Шарени яйца, вкусни козунаци, да се готвят МАЙските бебета-юнаци! - Тема 22

• 24 210
  • 694
  •   1
Отговори
# 135
Хера и на мен ми казаха, че не са много хубави на бертони и вече незнам... аз лично тази съм харесала много, но някой ме убеждават, че се чупела рамата и вече незнам...
 http://eshop.hauck.bg/index.php?main_page=product_info&cPath … p;products_id=284
Аз се надявам това да е била някаква стара партида, щото точно такава количка сме взели.
Бертони може да не се чупят, но колко са маневрени новите им модели не знам..
Ами и аз така се надявам, защото тази много ми допада... Но не съм я виждала още на живо и затова незнам Simple Smile

Аз също тази съм си избрала, харесва ми, че е маневрена и лека. И аз чух, че им се чупела рамата, но това била миналогодишната партида. В магазина, от който смятам да си я взема казаха, че за 1 година само 1 такава количка са им върнали за ремонт.

# 136
Ох това със звъненето по 5 пъти на ден наистина е много изнервящо.И аз днес се разкрещях на майка ми и после ми беше много гадно,но пък от цялата работа намазах един нов спортен екип.Много съм доволна,явно и на нея и е станало гадно и да се подмаже...
А това с лентичките и на мен ми е странно как изведнъж спряха да броят,авно като видяха бебевалежа и се отказаха да отчитат каквото и да било  Mr. Green

# 137
ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА НА ЦЕНКА И СВЕ!!! Да са им живи и здрави и да им греят очичките само от радост!!!

Това Лабиринтките  Heart Eyes пу-пу красавици беееееееее!!!  Hug
Диде, ама си нафризирана, а? Веднага  се вижда!!!  Wink
А бе и трите сте чудни!!! Там на лекцията, наШто си е най-убаво - сигурна съм!

Значи за чистенето казвате, а?  Rolling Eyes Ми аз днес щори, прозорци, шкафове, тераси - еми, нищо ми няма! Ни болка, ни опъване, а за липса на апетит - направо ми се е уверичил!  hahaha
Явно си елиминирам показателите един с друг.

Хоупче,  Hug От времето е мила. Аз тия дни се бях сдухала освен от мойте си мисли и от времето. Студ, вятър - аз съм доникъде - имам да пера дрешки, колички, къща. Еми на тоя студ нито ми се чисти, нито ми се перат бебешки дрешки. Ето, днес е друга работа!

Бубе, мерси за отговора ти за секциото!!!  Hug

А бе девойките, никой от раждалите не каза след клизмата с какво се е измил?  newsm78

# 138
  • Сливен
Хера и на мен ми казаха, че не са много хубави на бертони и вече незнам... аз лично тази съм харесала много, но някой ме убеждават, че се чупела рамата и вече незнам...
 http://eshop.hauck.bg/index.php?main_page=product_info&cPath … p;products_id=284
Аз се надявам това да е била някаква стара партида, щото точно такава количка сме взели.
Бертони може да не се чупят, но колко са маневрени новите им модели не знам..
Ами и аз така се надявам, защото тази много ми допада... Но не съм я виждала още на живо и затова незнам Simple Smile

Аз също тази съм си избрала, харесва ми, че е маневрена и лека. И аз чух, че им се чупела рамата, но това била миналогодишната партида. В магазина, от който смятам да си я взема казаха, че за 1 година само 1 такава количка са им върнали за ремонт.
И на мен така ми казаха... Дано наистина са отстранили дефекта, ако е имало такъв... А и предполагам всяка количка си има някаква гаранция Simple Smile

Лека вечер и сладки сънища от мен майчета... аз мисля да лягам, че кръста много ме наболява, а и корема ми е станал твърд и бебката шава много... Имам нужда от почивка опредлено...
Успех на всички, които утре им предстои да раждат... Simple Smile

# 139
  • Варна
Споменахте пътуването и в нас имаме голямо разногласие по въпроса. И двамата сме от Разград и планираме да си ходим за празниците, НО... Мъжът ми е на ветроходна регата петък и събота и иска да си ходим в неделя. Да, ама в петък в Разград правим събиране на випуска от гимназията /10 години откакто завършихме/ и искам да отида, защото кой знае кога вече ще имам тази възможност. Затова мисля да си пътувам с автобуса до Разград в петък, ще си взема билет от по-рано и ще помоля да съм на първата седалка, мисля, че нищо толкова няма да ми стане, нали?

Мъжът ми е ужасно против, но не можа да излезе на глава с мен, решила съм, че ще пътувам и това е. Нали не постъпвам неразумно - пътят е само час и половина, няма завои. А то така или иначе и да си остана във Варна, ако тръгна да раждам петък или събота, мъжът ми не може да реагира - той ще е в морето с ветроходна лодка и скоростта му на прибиране зависи само от скоростта на вятъра /лодката им няма мотор, някой път като са излизали на разходка, не на състезание, са оставали и повече от 24 часа в морето/. Та си мисля, че едва ли ще тръгна да раждам, а и ако се случи, за час и половина съм обратно във Варна, не вярвам за час и половина да родя newsm78.

# 140
Ей, лабиринтките наистина сте много готинки, браво! Wink

И аз днес се разчистих яко. Сега вечерта подредихме вече и спалнята и леглото...... и гладих, ама гладих ви казвам, свят ми се зави. Вече съм сигурна, че това ми е най-омразната домакинска работа. Хем тия чаршафчета ги пуснах на малко обооти центрофуга, то пак намачкано.... ох, да не се оплаквам вече де, ама се поуморих днес. Но като гледам няма контракции и родилни болежки.
Аз исках да питам, беше споменал някой, че ще постила върху леглото нещо. Аз много искам да си го подредя.... верно че ще се напраши, ама то и после като има бебе, пак ще се праши де..... Утре като прещракам ще си ги подредя аз нещата Simple Smile
И накрая да се оплача, моя пъп не издържа на напъна и отгоре вече ми се появиха 2 малки стриички, то просто няма такова разпъване, няма на къде да се разпъне вече тази кожа, освен да се нацепи  #2gunfire Тази вечер даже си залепих лепенка, защото не издържах вече Sad

Айде отивам да си почивам, споделих си мъкичката.... Дано утре сутринта пак започне с някое бебенце Simple Smile))

# 141
Мушенце за стрий ли ще си говорим... аз също съм в кюпа, малък ми бил корема и слаба съм била... еми имам си - от двете страни на корема дето все усещам ляв - десен, десен - ляв от моя младок... около пъпа пък ми е синьо и ме наболява - за сега там нямам стрий.. за сега!  Peace

За пътуването - аз не рискувам, по принцип единственото ми пътуване по време на цялата бременност беше през първия - втория месец до Италия. То зависи от бременността на жената, имала и е нямала ли е проблеми... аз бях запланувала да си пътувам и до родния град през януари, ама не посмях с тези стягания на корема дето ги имах...

А бе майчета днес чух нещо което малко странно ми се стори ама да ви питам може пък и да знаете: Отива жената да ражда болки, контракции 6 часа, не ще и не ще да излиза тва бебе, казват и ще те режем, още по коридора я преспиват с пълна упойка и след това по живо по здраво си ражда бебето. И мама и бебе са добре. Интересното е, че докторката обеснила, че не е могло да излезе бебето, защото пъпната връв била много дълга 18 см, и започнали да му се губят тоновете... Според мене не е точно това причината, но знам ли? Питах дали не е била увита около бебето - Не, не била  newsm78
Ааа пъпната връв не може ли да се прецени по - рано колко е дълга? На ехограф например не се ли вижда, като се има предвид, че говоря за болница с хубава апаратура ..

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 00:05 от Гери С.

# 142
  • Варна
Не знам конкретния случай как е бил, но имам няколко познати, при които в крайна сметка се е наложило секцио, защото са им изтекли водите, не са могли да направят разкритие, а тоновете на бебето се губят... При една от тях и водите били зелени. Тъй че не е изключено да се наложи секцио понякога.

# 143
С огромно удоволствие искам да съобщя, че снощи в 02.10 нашата скъпа Хера даде живот на втория си син. Юнакът се е родил с перфектните мерски 4010 гр, 54 см. и носи името Борис.  Пожелавам им да са безкрайно щастливи с новия член на семейството, а на мама да се възстанови бързо. Херкоо, гуша те !  Hug Heart Eyes Hug

# 144
  • София
Да ни е жив и здрав Борис, а на мама Хера много бързо възстановяване и пожелавам  Hug !  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44
Ех, че хубава новина за добро утро  Grinning , не мога да спра да се усмихвам
Джей   Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 07:12 от nellyli

# 145
ХЕРИ-И-И-ИЧ, ЧЕСТИТ СИН   bouquet!
ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ! ДА РАСТЕ ВЕСЕЛ И БЕЗГРИЖЕН!
НА ТЕБ- БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ  
Hug Hug Hug

Ех, че  хубаво започва денят  Heart Eyes

Абе аз се чудя моята мома що цяла нощ не ме оставя да спя  Laughing Дали пък няма да хукнем днес и ние към родилното, че нали уж среща си бяха чукнали дребчовците ни  Laughing

# 146
  • София
Е, това вече ме изненада като новина - снощи, като писа Хера към 10 вечерта, никакви индикации не даде, че предстои такова нещо!

# 147
Честити бебоци на Ценка, Све и Хера!!!!!
Добро утро мамчета, как сте?

Лабиринтките са много хубави  Embarassed Embarassed Embarassed   love001
Аз вчера бях във Варна и не спряха да ми звънят по телефоните да питат къде съм, как съм, да си почивам, да хапна нещо, хапчетата изпих ли си   #Crazy облъчих се с тия мобилни и такъв пек беше  sweating Ходих на гости на едно бебче, голяма сладурана, отначало като сбръчка вежди  Shocked викам си уплаших го леллеее   Mr. Green , но после взе да ми се усмихва  Grinning

# 148
Добро утро и от мен!

Честит син на Хера,да и е жив и здрав!Бързо възстановяване на мама!

Лабиринтките-прекрасни сте.  bouquet

# 149
  • Сливен
Добро утро МАЙчета и тумбачета Simple Smile

Хера честито ти синче... да е живо и здраво, да расте усмихнато и безгрижно, и да изпълва дните ви с щастие.... А на теб бързо възстановяване... Simple Smile
Като се замясля, че снощи преди да си легна обсъждахме количките и ти не спомена, че имаш някакви симптоми на раждане... Направо ме изненада тази сутрин новината... Но важното, че е приятна изненадата... Simple Smile

Днес се очертава да е слънчево и топло Simple Smile А и с такива новини още по-хубав ще е денят Simple Smile
Пожелавам на всички лек и приятен ден с  повече усмивки и емоции около боядисването на яйцата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт