Шарени яйца, вкусни козунаци, да се готвят МАЙските бебета-юнаци! - Тема 22

• 24 209
  • 694
  •   1
Отговори
# 120
Супер сте , лабиринтки:)

Аз вече съм по-спокойна след цял ден треперене да не ми се подмокрят гащите:) Явно не са води, а сигурно съм се изпотила, тази нощ по къс ръкав и чаршафче:)

За чистенето се услушвам, чакам да вляза в деветия и ще се развихря.

Лека вечер

# 121
Супер сте , лабиринтки:)

Аз вече съм по-спокойна след цял ден треперене да не ми се подмокрят гащите:) Явно не са води, а сигурно съм се изпотила, тази нощ по къс ръкав и чаршафче:)

За чистенето се услушвам, чакам да вляза в деветия и ще се развихря.

Лека вечер
Myst, и на мен често ми се случва така понеже спя само на лявата страна и от стискането на възглавницата между краката явно ми става жега  Laughing

# 122
Диди така мисля да направя утре сутрин ще звънна на доки и се надявам да ме вик Sad не да ме види, само дано да не съм за болницата че хич не ми се влиза сега по празници .

Майче, не се притеснявай  Hug Всичко ще бъде наред  Peace А ако случайно сиакт да те вземат в болницата, което искрено НЕ ти пожелавам, то поне ще знаеш за кого и за какво го правиш  Hug Не остана много  Hug

# 123
Eй, Лабиринтките много се Юбави   bouquet Hug Heart Eyes

Ама с това чистене и раждане, направо падам от смях, ами то килими, прозорци, пътечки, мътечки, каквото и да се хване, естествено че може да се предизвика раждане и то понякога не до 2 седмици ами може и до ден, два. Аз сега ако дигна матрака на леглото и сигурно утре съм в родилно  hahaha.
Това с апетита и ходенето често до ВЦ по голяма нужда - по ми се струва вероятно.. макар че, аз и това го имам на моменти от началото на месеца...  Sunglasses Wink

Бонбонка, по принцип и аз си усещам едно такова подпиране, бутане надолу, ама това е понеже бебето се наглася и си търси пътя за навън... Даже много често усещам главичката на бебока как се мести... пък може и да не е тя  newsm78, ама е определено доста ниско долу...  Rolling Eyes

# 124
  • Сливен
Хайде и аз да се запиша в новата темичка... Кога успяхте да изпишите 8 страници от нея Simple Smile

Nellyli както винаги си перфктна... Темата е супер... Поздравления...

Честито на Ценка и Sve82... Да са ви живи и здрави бебчетата и да ви радват много

Аз днес определено се разходих повечко от необходимото и накрая ме заболя много кръста... Разглеждах колички, тъй като още не сме купили... Предлагат ми тази, но нямам си и на идея какви са отзивите за нея  Thinking Някой да ме посъветва каква марка и какъв модел е за предпочитане?
http://slunce-bg.com/productv/54/bertoni-cayenne.html

# 125
И аз все още си карам колата, почти всеки ден, само гледам да избирам маршрути без павета и много дупки, защото тогава непременно ми се стяга корема. Повечето ми познати заминават по екскурзии за празниците и мен така ме сърбят петичките, поне до вилата да отидем, ама малко ме е страх да пътувам извън София да не започна да раждам. Вие позволявате ли си пътувания в 9 месец?

# 126
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ЛУСИ, СВЕ, ЦВЕТИ И ЦЕНКА!

# 127
  • Стара Загора
И аз като Принцесата...ако се съди по чистенето раждането - по Коледа ме чакайте Mr. Green
Кола не карам отдавна....не ми е комфортно и волана ми се опива в корема - транспортират ме като чувал с картофи навсякъде. Колата ми е прибрана в гаража на баща ми....Ключовете са ми някъде...в сержа май Crazy
juji2704 за количката немога да дам мнение....като цяло не съм фен на Бертони. Аз заглеждам други марки но е въпрос на вкус и финаносви средства. Иначе на външен вид го докарва.
Лабиринтките са много хубави Hug

# 128
Вие позволявате ли си пътувания в 9 месец?

Аз лично да но не на дълъг път. Нашата вила е на 20км от София аз сама си карам ММ необича да шофира по празниците сме там хич неща тук и без това от сряда съм в болницата  Crazy

# 129
  • Варна
Честити бебоци на Ценка и Све!!! Да са им живи и здрави и бързо възстановяване на мамите!  Hug
Аз само да се отчета че не съм родила още  Laughing днес на жк ме гледаха за разкритие ама нъцки... шийката била изгладена ама на бебата не й се излиза явно, а майка й душа бере вече  ooooh! оф от няколко дни само мрънкам и от ден на ден по-тежко ми става и всеки ден нещо ново се намира да ме заболи  ooooh! А как се дразня на обажданията по тел и на въпроса "ама още ли не си родила" #Cussing out #2gunfire  #Cussing out Преди малко се разкрещях на майка ми чак да спре да ми звъни по 5 пъти на ден щото ме паникьосва и сега ми е гузно  Tired еми изнервям се пък!
Абе кво им стана на тия лентички на бг мама, прецакаха се нещо  newsm78
Клю дайте го тоя килим насам да го изпера че искам да раждам вече пък вкъщи нямаме килими  Joy

# 130
  • Сливен
И аз като Принцесата...ако се съди по чистенето раждането - по Коледа ме чакайте Mr. Green
Кола не карам отдавна....не ми е комфортно и волана ми се опива в корема - транспортират ме като чувал с картофи навсякъде. Колата ми е прибрана в гаража на баща ми....Ключовете са ми някъде...в сержа май Crazy
juji2704 за количката немога да дам мнение....като цяло не съм фен на Бертони. Аз заглеждам други марки но е въпрос на вкус и финаносви средства. Иначе на външен вид го докарва.
Лабиринтките са много хубави Hug
Хера и на мен ми казаха, че не са много хубави на бертони и вече незнам... аз лично тази съм харесала много, но някой ме убеждават, че се чупела рамата и вече незнам...
 http://eshop.hauck.bg/index.php?main_page=product_info&cPath … p;products_id=284

# 131
Хера и на мен ми казаха, че не са много хубави на бертони и вече незнам... аз лично тази съм харесала много, но някой ме убеждават, че се чупела рамата и вече незнам...
 http://eshop.hauck.bg/index.php?main_page=product_info&cPath … p;products_id=284
Аз се надявам това да е била някаква стара партида, щото точно такава количка сме взели.
Бертони може да не се чупят, но колко са маневрени новите им модели не знам..

# 132
Много сте хубави лабиринтките  Heart Eyes Аз, както вече се оплаках не можах да дойда заради тъпия водопроводчик  Twisted Evil
На дълъг път не тръгвам  Peace както казва баща ми - трябва да се вижда телевизионната кула, по далече - Не  Grinning По празниците съм на вилата / и наща е 20 км от Сф/, но само до там и то с багажчето в колата  Confused
За килимите - мисля от две седмици да го нося на автомивка, но мъжа ми каза, че той щял да го изпере - та още чакам  Tired мислех дали да не го почна аз, ама с тея приказки за раждане много лесно ме разубедихте  Laughing
И последно да ви се похваля колко съм злеее - купих си тази вечер една лампа, такава като нощна за на земята, точно каквато си търсех, иииии току що я разопаковам -  оказа се, че е полюлей  Twisted Evil Embarassed

# 133
  • Сливен
Аз се надявам това да е била някаква стара партида, щото точно такава количка сме взели.
Бертони може да не се чупят, но колко са маневрени новите им модели не знам..
Ами и аз така се надявам, защото тази много ми допада... Но не съм я виждала още на живо и затова незнам Simple Smile

# 134
Аз не се дразня от въпросите, но гледам да не се обаждам на никой. Даже и ало не казват, а веднага питат бебе ли има.
Кола си карам без проблем, всъщност без нея направо съм загинала. Няма по какъв друг начин да се придвижвам, а без кола даже и до кварталният магазин не мога да стигна.

Аз съм се разчистила от месец насам, и апетит нямам, но като гледам не съм се завтекла да раждам още.

Да са ни живи и здрави на нас и на родителите днешните бебоци. Ценка и Све, браво момичета.

Ох, Полита! Добре се посмях с теб!

Общи условия

Активация на акаунт