Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са последните новини от ФМ?
Как реагират майките на пола на бебетата?
Какви предизвикателства срещат майките по време на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са последните новини от ФМ?
Наскоро във форума бяха споделени няколко актуализации. Една майка съобщи, че е родила момиченце, което предизвика вълнение сред членовете. Тя също така спомена, че терминът й е бил изместен с две седмици по-рано, което я изненада. Друга майка сподели положителни новини от прегледа си и се радваше на подкрепата на общността.
-
Как реагират майките на пола на бебетата?
-
Какви предизвикателства срещат майките по време на бременността?
-
Как реагират майките на срещата, която се провежда?
-
Какво сте създали наскоро?
Мадленка, поздравления отново! Нямах достъп до нета напоследък, а и малко бяхме на гости на свеки, хапнахме си домашни козунаци и домашно кисело мляко
, нали и медицинска забрана имаме, пък и мъжо сега ще го няма доста време. И мен ме измъчват подобни мисли, но аз си познавам мъжа и знам през какво сме минали заедно, така че той един мъж ако е мъж няма за какво да се притесняваме
((((
ДИДЕ то тренировките за бицепс така ги правя-без алкохол ама ефект нулев.ДЖАДЕД аз на тая ..........при тези думи нямаше да и дам възможност и устата да си отвори повече.Много мразя някой да ме кандърдисва,съответно и аз не го правя.Изглежда ми грозно.ГАЛЧЕ бях се притеснила да не сте изяли козунака и затова да се скатаваш.И аз нося колан ама за сега не смятам,че се справя с болката в кръстта.Аз по принцип досега съм нямала оплаквания особенни,но днеска докато боядисвах яйцата явно от лекото превеждане ме позаболя.Ама не е болка за умиране.
Иве бия те,от 30-30 оцеляха,чак не можех да повярвам..и сол даже не им сложих.После ще кача снимка в албумчето.Ще пусна и шкембето
Просто не е случила на някого,дето да и покаже от къде изгрява слънцето
Знай,че всички промени в телата ни са закономерни и естествени и природата си знае работата
Освен това ,ако знаеш колко жени по света се молят да са на твое място в момента-че това е периодът, в който сме най-женствени(макар че сега не го усещаме точно така) и хубави,и ако е рекъл Господ да имаме и най-прекрасните и любящи момчета до себе си,трябва да преливаме от щастие!Радвай се на коремчето си-там се крие най-святото нещо за една майка!
Аз чакам Пафф,да сподели дали е по добра майсторка от баба си на козунаци!Охххх ,мами аз вече не издържам ,много ми се хапва агнешко месце
Сега уча мъжлето да го приготви по моя си рецепта ,но се чудя ,ако сложа пресен джоджен дали ще стане готино?
;

Мен ме рита много ниско от време на време, някъде на нивото на срамната кост, но рядко се завърта така, обикновено му усещам ритничетата вдясно на нивото на пъпа, а и там го напипвам - една малка буца