Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са последните новини от ФМ?
Как реагират майките на пола на бебетата?
Какви предизвикателства срещат майките по време на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са последните новини от ФМ?
Наскоро във форума бяха споделени няколко актуализации. Една майка съобщи, че е родила момиченце, което предизвика вълнение сред членовете. Тя също така спомена, че терминът й е бил изместен с две седмици по-рано, което я изненада. Друга майка сподели положителни новини от прегледа си и се радваше на подкрепата на общността.
-
Как реагират майките на пола на бебетата?
-
Какви предизвикателства срещат майките по време на бременността?
-
Как реагират майките на срещата, която се провежда?
-
Какво сте създали наскоро?

В момента си търся хоби, което да може да се върши в полулегнало положение.
Че то интернет, книги, филми, ама и нещо друго трябва.
Ама то няма как с такава помощничка! 
Аз пък не съм се запритеснила особенно,че все още не съм глътнала топката на ЦСКА.Има време ще я глътна.Все още от махалата никой не е разбрал,а пък и то със тези дебели якенца как да стане номера.Не е ли то да си облече едно потниче и всички сланинки ще лъснат на показ.
При мен нещо ръцете почват да ми се наливат,че започвам да се притеснявам.Днес си купих сутиен чашка Е.Дано да се спра щото вече никой няма да може да ми помогне.Иначе кг. не са ми много 3,5.Мисля си да започна нещо да правя с две 0,5л. бутилки вода или гирички.Ама още мисля
Аз утре ще боядисвам яйца. 
, аз обаче се оказах голямо плямпало и момичетата не можаха да вземат думата от мен