Отговори
# 645
  • на Дъждовен остров
TEA,къде може да се провери дали е вярно това за бременните и пълни хора,че могат да карат без колан?За БГ питам.

ЗАКОН ЗА ДВИЖЕНИЕТО ПО ПЪТИЩАТА
Чл. 102.

(1) Водачите на автомобили, комплектувани с обезопасителни колани, са длъжни да ги използват.

(2) Могат да не ползват обезопасителни

колани:

1. бременните жени;

2. лица, чието физическо състояние не позволява употребата на колан;

3. униформените служители от органите за контрол по този закон - при изпълнение на служебните си задължения;

4. водачите на таксиметрови автомобили;

5. инструкторите - при управление на автомобила с учебна цел.

(3) Водачите на мотоциклети и на мотопеди при движение са длъжни да поставят на главата си защитна каска, отговаряща на съответните изисквания.

bubcheto15, дано с бебчето сте добре и да не се получава отново този стрес.

# 646
bubcheto15 дано всичко е овладяно и да не се повтаря повече Praynig

# 647
Здравейте и от мен мами с едно късно включване Simple Smile
bubcheto15, дано наистина вече всичко ти е наред и нямаш проблеми за напред  Hug 
Ала Бала, скорошно оздравяване и дано по-бързо ти мине сърбежа Hug защото знам колко е ужасно, дори на челото си от едно време си имам 2 дупчици за спомен Simple Smile
Аз да ви се оплача - значи вчера си открих гадни червени стрии по гърдите (и по двете)  #Cussing out хубавото е че са отдолу и евентуално се надявам като дойде време за бански да не се виждат, ако до тогава нямам и на друго място демидж. Амаа, нормално, те за толкова кратко време пораснаха с 10см  Rolling Eyes
Относно либидото - няма гооо и не знам къде да го търся  newsm78 Хем ми се иска, хем нямам желание иии да си призная пък и малко ме е страх въпреки, че уж няма страшно, поне докторката така казва.
За усещането на бебока - ако не се лъжа съм го усетила около 3 пъти до сега, като си мисля, че може би се врътка и плува и по някое време прави лупинги  Laughing
Ох, хайде да спирам, че стана дълъг поста, а и ми е време да се опитам да спя, че утре ще ставам в 4:30, за да пътувам  Sad  а  пък и днес цял ден правим пролетно  почистване в къщи,не съм свършила нищо, което да е мнооого тежко и трудно, но се чувствам като пребита Sad  Хайде лека вечер на будните и успешен старт на новата седмица на всички Simple Smile

# 648
Момичета моля ви ако някоя от вас има телефон на Д-р Виолета Димитрова от Майчин Дом да ми го даде за да се свържа с нея.Трябва да разбера кога да отида на преглед в София да се успокоя ,че всичко е наред с малкото ми човече.Имало голяма опасност за него и много ме е страх , да не се наложи да ми го махнат.... #Crazy #Crazy Полудяла съм от вчера на сам направо не спирам да мисля за това .

# 649
  • София
Момичета моля ви ако някоя от вас има телефон на Д-р Виолета Димитрова от Майчин Дом да ми го даде за да се свържа с нея.Трябва да разбера кога да отида на преглед в София да се успокоя ,че всичко е наред с малкото ми човече.Имало голяма опасност за него и много ме е страх , да не се наложи да ми го махнат.... #Crazy #Crazy Полудяла съм от вчера на сам направо не спирам да мисля за това .
Мила, аз неин телефон нямам, но се обади във Фемина,, тел е: 088 903 05 95, обясни за какво става въпрос, за да ти дадат извънреден час. Стискам ти много палци Praynig Hug

# 650
Мила, аз неин телефон нямам, но се обади във Фемина,, тел е: 088 903 05 95, обясни за какво става въпрос, за да ти дадат извънреден час. Стискам ти много палци Praynig Hug

Бубе тя последно в Майчин Дом ли е или във Фемина ? Сега дадох на свекито номера на регистратурата на Майчин Дом да пита дали ще и дадат неин телефон .Благодаря ти много си мила Simple Smile  Hug Hug

# 651
  • София

Бубе тя последно в Майчин Дом ли е или във Фемина ? Сега дадох на свекито номера на регистратурата на Майчин Дом да пита дали ще и дадат неин телефон .Благодаря ти много си мила Simple Smile  Hug Hug
Работи в Майчин дом, но ФМ и други прегледи прави в частен МЦ Фемина Peace

# 652
Аз миналата година го карах това Херпес Зостер. Изписаха ми едно бяло мазило, което го правят на момента за тази шарка. Мина ми за 3-4 дена. Добре, че нямах по лицето. Пий повече фрешчета и не излизай много много навън и по-на топло. Къпех се с катранен сапун 2 дена, но незнам за бременни дали е добре. Но може и с бебешки на Джонсън. Това мазило много ми помогна и изобщо не ме сърбеше толкова след 2 намазване. Остава бели петна по тялото, но пъпките загарят моментално. За бебо не се тревожи, защото % за заболяване на бебчо е минимален. Късмет и дано се излекуваш най-скоро и без лоши мисли Hug

# 653
  • Велико Търново
Привет, мами! Hug Записвам се и аз при вас с термин 9 ноември,  втора бременност. Не съм изпускала и пост от началото на темите, но изчаквах да минат трите месеца за да съм по-спокойна.
Леко бременеене на всички и много усмивки от мен.  Simple Smile

# 654
Добре дошла и лека бременност Hug

# 655
Здравейте отново !

Ала Бала, обади се във Фемина - Димитрова преглежда там , имат сайт - от там можеш да вземеш координати .
Можеш и при Марков да отидеш - той съшо си има център , в който преглежда - също ще го намериш в интернет . И за двамата часовете са заети доста напред, но като обясниш по телефона какъв е случаят , мисля че ще направят изключение , поне така съм чувала . Успех !

Bubcheto , много се надявам и ти желая да няма повече такива неприятности !
Надявам се , че когато ти остане време ще ме впишеш и мен на първа страница , аз по назад се представих, но ако си пропуснала - с термин 18.11 , първа бременнност .

Аз от време на време имам една болка ниско долу вляво , то даже не е корема, а много по-ниско.
Малко ме притеснява, но пък рядко се случва ,ведъж на няколко дни.Четох из нета ,че било нормално, от разтягането на матката, ама пък то е точно само на едно определено място.Само там ли се разтяга Simple Smile

Хубав ден на всички мами !

# 656
Здравейте! За пръв пиша в този форум. Чакам второ дете през ноември - термин 25. Засега съм добре. Пожелавам на всички мами леко бременеене и много усмивки. Simple Smile

Последна редакция: пн, 16 май 2011, 13:54 от albena30

# 657
Мили мами моля пак да публикувате един сайт където си пишеш датата на термина и ти изважда в коя седмица си .Трябва да сметна кога влизам в 18 г.с за да си запазя час за Фемина и да огледат сърцето на бебчо.

# 658
  • Велико Търново
Мили мами моля пак да публикувате един сайт където си пишеш датата на термина и ти изважда в коя седмица си .Трябва да сметна кога влизам в 18 г.с за да си запазя час за Фемина и да огледат сърцето на бебчо.

Ала Бала, ето

# 659
Ала Бала, аз ползвам това - http://www.pregnology.com/faralong.php

Общи условия

Активация на акаунт