на поносими цени
Благодаря!

# 206
Вадене на синуса, леле мале.....

Здравейте!Поради не добре извършено лечение преди времена приятели ми , в момента се налага да извадят зъб  и евентуално да спасят двата околни, тъй като костта над трите почти липсва заради инфекцията. Корена на единия зъб е счупен и според доктора май се е забил в синуса  #Crazy Тоест сега на приятеля ми му предстои операция за вадене на зъба( с евентуалlно и на синус )после възстановяване на кост и при възможност имплант. Всичко това ми звучи доста страшно. Препоръчаха ни д-р Йордан Елхнеди, той направи снимки и предложи горепосоченото лечение. Какво е мнението Ви за д-р Елхнеди, някой поставял ли си е имплант при него?  bouquet
[/quote]

# 207
Аз поставих имплант при д-р Явор Яромиров от клиника iDentalStudio, намира се близо до Пирогов. Имах изключително голям страх, представях си някакви страшни къртения и възстановителен период, а след като ме пусна упойката изпих един аулин в същия ден и това беше. Никакви проблеми не съм имала за сега. Споделям отзив само от поставянето, тъй като доколкото знам, за пълно имплантиране можем да говорим чак след година. 

# 208
  • IC 1101,Abell 2029
Какво означава пълно имплантиране или непълно такова?Аз съм нямал такива етапи.

# 209
Ами да е разкрит импланта да е натоварен с корона и да е минало някакво време, за да се види че всичко е както трябва. Под пълно имплантиране съм чела, че се има предвид, че винтът вече е достатъчно вкостен и може да се говори за успех.

Общи условия

Активация на акаунт