Жената Овен 23 тема/великденска

• 22 377
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • Varna
ДобрЮтрУУУУУУУУУ Hug

БОБИЧ,
Хубава закусчица, и така доволно, доволно си сложила, пък казаш, че диета трябва да праЙш Wink
Ама нищо бе, тя виртуална, може си хапвамИ от нея колкото си искаме без да ни е страх. А там за бирата....ми изпий една 330 грама само. Все пак хубаво е за кожата и косите Wink

МЕРИЧ,
Благодаря за песНАта  bouquet сЮФсем ме събуди Laughing А там това което си нарекла кралски скариди, аз по нагоре съм написала, че е крабове......виждам, че са раци , хапвала съм от тоя тип та затова си позволих да ги нарека със името им. А кралските скариди са гамбари. Да не ти прозвуча назидателно, просто ти написах за да знаеш, че се чудеше как се казват Wink

На цялата тайфа от сърце   

# 631
ехоо,хайде на плаж!

# 632
Добър ден и от мен мацки, някой споменаза плаж.
Айде чакам ви, аз съм на шезлонга под сянката, че много изгарям.  Crazy

# 633

Аз съм във водата Simple Smile

# 634
а аз все още  търся плаж със сянка Crazy....Уморих се днес от хайманосване,баш в най-горещия ден от седмицата, след 14ч,след работа...щастие....

# 635
Ооо, девочки!
Бая време не съм ви писала, а???
Малко чистене и мазане по апартамента имаше- сега съм на линия!
Имам вече 5 баня.Утре рано пак съм на плажа.Излизам да карам в 7 часа, връщам се в 8ч. и до 8.30ч. съм на Ролбата.Чета Книга на илюзиите, но ми е мнооооого трудна!
В събота сме в Каварна на турнир със Слави и т.н.- една и съща, но има емоции покрай мен и то положителни!!!

Моята любима!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 636
  • Сливен
здравейте сладки  Hug
боби мерси за закусчицата ,ще си я оставя за сутринта  Embarassed
кокошинкееее,страхотно местенце си приготвила днес съм изтървала,но утре ще се насадя и аз на пясъка  Crazy Party
днес си направихме разходката след 18 часа ,че беше много горещо  ooooh!
сега имам още малко за шетане и ще ходя да си лягам
лека и спокойна  Hug

# 637
Добро утро! Да ви сервирам кафе и закуска на плажа

Хубав ден на всички!  Hug  Дано не се сбъднат прогнозите за градушки!  Praynig

# 638
  • Varna
ФОРТУНКЕ,
Дей каЙветУ и закускЪтЪ newsm78

# 639
А, не се ли вижда картинката? newsm78 Аз я виждам.

# 640
Добро утроо! Днес се наспах толкова хубаво и качествено, чак сама да си  завидя.  Mr. Green
Веднага се цопвам на масата с кафенцето.   kaffeetrmker_2

# 641
Делте,от къде ги взимаш тез живописни картинки от нащо време newsm78...много хубави ги намираш   Heart Eyes

# 642
  Добро утро, малко се поуспах  Embarassed, но и аз сядам да пия кафе. Ходи ми се на плаж, ама утре ако не съм на работа.

# 643
  • Сливен
здравейте и аз ще си сипя кафенце,че ходихме на гости у зълва ми (на 5 - ти имаше рожден ден,но днес почива,и нали и направих торта отидохме да я уважим),но малкия беше крив,спеше му се и не ме остави да пийна кафенце  Crossing Arms
лек ден ви желая и да не ви хване дъжда  Peace

# 644
В Шумен в момента вали.Допреди малко духа яко,но се поуспокои вятъра и сега си вали кротко.В къщи всичко ми е отворено,няма никой....

Общи условия

Активация на акаунт