Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 43

• 35 276
  • 722
  •   1
Отговори
# 675
А какви са тези ключове, които получи Аднан?
И далече ли е края на сериала ?
Това са ключовете от крайбрежната къща.
Края не е далече,но и не е съвсем близо Peace

# 676
  Снежка   bouquet Нямам намерение да споря- и преди съм го казвала ,пак ще го кажа-Бихтер и Нихал нямата база за сравнение относно това коя колко и как познава Бех.Моето мнение е повече от ясно,кой както иска да го тълкува.

# 677
  • Бургас
 Жена ти танцува страстно танго  с племенника и ти нищо,тя не иска да спи с теб-използваш насилие,напуска те,не я питаш къде е ходила и т.н.,съжалявам,но Аднан не е невинен и той си имасвоите грешки и  то не малки като започнем с брака за дъщеря му-бил се влюбил,как не-иска млада жена просто.Тя търсеше баща,закрила,подслон и спасение от проблемите,в това число и майка си и така започна всичко.
  Никоя не е оправдана,а анализирана. Бихтер за мен вижда всичко,но си мисли,че може нещо да се промени-тук е огромната разлика.
Ако знаеш колко роднини съм виждала да го правят. Танго в клуб където това се прави и другата двойка са сина и дъщеря ти... Това е нелепо.
Мъжа ми и жената на братовчед ми, с които често сме на почивка за по 20 дни понякога вечер остават сами в стаята, а ние с братовчеда приспиваме децата. Не веднъж се е случвало. Това довод ли е да си мисля, че имат връзка?
Ако някой иска да ти каже къде е ходил ще го направи. Няма нужда да питаш.
Доверието е основата на една стабилна връзка. Друг е въпроса дали в случая е заслужено.

Бихтер и тя донякъде вижда Бехлюл. Но пък го познава в пъти по - добре от Нихал. Може би той е сбор от вижданията на двете. За промяната съм 100% съгласна с теб. Голяма грешка.

# 678
 Никоя не е оправдана,а анализирана. Бихтер за мен вижда всичко,но си мисли,че може нещо да се промени-тук е огромната разлика.
Не съм съгласна. Защо си мислиш, че Нихал си затваря очите, и не вижда всичко, а Бихтер - обратното? Нихал също е наясно какъв и кой е Бехлюл. Все пак го познава от дете.
Но и двете се надяват нещо да се промени.

А какви са тези ключове, които получи Аднан?
И далече ли е края на сериала ?
От тайната къща на Бехлюл. Wink За края не знам - май има още около 20-тина оригинални серии.
Снежка ,точна както винаги Hug

# 679
Аз пак да кажа...има още 19 серии, по бтв ще свърши последната седмица на юни с този темп 4 серии на седмица( 2 оригинална дължина)
 Blush

# 680
  Сякаш говоря на китайски и честно казано ми омръзна да се обяснявам,някои неща са очеизвадни,иначе то от девет дола вода ще докараме как не са баш така,нали.
  Нихал разбира,че я приема за дете,че не гледа на нея като на жена,не я целува дори,всичко е изнасилено,вижда го и не си задава въпроса защо е с нея тогава,тъй като не иска.За мен тя си затваря очите за истината съвсем съзнателно.Бихтер-казах какво мисля там.
  Танцът специално-химията струеше от тях,понякога трябва да имаш повече от петте си сетива,да усещаш,ако ги нямаш и не искаш да видиш-само отлагаш часът на истината във времето и удължаваш агонията,нищо друго.

# 681
Госпожо, зададох същия въпрос малко по-нагоре. Не се заяждам, чуждо ми е.

Моля ??? Това към мен ли е реплика ? newsm78

# 682
 Снежка   bouquet Нямам намерение да споря- и преди съм го казвала ,пак ще го кажа-Бихтер и Нихал нямата база за сравнение относно това коя колко и как познава Бех.Моето мнение е повече от ясно,кой както иска да го тълкува.
Моето мнение също, а твоето не се опитвам да го тълкувам.
И двете го познават достатъчно. Wink

# 683
 Сякаш говоря на китайски и честно казано ми омръзна да се обяснявам,някои неща са очеизвадни,иначе то от девет дола вода ще докараме как не са баш така,нали.
  Нихал разбира,че я приема за дете,че не гледа на нея като на жена,не я целува дори,всичко е изнасилено,вижда го и не си задава въпроса защо е с нея тогава,тъй като не иска.За мен тя си затваря очите за истината съвсем съзнателно.Бихтер-казах какво мисля там.

И тука като геройте от филма всеки вижда това което иска да види Simple Smile

# 684
Снежка, bubblehead   Благодаря! bouquet

# 685
Благодаря за конкретния отговор, bubblehead .

# 686
Peace ! Съгласна съм , абсолютно ! Едната вижда това , което иска , въпреки всичко , другата - въпреки всичко вижда това , което и се иска ! Hug

# 687
Госпожата, обърках ви никовете, извинявам се, не се отнася за вас.

# 688
  • Бургас
Peace ! Съгласна съм , абсолютно ! Едната вижда това , което иска , въпреки всичко , другата - въпреки всичко вижда това , което и се иска ! Hug
Уникални думи госпожата.   bouquet

# 689
Госпожата, обърках ви никовете, извинявам се, не се отнася за вас.

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт