Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 43

• 35 279
  • 722
  •   1
Отговори
# 690
Peace ! Съгласна съм , абсолютно ! Едната вижда това , което иска , въпреки всичко , другата - въпреки всичко вижда това , което и се иска ! Hug
Нещо ей такова се опитах да кажа на Чаровницата. Wink hahaha
Само че с повече думи, а то можело кратко, точно и ясно. Hug

# 691
 Julia21-за мен бяха,извинявам се   bouquet
 Снежка,но не ти се получи нещо  Wink,както и да е,разбрахме се,което означава,че казваме едни и същи неща по различен начин  Peace

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 22:56 от charovnica

# 692
И аз не мисля че разговорът между Нихал и Бехлюл не е кой знае колко романтичен и задушевен,а разговорите между Бихтер иБехлюл се въртът само около това че могат да бъдат разкрити да и Бихтер казва на Бех колко и липсва но не и той на нея поне аз не съм видяла може и да съм пропуснала.Бин показаха,ч може и да са щастливи,мисля че Бех започна да показва и друга част от себе си с която може да е нежен към Нихал

Изобщо не става дума за разговор между БиН
Романтичното в сцената на моста е изписаното щастие на лицата им
Това щастие идва от очакването и на двамата за Истинска любов.

Ние като жени по-добре от Бехлюл знаем как отлагаме секса с мъж,
 който мноого ни харесва ,защото не желаем да е само секс  

бехлюл за момента повече очаква да иде до тоалетната без нихал да иде с него  Wink

а се зачетох в подписа ти....какво значи ДОРИ и секс....това нещо като наказание ли се явява и един вид ще се вертваме?!..чудна работа...явно си искала да наблегнеш повече на втората част за мъжа в подкрепа на теориите ти  Wink

# 693
Снежка е права,
И двете се надяват да ги заобича,но....
 Нихал има и законно и морално право.
Бихтер е поискала секс и си го получи.
Друго не и е обещавал.
Да си носи последствията,а не да му досажда и разбива живота на всички

# 694
Peace ! Съгласна съм , абсолютно ! Едната вижда това , което иска , въпреки всичко , другата - въпреки всичко вижда това , което и се иска ! Hug
Нещо ей такова се опитах да кажа на Чаровницата. Wink hahaha
Само че с повече думи, а то можело кратко, точно и ясно. Hug

Радвам се , че помогнах ! Hug

Sesana , благодаря !  bouquet

# 695
Снежка е права,
Друго не и е обещавал.
smile3555 newsm12

Законно?!Кой точно закон го позволява?!
И кога точно БЕхлюл е казал на Бихтер,че ще има само секс и толкова.
А тя кога поиска само секс?!

# 696
 emely-разговорът им на бала,че иска само един ден,нима не помниш  Sick

# 697
Да се допълня. В Нихал ми харесва смелоста и да изкаже чувствата си. Тя е несигурна, но има смелост да ги изкаже на глас. А колко хора ги таят в себе си и не ги пускат навън.

Моето мнение е коренно противоположно. Точно това, което харесва на Сесана на мен ми действа отблъскващо. Тя го тълкува като смелост, аз като липса на всякакво достойнство и дори самоунижение. За мен хора, които без един грам повод, признават любовта си, повтарят, завтарят, обясняват се на всеки и упорито си вярват, че по този начин ще привлекат внимание и любов са достойни за съжаление. В повечето случаи им се получават нещата, но точно поради събуденото съжаление на отсрещната страна. И независимо от крайния резултат за мен те винаги си остават жалки, назависимо от завоювания трофей /мъж/, който крачи редом до тях в живота, но в повечето случаи само тялом.

И аз не мисля че разговорът между Нихал и Бехлюл не е кой знае колко романтичен и задушевен,а разговорите между Бихтер иБехлюл се въртът само около това че могат да бъдат разкрити да и Бихтер казва на Бех колко и липсва но не и той на нея поне аз не съм видяла може и да съм пропуснала.Бин показаха,ч може и да са щастливи,мисля че Бех започна да показва и друга част от себе си с която може да е нежен към Нихал

Изобщо не става дума за разговор между БиН
Романтичното в сцената на моста е изписаното щастие на лицата им
Това щастие идва от очакването и на двамата за Истинска любов.

Ние като жени по-добре от Бехлюл знаем как отлагаме секса с мъж,
 който мноого ни харесва ,защото не желаем да е само секс 
.

Силви, ще ме прощаваш, ама аз например хал хабер си нямам и никога не съм се тормозила с подобни отлагателни действия, а съм жена  Joy Joy Joy Така, че тези заключения не за валидни за всички дами!

# 698
Снежка е права,
Друго не и е обещавал.
smile3555 newsm12

аз от известно време имам подозрение, че силвия мария всъщност гледа друг сериал, така си обеснявам някои неща който прочетох Simple Smile

# 699
 leonoel Hug Нямам какво да добавя   bouquet

# 700
  • Бургас
Да се допълня. В Нихал ми харесва смелоста и да изкаже чувствата си. Тя е несигурна, но има смелост да ги изкаже на глас. А колко хора ги таят в себе си и не ги пускат навън.
Моето мнение е коренно противоположно. Точно това, което харесва на Сесана на мен ми действа отблъскващо. Тя го тълкува като смелост, аз като липса на всякакво достойнство и дори самоунижение. За мен хора, които без един грам повод, признават любовта си, повтарят, завтарят, обясняват се на всеки и упорито си вярват, че по този начин ще привлекат внимание и любов са достойни за съжаление. В повечето случаи им се получават нещата, но точно поради събуденото съжаление на отсрещната страна. И независимо от крайния резултат за мен те винаги си остават жалки, назависимо от завоювания трофей /мъж/, който крачи редом до тях в живота, но в повечето случаи само тялом.
Ако насреща ти стой също толкова откровен човек и смел, то той ще ти отговори без съжаление. А Нихал има повод все пак. Един годеж в Турция и то по това време е означавал много. То и сега не означава малко.
Ако приятел ми каже, че ме обича, точно защото ми е приятел ще му отвърна искрено. Без заобикалки.
А има хора, които с години таят това в себе си. И то не им помага. По - добре го кажи с риск да те отхвърлят.
В случая Бехлю е за трепане. Да и беше казал, че не може да отвърне, а не да пуска по - малко надежда. За мен мъжа на място ще каже, че няма смисъл. Но и с двете Бехлю не е мъж на място. То и с живота си по - принцип.

# 701
Снежка е права,
Друго не и е обещавал.
smile3555 newsm12

Законно,защото му е годеница-официална любима ,а не прелюбодейка.

Бехлюл  отказа да замине с Бихтер на летището.-факт
Когато тя го попита по късно  "какво ще се случи с нас?"-Той отговори -"НИЩО "
Никога не и предложи да са повече от любовници

Тя ,след като официално го заряза след отказа му да избягат на летището  ,го помоли: " искам само  1 нощ да съм с теб "-факт е ,че така си започна и завършва връзката след 4 епизода

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 23:11 от silvia_maria

# 702
  Да признае веднъж е едно,да й стане система,като  в случая -друго и си е наистина голямо самоунижение.Ти все да признаваш,а отсреща да те гледат умно,няма нужда  Stop Бех как да й каже истината,нали ще я разочарова и Аднан му разясни после картинката,която хич не е розова за него.

# 703
Julia21-за мен бяха,извинявам се   bouquet
 Снежка,но не ти се получи нещо  Wink,както и да е,разбрахме се,което означава,че казваме едни и същи неща по различен начин  Peace
А, що да не ми се е получило, ти не си ме разбрала.  Joy Joy Joy
емилка,   bouquet

# 704
бехлюл не каза нищо и се сгоди заради фирдевс, която открито го заплаши, че ако не се хване с нихал ще трябва да обеснява на чичото кой тогава обича до полуда ( оная сцена дето аднан ги чу с бихтер в хола)...демек пак от страх се сгоди...

Общи условия

Активация на акаунт