Отговори
# 135
Аси/Демир и Асиа--Татко разкажи ми приказка

# 136
Мария,знаеш ли дали е случило нещо интересно по време на купона по случай края на сериала Thinking

# 137

Момичета къде изчезнахте  newsm78  newsm78  ,ето и Мурат ви търси  Joy Joy

# 138
Аси и Демир--валсът -танц на любовта

# 139
# 140
Бурчи е била там и МУРАТ е бил много въздържан .Имало е въпроси към него тя веднага се е прешила и пак е имало най-най  МИСЛЯ че ги дават някаде двамата на купона и Мурат е доста претеснен. На сватбата на  АслАН са били без родата било е много  весело.Жената на техника е била там каза ,че  цялата вечер Туба и Мурат са били много весели , като че ли целият свят е бил техен,те не виждали нищо около тях.

# 141
Момичета намерих едно много интересно клипче докато се ровех за нещо интересно а  и  да не е слушано  newsm78 newsm78 newsm78

Правилата на живота

# 142

то се вижда от гифчето за настроението което са имали,надали всичко е по сценарий  newsm78 newsm78 newsm78

Аси и Демир-танците им -Байла Морена

# 143
Бройте ме "намерена" от Мурат Joy Joy

Мария  bouquet

# 144
# 145
Asi & Demir-hoscakal

# 146
# 147
Здравейте!
Страхотни цветя сте набрали newsm51

Много пишете, бе  Joy Joy

Благодаря на Мария за инфото, но аз и без тази информация съм убедена, че е имало любов между главните герои  Hug Hug

Остават още много неизяснени неща, но пък те поддържат интереса ни жив вече толкова време  Hug Hug

# 148

Бонобо, заради тези наши мечти от другите теми ни смятат за ....... Joy Joy

# 149

Бонобо, заради тези наши мечти от другите теми ни смятат за ....... Joy Joy

Кате,има и по-...... от нас Joy Joy Така че първо да се обърнат към тях Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт