Отговори
# 585
Здравейте мами исках да питам :  аз пих по време на бременността витамини Мама Протект и останах много доволна , но се чудя дали сега след като съм родила не е хубаво да ги продължа .. все пак кърмя и си мислех дали не е хубаво за кърмата?  newsm78

# 586
  ИМАМЕ ГОРЕЩА НОВИНААААААААА

ДНЕС В 17.35 FISHI_FISHI стана мама на КОСАРА с мерки 3200 гр и 52 см

Да е жива и здрава, много щастлива и да има прекрасен живот!!!

Мама и беба се чувстват страхотно и ви поздравяват

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 19:04 от Maminka66

# 587
И ОЩЕ ЕДНА ГОРЕЩА НОВИНА
[/color][/b]

Дими (Трюфел) е родила днес в 18.03 син Боян, 2800, 49 см. Имал къдрава коса. Звучеше доста изморено, но и много щастливо, че събитието вече се е случило. Родила е нормално с всички екстри - епизиотомия, шевчета имала доста.
 stork-boy 1stroller newsm30 smile3504

Да й е жив и здрав, много радост на семейството, а на нея - бързо възтановяване. Варненската дружина вече е в пълен състав!

# 588
Нахлувам набързо и тук да си копна въпроса и чакам мнения  Rolling Eyes
Да питам как процедирате с къпането първо папка и после баня или обратното, че в къщи водим дебати на тази тема ?

# 589
  • sofia
Честити бебенца на Фиши и Трюфелчето! Да са им живи и здрави и много да ги радват! На мамите бързо възстановяване!

jenq007, ние първо къпеме, после ядеме.

Да се отчета от днешната консултация - Емо е наддал 1100 гр. и е пораснал с 5 см. Беше много послушен при меренето и тегленето, но си поплака като му биха ваксината, но бързо му мина.

# 590
Здравейте и от мен, честито на всички майчета! А сега въпрос към ЛЛЛ: бебчето ми е на 1седмица,хапва доста,но и аз имам много кърма. Дaвам на поискване,всичко с бебо е ок. Въпросът ми: между кърменията,особено, ако са минали повече от 3 часа, гърдите ми стават на бучки. Цедя с помпата,изчезват и след 3-4 часа пак се появяват. Пак цедя и така. С изцеденото храня бебето, не му давам да суче от 2дни,защото са ми много разранени зърната. Та нормално ли е образуването на тези бучки. И още 1 въпрос: колко време след като е изцедена кърмата,е годна за пиене,ако стои на стайна температура?

# 591
  • София
Честито на Фиши и на Трюфелчето!!! Да са им живи и здрави бебчетата Косара и Боян!!! Много щастие на семействата им!!!

# 592
за банята (както и за памперса) - първо оправяме тях и после папкаме ... че иначе връща млекце при цялото търкаляне при преобличането и банята.

В началото и ние се чудехме и маехме .. ама то си показва с времето...

# 593
  • Пловдив
  tiptoe

# 594
  • Сопот, Пловдив
Честито бебе Косара на мама FISHI_FISHI! Честито бебе Боян на Дими!   1stroller 1stroller

# 595
Добре дошли на бял свят на Косара и Боян  Heart Eyes и честито на мамите  bouquet.
Ние първо се къпим и после храним ,че да се измори от банята ,после като се напапкаме спиме като пън  Heart Eyes.
Нощното хранене вече го спряхме и по 2 часа бодуваме ,но няма как трябва да свиква ,че сме на АМ и стомахчето трябва да почива .Ако беше на кърма е друго  Wink
На мамите които са още 2в 1 скорошна среща с бебчетата си  Grinning Hug

# 596
Добро утро, мами Simple Smile

Въпрос към ЛЛЛ и всички мами, разбита се Simple Smile
При бебетата които са само на кърма има ли някакво минимално време, което трябва да мине между кърменията?

# 597
Честито и от мен на новите бонбончета!Да са живи и здравички!  Simple Smile   Simple Smile   Simple Smile

# 598
  • España (Плевен)
Добро утро!!!

elil за кърмачетата съм чела, че кърмата се усвоява от стомаха им за 2:30ч.
И ние първо се къпем и после се храним. Все пак коремчето е празно и му е по-леко на детето. Тъй като ние все още я държим като я къпем. Още не сме започнали с коритото.  Peace

# 599
КАТИ, а моя гладник тази сутрин и 2 часа не можа да устиска Simple Smile ... ем дадох му к'во да го правя ...

Забелязвам че след дългата пауза вечер, сутрин яде през около 2 часа ... Simple Smile да си навакса явно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт