Жената Овен 23 тема/великденска

• 22 380
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  На мен не ми е горещо, но и аз ще приседна при вас за едно кафе Simple Smile Тъкмо си направих у дома, ще затворя очи и ще се пренеса другаде  Crazy Аз яко изгарям, ако стоя по повечко без защита и дори сега ми парят раменете от вчера. Плуване, цамбуркане- това обожавам.Мъжа ми не може да ме измъкне от морето  Joy Joy Едно време баща ми не успяваше, та той ли сега  Joy

# 616
Хай! Как сте след вчерашния купон,момичета? Joy
Днес ми е мнооого спокойно и усмихнато...пожелавам и на вас такъв спокоен ден Kissing Heart

# 617
Добро утро! Да ви сервирам кафе:

или чай:

Слънчев и усмихнат ден на всички!  newsm51

# 618
Добро утро и от мен. Днес дойдох един час по-рано на работа, седнах и аз като бял човек на масичките пред залата да изпия едно кафенце.  kaffeetrmker_2
ещо не успях да се наспя, очите ми се затварят направо. Сънувах някакви кошмари.

# 619
Фортунка,няма да откажа едно чайче Heart Eyes
Кокошинче,нали смени работата, що пак си в "зала"та newsm78

# 620
румид На 21-ви ми е последната смяна в залата, после излизам отпуска до края на месеца и чак тогава приключвам всякакво вземане-даване с тях.

# 621
то не останало...сега е гаден момента,нали...а ти се кефиш,че се махаш от този кошер....що е така,бее-където преобладават жените винаги има подобни интриги...опасни същества сме! Но най-важно е ,че се освобождаваш от там! Wink Ще мине времето,споко Grinning

# 622
   Здравейте мацки Simple Smile Нямам какво да споделя, освен свободен ден, хубаво настроение и задоволство от работата си Simple Smile Желая и на вас същото Simple Smile

# 623
Да вече не се ядосвам. Наистина след мен става още по-кофти. Промяна на заплащенето към по-ниско, повече смени на месец...
Права си, когато много жени са на едно място лоша работа, още повече и когато са на ръководни позиции...
Един колега ми вика, че той нямало да има подобни на моите проблеми, защото правел каквото му наредят, без да мрънка. Еми пък не мога да се примирявам да ме правят на маймуна и аз да им се радвам и да им подгъзурям ей така за идеята.

# 624
май днес всички сме доволни от деня,явно вибрацията му е хубава.Аз си мислех,че ми е от вчерашната йога Sunglasses/смених групата,защото/,но явно си е от деня- супер! Обичам да ми е спокойно и усмихнато,без да има значение причината за това Grinning  bouquet
Кокошинче, такива ,като твоя колега им викам "мижитурки"-хора,без собствено мнение,поддържащи само мнението на шефа/бррр/ Rolling Eyes но за съжаление  повечето са като него да са живи и здрави Wink

# 625
За хубавия ден с положителни вибрации - каня ви на по чаша бира с порция морски дарове

# 626
# 627
  • Varna
Де ги дават тези крабове бе Shocked
Бирата лесно, ама крабоветеееееееееееее Shocked  Каква вкусотия са самоооооу

# 628
Преди малко слюноотделях по сладко от диви ягоди, а сега виждам прекрасни  кралски  скариди    / или там както се наричат/ - обожавам ги!
Може и с бира!!!
От тази сутрин ми е влезла в главата една песничка, която е един от хитовете на сезона  и не издържам да я споделя с вас:

Айде на море СИНЬОРИТИ!!!!

# 629
  • при моите деца .....
Добро утрооооо!

Чета ви, следя ви, но не винаги намирам сили да напиша ред-два!
Бира ми се пие, но..... Трябва да внимавам с килограмите, поне 3-4 дни в седмицата да не прекалявам....  Embarassed и да съм режимна....
Уморена съм, но ...... Очакваме работен ден!
Хубав ден!
Стискам палци на Корсетчето!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт