Жената Овен 23 тема/великденска

• 22 013
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • Varna
РУМИД,
Аз съм страшно отворена към другите, добронамерена, като децата сякаш наивна дори, давам цялата си обич и симпатия. Никога не съм се настройвала, че няма истинско приятелство, към едно приятелство тръгвам със е такива разперени ръчици Hug ....така, че при всеки е различно. Зависи на какви хора попадаш и дали тези хора ценят това което даваш.
Моите приятели много отдавна заминаха навънка, тези истинските. Имам само познати, вече. 
Истинското приятелство е като щастлив брак....просто тото бе smile3521

# 661
 4470

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 20:27 от румид

# 662
  На "Аз и той" пренебрегнах заглавието и помислих, че е той с гаджето  Crazy Леле, та ти изглеждаш като момиченце Simple Smile Ама и гарджето ти е много сладко, само успех му пожелавам Simple Smile

# 663
Делтичка, и аз останах без МОИТЕ приятелки и прият. семейства , разделих се с мъжа си и цялата компания, приятелките ми се изселиха от Шумен....останаха ми едни колежки и някоя друга съседка по-така/по-близки/ и куп познати.....Резервирана съм, по-скоро действам по усет, усещам настроението към мен отсреща и реагирам според него,подсъзнателно...малко са хората,с които общувам с лекота, и нищо не ме кара да слагам бариери...аз по това си и познавам,кой е добре настроен към мен...Точно за това казвам,че тук-сред вас се чувствам на мястото си- вярно имаме обща астрологична вълна/което никак не е малко,всъщност Simple Smile/, без задръжки  си казвам всичко,което мисля ,това е рядко- предимно усещам напрежение и по него съдя ,че "тук"не ми е мястото...Извинявайте,че отместих темата с моите брътвежи Crazy относно отвореността -  при мен също е така-понеже вярвям в доброто начало у всеки и.....съжалявам много често за това/уж не съм наивна,ама май... Confused/ Но пък по-добре отворени,отколкото стегнати в отношенията , но ние сме си овнета  и сме си отворени по природа и с невероятно чувство за хумор   bouquet

# 664
  На "Аз и той" пренебрегнах заглавието и помислих, че е той с гаджето  Crazy Леле, та ти изглеждаш като момиченце Simple Smile Ама и гарджето ти е много сладко, само успех му пожелавам Simple Smile

котенцето....Ели Joy...благодаря за "момиченцето" Wink  Дай боже /пожеланието/...

# 665
  • при моите деца .....
Румид, и аз в началото помислих, че е с приятелката, но след като разгледам снимките си отварям паралелно форума и видях, че си ти.... споделям мнението на Ели, че си като момиче...
Аз съм безкрайно отворена, доверчива.... често ме използват.... но знам кои са истинските ми приятели, с които споделям най-големите си болки и победи.... тук са част от тях и още 3 ....
Обичам ви.....
Наздраве!
Сипах си чаша бира....
След поредната ще разгърна таланта си и ще творя бисери.
Сервирам и на вас - да не пия сама
НАЗДРАВЕ!!!!!!!!!

# 666
Румид, ама ти верно си като момиченце.  Crazy И момченцето ти е много сладко. Ама ти си знаеш де. Wink Hug
Боби благодаря за биричката. Сипи и на мен една чашка, моля. Сърце не ми дава да те оставя самичка да си я пииваш. Party
Ох аз днес освен, че станах много рано и цял денсърцето ми спи ами и за капак ме болят тия пусти яйца и ми е криво ... Какво криво, направо съм яхнала метлата днес. Как не изметах някой клиент не знам.  ooooh! На това май му викат тежък ПМС. Ехх какво ми беше хубаво последните два-три месеца... ама знаех си аз че няма да е вечно щастието ми. Обречена съм да си страдам. Не че съм само аз де ама сега ми се е паднало да си се оплача.  Crossing Arms

Хубава вечер момичета, отивам си и до час ще съм си в леглото. Утре пак на работа ... Дано да не съм толко крива и утре.  Mr. Green  Hug

# 667
Наздраве с биричката Heart Eyes!
Мен и без ПМС си ме болят яйчничетата, а и ми предстои конизация на шийката на м. поради нещо си...другия месец,когато съм в отпуск/по принуда,естествено/...само не знаем с моята АГ дали опериращата ще е на работа др месец Crazy/иначе си правим уговорки двечките  Wink/ Днес нали беше Спасова задушница -цял ден нищо не правих- имах гости, гледах Н Симеонова и "Море от любов",бях в нета , и т.н...Хубаво е ,а и има нужда човек да мързелува, а и аз обичам да правя това , много обичам/особено ако няма "видима" работа/....

# 668
  Попадох днес череши и от лозовите сърми, които направих. Всъщност само готвих и рисувах-без да знам -нищичко не съм работила Simple Smile Имам някакъв шантав проблем с кръвното-скача ту нагоре, ту надолу кат бълха.

# 669
  • Varna
РУМИД,
И аз да кажа като останалите....ми напраУ си момиченце newsm10
А ако се видиш със нас Овнетата, май няма да искаш да си ходиш у вас си, бас държа!!! Големи сме си дружки. Не спираме да си бъбрим, все намираме за какво да плямпаме. Спокойно ни е една със друга. Не се притесняваш ако кажеш нещо, дали някой няма да си го изтълкува по кофти начин. То и за това толкова често си се събираме.
И да допълня....а бе тия съученичките на синковеца ти, на големи изглеждат бе newsm78 Ти покрай тяяяяях...ехеййййй.

# 670
ами то това ново поколение... а и с тез официални рокли и прически/ тук Боби ще е с по-добри наблюдения/....А относно мен -добре,че са снимки и не ми се виждат бръчките Sunglasses Joy
 Относно тълкуването- при нас в службата каквото и да казваме/говоря за всички,принципно/ все ще се намери някоя дето да се обиди за нещо...след всяко събиране все някоя  е сърдита за нещо си-коя как я погледнала,каква дума й казала...такива неща ни тормозят нас- женска работа!...Ами хубаво си се събирате ,дружки сте си- супер! Grinning

# 671
Eli, може ли рецептата за лозови сарми и по точно как се обработват листата?
А мен пък нещо май бъбреци се опитват да ме болят, никога не са ме боляли досега, явно съм настинала.

# 672
при нас в службата каквото и да казваме/говоря за всички,принципно/ все ще се намери някоя дето да се обиди за нещо...след всяко събиране все някоя  е сърдита
Ужас, какво работиш, Румид? Ама че тънкообидни колежки. Иначе и от мен комплименти за визията.

# 673
Привет момичета!  55
Днес имах хубав ден. Едната ми колежка и е криво, че има още цели две смени с мен,  Joy
Цял ден ми досажда един наркоман, най-вероятно дишащ и лепило, защото покрай него се замях чак от миризмата, която се носи около него. Искаше да му разпечатвам някакви картинки на пънк групи.  ooooh!
Скенера се прецака нещо... Абе веселба какво да ви обяснявам.
Сега си чета коментарите в нетлог за Сакурата, която правих онази вечер. Един пич ме обвинява, че съм се била принизявала на нивото на комунистите и съм ограничавала свободата на словото, защото там коментарите първо трябва да ги одобря.  Пък и явно съм прегрешила, че не съм направила нещо Българско ами някаква си там японска вишна. hahaha hahaha hahaha
Чета си и се смея, защото друго не ми остава освен да се забавлявам.

lady_Blu пази си бъбреците мила, че лоша работа иначе. Аз не се изненадвам на колежките на Румид. То много жени на едно място си е цяло събитие.
Нашто стадо е някакво огромно изключение според мен. Което ме радва изключително много.   mrstraetz Овенки сладки!

# 674
  Преди да си легна за заслужена почивка не мога да оставя Лейди да бълнува лозови сърмички  Laughing Имах замразени листа в камерата от миналото лято, но ако бера пресни-просто ги попарвам в подсолена вода, докато сменят цвета ти. Иначе запържвам 1 лук, купичка ориз, червен пипер, черен пипер (доста), чубрица, копър и мъничко го задушвам да набъбне. Каймата винаги меля месо, от купешките се изморих да пробвам коя става.. Та това е. Съни ги обожава  hahaha
  Дъщеря ми писа смс от Босна, където е с гаджето и ме впечатли изречението "Страшно ми напомня за България"
 Румид, пробвай да игнорираш колежките, които те дразнят. Работила съм в женски колективи, но съм имала явно късмет-намирала съм само подкрепа и приятелство у тях.
Айде, Сънчо ме вика.

Общи условия

Активация на акаунт