Шарени яйца, вкусни козунаци, да се готвят МАЙските бебета-юнаци! - Тема 22

• 24 209
  • 694
  •   1
Отговори
# 630
  • Стара Загора
Според мен падането на тапата и започването на раждането са две различни неща Crazy може и месец да си откараш без тапа дет се вика.
Tanpaxo ме подсети да кажа и аз, че Борис е с много суха и налющена кожа...така си се роди. Казаха, че било признак на преносване....пък уж го родих 12 дена по-рано...луда работа Crazy Борисова Mr. Green
Джей на теб пожелавам моето раждане. Изпрах си нощницата...да ти я пратя за къдем. Със същата раждах и Слави Mr. Green

# 631
Честита мацка на Друзи, да е жива и здрава Hug
Малко ме стресна новината, толкова рокли съм накупила и ленти за коса и мадамски обувки, че ако мацката ни се окаже някой мац - слагам ги в кашона и ги пращам надругите мами с объркан пол. hahaha
Диде, твоята тапа съм я пропуснала. Joy Не е останало много и при теб.
Аз утре имам среща с доктора, който ме следи (последна, надявам се) и този, който ще ме изражда - та ще стане ясна окончателната дата на срещата с мацката. Хем нямам търпение, хем много ме е страх...В този ред на мисли, май е по-добре да не знаем кога ще е раждането  Mr. Green
Джей, гласувам, че ще родиш по-рано Mr. Green

# 632
Джей на теб пожелавам моето раждане. Изпрах си нощницата...да ти я пратя за къдем. Със същата раждах и Слави Mr. Green
Ами хайде де какво чакаш  Mr. Green

# 633
  • на североизток
Честита госпожица на мама Друзи! Да е жива и здрава и много да ги радва! На мама - бързо възстановяване!

# 634
Ей, забравих да ви кажа нещо още. Някаква баба ме срещна в петък преди Великден и ми даде ценните си напътствия за лесно раждане. 3 деца била родила, второто седалищно, много лесно, без болки и т.н. и според нея това се дължи на:
1. Пускаш едно яйце през нощница или блуза, в банята, така че да се счупи - т.е. лесно да се снесе Simple Smile
Второто не го схванах в началото, но бая гадно ми се стори като го осмислих Mr. Green
2. Сипваш малко вода в дясната обувка на мъжа ти и пийваш една глътка Crazy, че да не те мисли. Та - комбинацията от двете била действащата Simple Smile)))

# 635
Според мен падането на тапата и започването на раждането са две различни неща Crazy може и месец да си откараш без тапа дет се вика.
Tanpaxo ме подсети да кажа и аз, че Борис е с много суха и налющена кожа...така си се роди. Казаха, че било признак на преносване....пък уж го родих 12 дена по-рано...луда работа Crazy Борисова Mr. Green
да такъв е по ръчичките и крачетата:)странно ми стана и на мен ама си е божа работа:)

# 636
Ей, забравих да ви кажа нещо още. Някаква баба ме срещна в петък преди Великден и ми даде ценните си напътствия за лесно раждане. 3 деца била родила, второто седалищно, много лесно, без болки и т.н. и според нея това се дължи на:
1. Пускаш едно яйце през нощница или блуза, в банята, така че да се счупи - т.е. лесно да се снесе Simple Smile
Второто не го схванах в началото, но бая гадно ми се стори като го осмислих Mr. Green
2. Сипваш малко вода в дясната обувка на мъжа ти и пийваш една глътка Crazy, че да не те мисли. Та - комбинацията от двете била действащата Simple Smile)))
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Добре че ги сподели преди по-голямата част от нас да са родили Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Само да внимавам да не объркам дясната с лявата обувка, че тогава ще съм захабила яйцето hahaha

# 637

hahaha hahaha hahaha

Първото ще го пробвам определено,но второто не бих  Laughing
Освен да изчакам докато ММ си купи нови чепици след няколко дена  Laughing

П.П. Хемоглобинът ми е 120  Rolling Eyes Преди беше все по 130,сега пък 120,а що яЙЦа омотах тези седмици  Thinking

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 17:19 от elfi4ka

# 638
Тези води и на мен са ми голяма паника. Като се събудя сутрин се чувствам като напикана. Уж все го отдавам на гадното течение, което и при мен много се засили. Но като бях миналия четвъртък при доктора, като погледна на ехографа и първо се зачуди къде са ми водите. На мен толкова ми трябваше да вляза веднага във филма и го питах могат ли да изтичат по малко. Той вика не, не се притеснявай, ето ги това черното тука, има достатъчно. Ама аз си се шашкам сега, успокояват ме само силните ритници на диването. Пък и Елфи беше написала, че ако изтичат по малко се възстановяват и гледам да не го мисля.
Момичета исках да попитам каква е процедурата по избора на педиатър. Моя личен лекар ми обяснява, че той може да е личен лекар и на бебето и да ми дава направления за каквито си искам педиатри. Казах му, че съм се насочила към 1 педиатърка в нашия квартал, а той да аз работя с нея ще ти дам направление номер 10 за нея. Вика ми къде си се разбързала, да се родило бебето първо и после ще го запишем. Но нали трябва като ни изпишат от болницата да дойде педиатъра вкъщи до 24 часа. Нищо не разбрах в крайна сметка, това да не значи, че всеки път първо за направление при него да трябва да ходя или е като направлението за бременност, което ми даде и после гинеколога ме следи newsm78.

# 639
Честита дъщеричка на  DRUzi!!! Да ѝ е жива и здрава, а на мама бързо възстановяване.  bouquet

# 640
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Аааа не издържах.... айде сега всички заедно да пълним обувките на мъжете си с вода и да пием  newsm62 smile3532 newsm62 rotfImao rotfImbo
Ще ме уморят тези баби...

# 641
  • Стара Загора
djidjonka и двамата ми сина са записани при нашия личен лекар - тя не  е педиатър но има много деца. Когато е необходимо ме праща при специалист. До сега само два или три пъти ме е пращала...т.е сина ми.

# 642
Елфи, хемоглобина ти е за завиждане, мила! БРАВОС!  Peace

Жени, аа яйцето сварено или не трябва да бъде  Laughing

Джей аз си мислех, че доста по рано ще родиш, ама ето чеее тези телчета друго искат... мойто и то бързаше, сега се кютна да чака да падне тавана на лятното кино  Mr. Green

Нелили, не остана миличка, силно, силно ти стискам палци!!!!  Peace Hug

# 643
Джени, не пиши такива работи тук, че току-виж ся всички почнали да трошат яйца и да пият вода от съпружеските чепици. Тая комбинация кърти мивки направо.  Joy Joy Joy

# 644
  • София
Petinka25 за анестезиолога нямам никаква идея какво ще ми прави. Утре като се прибера ще ти пиша  Peace

Подготвих новата тема, но следващата ще трябва някой друг да я прави, че най-вероятно ще съм в болницата тогава. 
Относно заглавието ,тъй като последното го добавих по-късно, ако някой си е променил решението може да го коригира  Peace

Джени, има и трето правило. След като изпиеш водата от обувката на мъжа ти,тръгваш към болницата като пътьом се отбиваш до коша за мръсни дрехи . Вадиш от там един мръсен чорап на половинката ти и го слагаш в багажа ти. В предродилна и родилна зала си го стискаш за късмет и може да позабърсваш и потта  с него  Peace  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
На мен пък днес моите приятелки ще ми правят изпращане  Laughing Laughing Laughing .  Довечера съм на кръчма. Мъжа ми като разбра много се смя, все едно съм щяла да ходя войник.

Общи условия

Активация на акаунт