Отговори
# 180
Цитат
Едно от любимите ми колажчета на Мурат  - тук ми е в стил "bad boy"

Бонобо  Peace, да не се окаже че не само стила е "bad boy".... Joy Joy Joy

# 181
Цитат
Едно от любимите ми колажчета на Мурат  - тук ми е в стил "bad boy"

Бонобо  Peace, да не се окаже че не само стила е "bad boy".... Joy Joy Joy

И така да е,нямам възражения Joy Joy

# 182
  • Sofia
Здравейте на ВЕЛИКИ ЧЕТВЪРТЪК!!!

В тази тема малко сън писала, защото вие сте много изчерпателни, не днес ме провокирахте:

1. За наградите - когато Мурат е с Бурчин, е с професионална усмивка, обаче после с майката на Берг (някой така каза, извинявам се, ако не съм разбрала) е толкова усмихнат, флиртуващ и ...

2. Бурчин от друга страна когато е с екипа от Езел мисля, че в Египет (простете, ако бъркам) има снимки с екранния си съпруг и изглежда повече от щастлива, аз лично до Мурат не съм я виждала така, много ме изненадаха снимките, не съм гледала.

3. На снимката с Нургюл в ЛиН, за която казахте, че изглежда на 45, той се прибира от затвора и е притеснен от охраната когато Нургюл го целува, сцената е много сладка, незнам как сте уловили този момент, но е извадено от контекстта. Извинявам се на негледащите ЛиН, но за мен Мурат е невероятна тръпка (макар, че спокойно мога да му бъда майка), този младеж ми влияе страхотно, даже нещо с което съм отгледана, че е грозно да си с ръце в джобовете, е на него и това му харесвам.

4. Нещо много лично, обаче значимо - виждаме го как играе с децата, а с Бурчин са женени вече почти 3 години, дали има проблем от медицинска гледна точка или ... Най-искрено му желая да усети това щастие в реалния си живот, да бъде баща!!!

Фенка съм и на Туба, но тя не възпроизвежда в мен тази емоция, която изпитвам когато видя Мурат дори и с мустаци (не харесвам мустаци), е все пак съм жеха, която си пада по мъже.

И сега нещо, което може на някой да не му хареса, но това е мое мнение, дай боже да не съм права: според мен "Мурат Йълдъръм не е мъж за една жена". Нищо лошо не казвам, имам такъв приятел, който е вече над 55, познавам 5-6 от дългите му връзки, е досега не се намери жена, която да го задържи. Само да спомена, че той е много обичлив, винаги внимателен и с грижа към жената с една дума ПИЧ, всищност ние така му казваме. Е та правя връзка с този мой познат, защото Мурат ми напомня на него, поне от това което съм видяла и знам за него, а може би нищо незнам!!!

Стана малко дълго, но нали това е форум за нашите любимци, наистина ще се радвам и двамата да изживеят живота си с много любов, да обичат и да бъдат обичани, ако се случи да са заедно, ще бъда много щастлива!!!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 22 нови отговора.

# 183

Цитат
Едно от любимите ми колажчета на Мурат  - тук ми е в стил "bad boy"

Бонобо  Peace, да не се окаже че не само стила е "bad boy".... Joy Joy Joy

Момичетата обичат лошите момчета!

# 184
didiasp, радвам се че, сподели мислите си  Hug, за повечето неща съм съгласна с теб  Peace, но мисля че, и Мурат като всеки мъж е мъж само за една жена, само и когато е с единствената жена, в противен случай е със всички останали  Hug.....с две думи, когато не е щастлив човек в дома си, е нормално да търси щастието другаде

# 185
didiasp съгласна съм с теб Hug...но мисля,че всеки мъж "не е мъж за една жена" до момента,в който не срещне Жената Peace /но може и да съм прекалила с турските сериали Joy/

# 186
didiasp съгласна съм с теб Hug...но мисля,че всеки мъж "не е мъж за една жена" до момента,в който не срещне Жената Peace /но може и да съм прекалила с турските сериали Joy/

hahaha Joy Joy Joy Joy Бонобо, диагнозата е : запленена от АСИ и то без възможност на лечение  Joy Joy Joy

# 187
# 188
# 189

Цитат
Едно от любимите ми колажчета на Мурат  - тук ми е в стил "bad boy"

Бонобо  Peace, да не се окаже че не само стила е "bad boy".... Joy Joy Joy

Момичетата обичат лошите момчета!

Права си, Рина, но и лошите момчета се влюбват, а знаем, че любовта прави хората по-добри  Hug

# 190
# 191
hahaha Joy Joy Joy Joy Бонобо, диагнозата е : запленена от АСИ и то без възможност на лечение  Joy Joy Joy

Елма,ти и надеждите за излекуване ми отне Joy Joy но въпреки всичко съм горд член в тази секта Joy

# 192
Бурчи е била там и МУРАТ е бил много въздържан .Имало е въпроси към него тя веднага се е прешила и пак е имало най-най  МИСЛЯ че ги дават някаде двамата на купона и Мурат е доста претеснен. На сватбата на  АслАН са били без родата било е много  весело.Жената на техника е била там каза ,че  цялата вечер Туба и Мурат са били много весели , като че ли целият свят е бил техен,те не виждали нищо около тях.

Сега чак прочетох този пост  ooooh! ooooh! ooooh!
е, това изобщо не ме учудва, съвсем нормално е да се държат така, ако родата не е там, вероятно това е била единствената им възможност през втори сезон без " всевиждащото око" да ги наблюдава....ама то си им личи отвсякъде, танца, погледите, Туба без сутиен  Joy, Мурат не знаещ къде е, хорото, зад кадър .......

# 193

Елма, Бонобо, пишете едни и същи неща  rotfImbo rotfImbo

# 194

Влюбват се, Кате, и са готови на всичко за  любовта си!

Общи условия

Активация на акаунт