Шарени яйца, вкусни козунаци, да се готвят МАЙските бебета-юнаци! - Тема 22

• 24 212
  • 694
  •   1
Отговори
# 150
Аз от вълнение снощи като получих смс-а от Хера и не можах да мигна цяла нощ. Толкова се радвам, че направо съм на седмото небе от щастие.  newsm44 newsm44 newsm44
Моята девойка нещо тия дни има навика да се събужда около 2.30-3.00 и направо ми се спира тока. После евентуално я задремя за малко към 5.30, я не. Върти се кат' шугава по цяла нощ.  Mr. Green
Хем ми е радостно за всички дето раждат, хем съм изпаднала в няква черна дупка що аз не съм родила още  Rolling Eyes Да не остана по-назад дет се вика  Crazy
На 24-ти ще си очаквам великденското чудо, ако ме слуша ще излезе.  Laughing И без това на 24-ти сме родени всички хубави хора  Mr. Green bowuu

# 151
Хера,честито!
Да сте живи и здрави!  bouquet  bouquet  bouquet

Ама видяхте ли какъв съм пророк,в понеделник вечер сънувах,че ражда,във вторник писах,тя роди в сряда вечер  Mr. Green

# 152
Честит да е Борис на Хера, нека е радост за мама, тате и бате!!!

Ех, че хубава новина за добро утро, наистина станах с усмивка!!! Денят обещава да е слънчев и положителен, на всички, които ще се запътят към родилното стискам палци от сърце, а тези като мен, които сме от последните още малко остана мили момичета Hug

# 153
  • на североизток
Херка, честит ви Борис! Да расте жив и здрав! На теб - бързо възстановявавне!
Страхотна новина за добро утро!!! Grinning

# 154
ЧЕСТИТ СИН НА ХЕРА   bouquet
А като се сетя ,че снощи каза ,че щяла да роди по Коледа,щото още не е започнала да чисти,тя май пак плануваше да ходи на вилата,ама размина и се:)
Клюкарката сънувах че ще раждаш на 7.05,незнам защо обаче трябваше да влезеш в болницата още на 28.04..побърквам се вече:)

# 155
Честито момченце на мама Хера! Да и е жив и здрав, а мама бързо да се възстановява.

# 156
  • Варна
Честит син Борис на Хера! Да е жив и здрав, много да радва мама  Laughing

# 157
Ехааа каква изненада!
Честито на Хера!Много да ги радва малкия,а на мама бързо възстановяване!  bouquet

# 158
Честит син на Хера! Да е жив и здрав и скоро да го гушне! Името е страхотно!  bouquet  bouquet  bouquet

Наистина снощи писа за количките и ето на, днес вече с бебенце. Много готино Simple Smile)) Че и голям мъж..... малеее как се ражда бебе 4кг  #Crazy И аз толкова съм се родила. И сякаш ми се иска след Великден да излиза дребното, че да е по-лесничко уж.
Ох, вече да се връща някоя мама от родилното и да разказва как е минало и ....... абе всичко Simple Smile

# 159
  • Den Haag
Ех,какви хубави новини  Party, започвам сутринта с усмивка и вълнение  Grinning:

Хераааа, да ти е жив и здрав юнака,много щастлив и ти бързо да се възстановяваш. Прегръдки  Hug Hug Hug  bouquet

# 160
  • гр. София
Честито бебче на Хера. Пожелавам тя и Борис да се чувстват прекрасно и да се радват взаимно един на друг Simple Smile
За количките, аз наблюдения за Бертони нямам, но ние сме купили Хаук Малибу и съм много доволна на пръв поглед. Маневрена е, удобна изглежда и дизайна ми допада много. Аз също разбрах, че дефектите на рамата са били в определена партида и вече този проблем е отсранен.
Лабиринтките са супер Simple Smile
Нели, исках и аз да ти благодаря за поредната хубава тема, но съм голям заплес и затова чак сега го правя. Моля за извинение:)
Днес има слънчице и пожелавам на всички ден, зареден с много положителни емоции Simple Smile

# 161
 ХИХИХХИ АЙДЕ ПАК РЕВ ОТ КЕФ.....ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ БЕБОКА НА ХЕРА!
   Аз какво и казах, да не говори много много, че не се знае  bouquet
 Даная недей така мила, моя термин е на 4-ти май, ама както е тръгнало нищо чудно и да го мина. С тоя паднал корем и болките от една седмица-тая нощ нищоооо, само безболезнени контракцийки преди да си легна. Май ще емна чистия килим Thinking
  То и ние нямахме килими-аз не ги обичам , но малкия като пропълзя купихме 2. Децата стоят само по земята и не е добре да са на ламинат или теракот, та се прежалих. А и сега като чуя как чука комшийката от долния етаж, че Ивко все бяга , а не ходи и веднага си представям всичко в мокет Joy

# 162
ЧЕСТИТ БОРИС НА ХЕРА! ЖИВИ, ЗДРАВИ И РЕВЛИВИ ДНИ ЗАНАПРЕД ХЕРКА!

# 163
Спокойно Клю ,моя сън може и да не е пророчески..
А за килимите ММ изпра единия,и му остава още един..затваря се в банята и 2ч търкали ли търка...Simple Smile

# 164
Лелее...викам чакай да видя дали случайно нямаме друго бебенце от тази нощ и какво да видя...ХЕРА  Crazy Където пък въобще не даваше индикации  Grinning

Пожелавам на малкия Борис да е жив и здрав и голям да порастне,а на мама ХЕРА бързо възстановяване newsm51

Общи условия

Активация на акаунт