Жената Овен 23 тема/великденска

• 22 018
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  И тук има силен вятър и валеше допреди малко. А преди час и нещо ми се обадиха, че утре съм на работа..Та рисувам и пия кафе, а съм сама у дома. Някак ми е уютно  Grinning

# 646
Здравейте!  Heart Eyes

Като гледам при вас купона тече.... Peace
Как ми се ходи на плаж....Фран,блазе ти Sad

Ели,лека работа утре! Hug

Маргало,къде си?Какво става с теб? newsm78

# 647
  • при моите деца .....
Добро утро!
Нямям много време за писане, но ви следя....
При мен нищо ново - много работа - когато намеря време за почивка ще се похваля.....
Завиждам за плажа, аз тази година ще го пропусна....
Ели, лека работа!
Корсетче, какво стана с изпита?

# 648
  • при моите деца .....
9 юни е Международен ден на приятелството!
Искам - на патерица -  да ви го честитя и да ви пожелая да сте винаги позитивно настроени, усмихнати, здрави и да отстоявате истинското приятелство!

# 649
  Е, хубав празник! И аз тогава искам на патеричка да го честитя и да благодаря за хиляден път, че имах щастието да ви срещна! Мили момичета, дори не знаете колко много ми давате  Hug

# 650
Хубав празник, наистина. Аз също много се радвам, че ви открих мили момичета  Hug

# 651
Не знаех, че има такъв празник.  Sad Но да ви е честит на патерица. Да сте винаги усмихнати, хубави и млади, и все така позитивни! Благодаря ви, че ме приехте сред вас.   bouquet   Hug

# 652
  • Varna
Ми тУгаЗЗЗ....

НАЗДРАВиииииии за ПРИЯТЕЛСТВОТО  newsm10

# 653
О, и аз се включвам в благодарността си към вас,приятелки/нищо,че съм отскоро сред вас/  .Радвам се,че ви открих! Kissing Heart baloni cheers ppp

# 654
И аз за първи път чувам за този празник.
Наздраве!!!
Делтичке, много  ти е съблазнителна почерпката!

Аз мисля, че точно тази вечер загубих един приятел, но пък преоткрих друг в лицето на една жена, с която  сравнително от скоро се познаваме, но винаги има  какво да си кажем

# 655
  • при моите деца .....
Привет!
Аз прочетох във форума за този презник, пуснах в Гугъл да се потвърди информацията и реших да поздравя приятелките си!
Да ви сервирам кафе

Вчера излизах на пицария с приятели, беше приятно, а днес се залавям с дипломите - изчислен е средния успех от обучението, а сега трябва да попълня дипломите и да подготвя в понеделник да ги направим на компютър, а после започвам свидетелствата за професионална квалификация....
Хубав ден и приятен уикенд!

# 656
  • Varna
ДобрЮутрУУУУУУУУУУУУУ

А да сЪ протегнЪ , че сега се излюпвам  Wink  

БОБИЧ,
Не си забраЙлЪ закускЪтЪ Hug

МЕРИЧ,
Такава почерпка, само за аверки бе Душата Wink Тъжно прозвуча, това, че си загубила приятелка,  но пък виж съдбата или Дедо Божко ти е пратила друга. На мене не ми е пратил такава, ама ми прати Овненцата Grinning

За мене истинското приятелство е като скрито имане. Трудно се намира....Щастливци са тези, които го намират, ама наистина щастливци!

Хайде спорен и усмихнат ден                  

# 657
# 658
Добро утро слънчеви овенки!  Hug
Така е, приятелството е богатство. И едва ли имаме нужда от празник, за да оценим какво имаме. Но пък поводите са хубаво нещо.  Crazy
Аз днес съм ранобудна. От 7 часа!!! Котарака ме събужда цял час, да му давам да ми пасе драцената, че го боли коремче нещо. Ама така е снощи като плющя като невидял, повърна и пак отиде да си хапне след това. И днес - тревопасно.  Joy
Станах, водих на паша в кухнята добичето, окъпах се, сега да закуся че съм гладна и аз. И как няма да огладнее човек, при тези закуски, който ни  сервира Боби.  И на тръстиката да бягам след час, да бачкам днес.  ooooh!

# 659
За мене истинското приятелство е като скрито имане. Трудно се намира....Щастливци са тези, които го намират, ама наистина щастливци!

според мен това с приятелството е по-скоро отвореност към другия...възможност да ти покаже,че ти е верен и че можеш да разчиташ на него! В повечето случаи ,особено при жените/вкл и себе си/ предварително се настройваме,че няма истинско приятелство/вярно-резултата от минали разочарования,навярно/ и изграждаме защита/стена...точно тя,мисля ,ни пречи да открием или да позволим да дойде до нас "скритото имане" Simple Smile аз конкретно винаги си имам "едно на ум",макар,че се изповядвам като на поп,понякога Confused Но пък съм забелязала,че когато аз съм отворена  и другия по същия начин се отваря за мен, усеща се моята настройка към другия  и се проектира върху мен самата Grinning

Общи условия

Активация на акаунт