Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 43

• 35 280
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
aбе не могат да си го поделят този бехлюл, пък той от доста време само броди и гледа като пребозало...и го бие шубето. Изтормози ги и двете за едното нищо накрая...но пък така образа е истински и различен от масовката от сериалите "мъжа готов на всичко от любов"
според мен това е една от големите сили на филма, истинност, която се крие именно в слабостите на геройте, предателството, падението, все неща от истинския живот. а не само цветя и рози и добрите и лошите..
Имам много мъже като Бехлюл. Даже ми е било чудно как във всеки сериал все влюбени до уши тея мъже....Всичко правят за любов...Честни, доблестни,прекрасни, влюбени...Айде стига.
Но  с много рани,които не заслужават и които можеха отчасти да предотвратят-всеки си плаща за грешките,волни или неволни. И аз не ги сравнявам с Б и Б,просто защото няма как.
Те плащат за чужди грешки.
Честният човек не гледа на всички като на потенциални лъжци. Видя как замазаха очите на Аднан. В крайна сметка на семейството си ли да вярва или на някакъв ненормалник. Би било лудост да се съмняваш във всичко.
Виждам, че си репликирала за детето и обичта към него. Ами да любовта като егоизъм е до време. На един етап просто пред нея може да има 100 неща. Който трябва да се съобразят. На един етап от живота не може да се хвърлиш през глава.

gospojata, разбирам те.   bouquet И аз се чудя дали са за хвалба тия работи. Ама нека ми е лошо да го гуша и да го мачкам, пък после ще ме е срам, че съм се хвалила.  

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 22:32 от Sesana

# 661
  • Pleven, Bulgaria
И аз не мисля че разговорът между Нихал и Бехлюл не е кой знае колко романтичен и задушевен,а разговорите между Бихтер иБехлюл се въртът само около това че могат да бъдат разкрити да и Бихтер казва на Бех колко и липсва но не и той на нея поне аз не съм видяла може и да съм пропуснала.Бин показаха,ч може и да са щастливи,мисля че Бех започна да показва и друга част от себе си с която може да е нежен към Нихал

# 662
 Според мен някои хора имат смелостта да погледнат истината в очите,докато е време,иначе с вярата в илюзиите стигат до там,където Нихал и Аднан.Да искаш да вярваш  е едно,да не искаш да видиш реалността-друго.Нихал прави точно второто.

Може и да си права, но Бихтер прави същото. Не гледа истината в очите и си живее с илюзиите, че с Бехлюл някога ще се обичат открито. Не си признава, че това никога няма да стане и единственото, което той може да й предложи е това, което й правят - криеница. Защото едната да е оправдана, а другата не?

# 663
  Жена ти танцува страстно танго  с племенника и ти нищо,тя не иска да спи с теб-използваш насилие,напуска те,не я питаш къде е ходила и т.н.,съжалявам,но Аднан не е невинен и той си имас воите грешки и  то не малки като започнем с брака за дъщеря му-бил се влюбил,как не-иска млада жена просто.Тя търсеше баща,закрила,подслон и спасение от проблемите,в това число и от майка си и така започна всичко.
  Никоя не е оправдана,а анализирана. Бихтер за мен вижда всичко,но си мисли,че може нещо да се промени-тук е огромната разлика и съответно нейната грешка.Едната не иска д апрогледне,защото онова,коеот види няма да й хареса,а другата вижда и си вярва,че може да го промени.

# 664
aбе не могат да си го поделят този бехлюл, пък той от доста време само броди и гледа като пребозало...и го бие шубето. Изтормози ги и двете за едното нищо накрая...но пък така образа е истински и различен от масовката от сериалите "мъжа готов на всичко от любов"
според мен това е една от големите сили на филма, истинност, която се крие именно в слабостите на геройте, предателството, падението, все неща от истинския живот. а не само цветя и рози и добрите и лошите..
Ето това е истината  bouquet

# 665
А какви са тези ключове, които получи Аднан?
И далече ли е края на сериала ?

# 666
Белким на Кашпичка има кой да и отговори, че от анализи никой не забеляза питанката Tired

# 667
Белким на Кашпичка има кой да и отговори, че от анализи никой не забеляза питанката Tired
 Ако знаеш отговора защо не отговориш,а се заяждаш?
 Ключовете са от къщата в Рива,където той ще отиде да провери думите на Хилми.

# 668
 Никоя не е оправдана,а анализирана. Бихтер за мен вижда всичко,но си мисли,че може нещо да се промени-тук е огромната разлика.
Не съм съгласна. Защо си мислиш, че Нихал си затваря очите, и не вижда всичко, а Бихтер - обратното? Нихал също е наясно какъв и кой е Бехлюл. Все пак го познава от дете.
Но и двете се надяват нещо да се промени.

От тайната къща на Бехлюл. Wink За края не знам - май има още около 20-тина оригинални серии.

# 669
ключове от "тайната къща"
края е близо  Grinning
още 20тина серии по оригинал иначе надробено по нашенски още 2 месеца

# 670
Не са ли от къщата на Бехлюл newsm78

# 671

Peace Така е ! Това казах и аз преди няколко страници ! Peace
Кашпичка , ключовете са от къщата в Рива ! А дали е далече краят на сериала - Славенка е най- точна !

# 672
Госпожо, зададох същия въпрос малко по-нагоре. Не се заяждам, чуждо ми е.

# 673
 Ако знаеш отговора защо не отговориш,а се заяждаш?
 Ключовете са от къщата в Рива,където той ще отиде да провери думите на Хилми.
Няма как да отговори, т.к. и тя пита същото преди незнам колко поста Peace

# 674
И аз не мисля че разговорът между Нихал и Бехлюл не е кой знае колко романтичен и задушевен,а разговорите между Бихтер иБехлюл се въртът само около това че могат да бъдат разкрити да и Бихтер казва на Бех колко и липсва но не и той на нея поне аз не съм видяла може и да съм пропуснала.Бин показаха,ч може и да са щастливи,мисля че Бех започна да показва и друга част от себе си с която може да е нежен към Нихал

Изобщо не става дума за разговор между БиН
Романтичното в сцената на моста е изписаното щастие на лицата им
Това щастие идва от очакването и на двамата за Истинска любов.

Ние като жени по-добре от Бехлюл знаем как отлагаме секса с мъж,
 който мноого ни харесва ,защото не желаем да е само секс  

Общи условия

Активация на акаунт