Отговори
# 75
Джадед, знам че не ти е било смешно, но ме разсмя поста ти. Ти що не й каза, че вече си раждала и да си гледа работата Wink Аз въобще не им се връзвам на такива "продавачки"  Crossing Arms

Иве, специално за теб, козунакът:

А Диде, за теб ще си кача "коремчето" в албумчето, на мен ми се вижда доста голямо, защото с предната бременност едва в тези седмици почваше въобще да си личи, че съм бременна Blush

# 76
Благодаря ви, момичета  Hug И на мен вече ми е смешно, ама там на място не ми беше много забавно. Пък сълзите да си кажа честно дойдоха най-вече от страх... понякога като се погледна в огледалото и много се плаша от всички промени, които ми се случват. Сякаш тялото ми живее някакъв паралелен живот и вътрешното ми аз трудно наваксва с темпото да се настрои към всичко.

Евита, в софийския, в МОЛ Сердика е таз женица, ама те там са няколко, тази за сефте я видях и се надявам повече да не се срещаме...

Пък и днес ми е ревливо... Може би защото видях най-добрата ми приятелка, която наскоро роди... И ми се оплака: имат проблеми с мъжа й, хванала го да кръшка, пък се обвинява, че е, защото тя не можела да спи с него и някакви такива циркове... И бях чувствително настроена на тема женската бременна и след-бременна привлекателност...

Ама добре че си имам мъж като слънце, дето не спира да ми показва, че си ме обича и харесва както и да изглеждам Simple Smile

# 77
jaded, последното ти изречение показва, че няма от какво да се страхуваш  Hug

# 78
vio, така е... Понякога обаче имам тревоги, защото откакто съм забременяла, определено сексът не е приоритет при нас, някак нямам физическо желание... Уж всички казват, че нагонът нараствал и т.н., пък при мен е точно обратното  newsm78

# 79
jaded я горе главата !Знаеш ,че всеки мъж по различен начин приема отговорността да бъде баща ,а щом като ти си си го избрала значи избора ти е прекрасен Hug

Аз с моя птичи мозък 5 минути се чудих какво животно бе муфлона hahahaАма той е по малък от слона hahaha
Тара има продължение....
 Ох, какво бе това СЕКС newsm78 newsm78

# 80
Хахахаха, Диди, вярно, объркала съм животното Simple Smile Мислех си за мамут, ама явно, защото ми се е римувало слон с муфлон и така съм го изплюла  Joy Laughing Joy

# 81
А леле мале, какво бе сега мамута..... hahaha hahaha hahaha
jaded,представи си как Евита бичува продавачката с колана.. hahaha hahaha hahahaТова му казвам хард наказание Joy Joy

# 82
Добър вечер и от мен, мили мами!

Аз както обикновено се включвам малко преди полунощ Simple Smile

Радвам се на софиянки, че са си изкарали добре на срещата - дано другият път тя да не е покрай празници, че тогава все пътуваме нанякъде. Ето днес пристигнах при мама - голям кеф - следват 10 дена активна почивка в най-приятната атмосфера.

Моя тумбак хич го нямаше до към 18-19 седмица - приличах си на пълна дама и нищо повече, обаче после буквално за няколко дни се оформи и "поду" Simple Smile Сега вече си ми личи, а и заради болките в кръста и таза ходя като патка, така че най-много да ме объркат с мечка  Laughing

А за секса - въобще нямам желание вече - ама грам!

Честито на мамите с девойки - явно вече сме мнозинство Simple Smile

Галче, супер яйца - големи помощници имаш - затова Simple Smile Ние утре с мама двете ще творим Simple Smile

Ех,пожелавам на всички да се чувстават страхотно, да не се притесняват за нищо и дори и за момент да не забравят, че се намират в едно от най-специалните състояние на тялото, душата и ума - "2 в 1" - аз така му викам Simple Smile))

Светъл празник на всички!

# 83
Момичета, влизам да ви пожеая весели празници! Бъдете щастливи, усмихнати и спокойни!
Чудесни яйца и козунаци, браво на вас!
 Hug

# 84
И аз ви пожелавам весели празници Simple SmileНие утре заминаваме в Пловдив при свеки и после като се върна имам да ви четааа Simple Smile Хайде, починете си хубаво, радвайте се на хубавото слънце и нахранете бебетата с козунак, кифли и яйца. Хайде чао от мен   Hug

# 85
Хайде вече дадох пълен отчет и коремчето качих в албума. Чакам мнения дали е голямо или малко Wink Отивам на заслужена разходка на открито, все пак е 12 градуса и слънчицето все още грее Hug

# 86
Jaded - какво си й се вързала на тази newsm78, няма от какво да се притесняваш толкова - и аз се шашкам че много килца трупнах, ама коконката дето си смучеше пръстчето като в видях на екрана вчера и веднага ми мина. Цената си струва да бъде платена, а природата си знае работата - сигурна съм че всяко изненение в тялото ми е защото така е трябвало и неудобствата и болежките после ще ми се изплатят под формата на мъничко слънчице  newsm30
Колкото до мъжа на приятелката ти - ми той като му се е е ходело, тя и 24/7 да седеше да го пази и дори и Златка или Николета Лозанова да беше, той пак щеше да кривне - не знам дали вие сте съгласни...

Не знам как да си оправя лентичката - повреди се нещо, сменях я с друга с розов щъркел, ама все ми се отрязва в началото ...

# 87
jaded , съвсем нормално  е жената, ако е имала колани за бременни, да иска да си продаде стоката. Не се връзвай. Освен това на продавачка в мол и корем в девети месец може да й се стори шокиращ за този срок на бременността. Моят също е доста голям, поне на фона на това, което описват някои момичета в темата /че въобще не им личи/, но с първата също беше така. Но тогава в отчетни не съм писала и наблюдавах познатите ми бременни, та моят изглеждаше съвсем нормален. Дори в девети месец, неприлягащ на чакаща четирикилограмово бебе.  После първо с корема се справих при отслабването след раждане Simple Smile
Аз съвсем започвам да се чувствам бременна, имам и някакви болки в таза, като доста отчетливо усещане за разхлабване на връзки и разширяване. Когато съм в движение и на работа, не го чувствам, но ако се позастоя вкъщи или се залежа, вече се усещам като много бременна.
А и имам абсолютно същите възприятия като теб - че тялото ми живее паралелен живот. И макар мъжът ми да обяснява колко съм хубава, и въпреки, че не сме спирали да правим секс, не спирам да си мисля, че не съм особено привлекателна и че съм ограничена в движенията. Ужасно ми се кара колело и ми се тича с детето и тъкмо почна да го правя и осъзнавам, че не бива.
Майка ми винаги ми е разказвала, че бременностите й са били най-щастливите й периоди в живота, била е в на-цветущото си състояние. И от други хора съм го чувала. Явно всеки се самовъзприема по различен начин.
Отивам да боядисвам яйца и да правя козунаци /не ям, но правя Laughing/. Желая ви прекрасен ден на всички.

Последна редакция: сб, 23 апр 2011, 07:09 от valerie

# 88
Simple Smile Добро утро момичета!
 Галче, големи сте сладурки Simple Smile!
Гери, честито ти момиченце и на теб Simple Smile
и за jaded искам да кажа специално нещо. Аз толкова искам да имам голям корем и да ми казват,че е голям.... , честно да ти кажа тъй е последното нещо, което би ме обидило  Heart Eyes . Даже вчера с една приятелка, с която сме с един и същи термин си мерих тумбаците, а майка й , която не знае,че сме заедно, ми вика "Ти май си по напред".  Mr. Green Е, хубаво ми стана Simple Smile.
Така,че помилвай  и се радвай на  това най-най-прекрасно тумбачееее Simple Smile  Heart Eyes .

Аз ако тез 6-7 кг. ги бях качила на корема екстра щеше да е , ама целулит да иска  Mr. Green , бузи...
А сутиен преди носех 80/Е , сега нямам шанс да се събера... ooooh!

Весели празници момичета Simple Smile Господ да дава живот и здраве на децата ни Simple Smile  bouquet

# 89
Ох, момичета, много се смях с вас и най - вече на картинката Евита с колан и налагаща продавачката  hahaha

Q-T, в скоро време толкова ще изперкаме, че вярно, ще започнем да си правим онлайн срещи на чай/кафе или друго  Crazy

jaded, мила  Hug И аз така съм реагирала на разни продавачки и "доброжелателки", дори веднъж отивайки на дело, в метрото една бабичка ме пита в кой месец съм и аз казвам в пети и тя като ме почна, че съм била много слаба, коремът ми никакъв го нямало, бебето сигурно било много малко и не се хранело добре, щяло да се роди недоносено, щото днешната младеж пазела диети и за нищо друго не мислела, че слизайки от влакчето, едва успях да си сложа слънчевите очила и ревнах  ooooh!

Иначе за притеснението ти за приятелката ти напълно те разбирам. И при нас сексът беше доста ограничен, едно поради липса на време, второ - поради умора и трето - защото и на двамата ни е супер странно и мъжът ми само ме пита дали съм наред, дали нещо ме боли и някак удоволствието отива по дяволите  Blush А сега изобщо ни е забранен. Понякога и мен ме налягат подобни тежки мисли как ще ни се отрази всичко това на отношенията ни, защото и после като се появят мъниците, вероятно първите няколко месеца сексът няма да е ОК, но моят е злато. Особено сега, когато се налага да лежа, се грижи всеотдайно за мен - готви, пазарува, зарежда и пуска перални, простира, глади, чисти, изобщо съм безкрайно благодарна и виждам, че го е грижа за мен и детенцето ни.

Sunshine, и аз преди доста бродирах и то най - вече за успокоение. Имам десетина гоблена и то от големите и сложни, но никъде не сме ги окачили, седят си в една кутия. Радвам им се от време на време. Как успяваш да бродираш в полулегнало положение? На мен дори и книга ми е трудно да чета, понеже ми се схващат ръцете от подпиране на главата  Laughing

Мадленка, теб точно си те представям една сладка бърборанка и ето, че ти сама взе, та си призна  hahaha

Иначе за коремите - моят хич го няма. Имам чувството, че в третия месец беше по - голям  newsm78 Само го гледам и питам през час мъжът ми дали ми е малък корема, а вече съм 6 кг отгоре, но освен по гърдите и в областта на ханша и корема, другаде не качвам и пак ми се струва, че не е достатъчно. Надявам се на бебока да му е добре в малката пупа и да си има всичко необходимо  Praynig

И сега да дам отчет за яйцата - от 30 яйца успяхме да спукаме само 13. Сега ги чакам да изстинат и мъжо да се върне от пазар и се местя на дивана да боядисваме ячицата   chef

Хубав ден, сладурки! Ще намина после пак да ви видя какви ги вършите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт