Юнчета 2009 темите си тук споделят. Тема 113

• 31 708
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Бела, Христа, благодаря!
Не е бил в хладилник, а не видях да е опоменато след отваряне да има по-кратък срок. Все пак купихме нов и се наложи да и дадем - ка4и 38, 4
Все още не е спаднала съвсем... 37, 4 - 37, 5 и не знам от какво е. Тя боледува, преди броени дни (както и всички вкъщи) разстройство, повръщане...

Какви съверти дажа др Михайлов?

# 676
ех, този гаден вирус... дано бързо да се оправи Янчето и всички други.

Христа, успех и на теб с изпита. А пари искат ли ти?

Поли, добре си организирана и добре се подготвяш. Аз съм имала чуждоезично интервю (спомням си само едно), и май тогава сгреших, когато се извиних, че мога да правя грешки, защото известно време не съм ползвала езика. По-добре да имаш увереност. Както каза Зара, чужденците много добре се ориентират на какво ниво си  Mr. Green Аз мога да дам някои съвети относно въпросите на интервюто и подготовката, които са логични, но все пак:
- събери информация за компанията, за която кандидатстваш
- набележи си нейните конкуренти и основните играчи в бранша
- интересувай се от търговските марки, и събери базова информация за продуктите/услугите
щом искаш да кандидатстваш там, значи имаш интерес да се развиваш в този сектор.

# 677
Ехееййй не вярвах, че ще си срещна името тук  Grinning
Благодаря от сърце за което!
Прочитам ви по диагонал , че няма време от работа и задачки и като се прибера гледам да обръщам повече внимание на Тонката за да компенсирам липсата ми през деня.

Добре сме живи здрави, от Нова година не е боледувал или за целия си живот само два пъти е пил АБ и тук тами някой сопол, пролетта бяха доста упорити, но откак тръгнах на работа за мое щастие всичко приключи.

Яде като за трима абсолютно всичко , 14.400кг. е и никакви имуностимуланти не давам, освен витамин Ц от време на време , когато преценя че и рисково положението .

Септември сме на ясла дано свикне бързо, че ми д ават само две седмици отпуск, което значи че той трябва да е свикнал за този период.

На морето беше супер, само баща си искаше и аз си починах активно, даже от любов към баща си се отби естествено без драми без проблеми, просто спря да търси "кики"   Mr. Green

Това е накратко от нас аз изчезвам, че дядо ми днес прави една година откак почина и отивам да раздавам баница за Бог да прости , а на всички вас пожелавам много летни усмивки и никакви болести в отпускарския месец  Hug

# 678
  • София
Ехееййй не вярвах, че ще си срещна името тук  Grinning
О, Бозеее! (както казва Мо) Що бре? От тебе не очаквах да мислиш такива работи.
Мен нещо не ме свърта тука. Ще мрънкам за разходка на някъде...

# 679
  • София
Привет от морето! Grinning

Мъжа ми не пожела да оставаме за откриването на новата спортна зала макар, че на мене ми се искаше, но пък дойдохме по-рано тука.
Не съм чела много назад, но бях обещала да споделя отзиви за сиропа от бъз. Много съм доволна, пресякох веднага децата, а аз изобщо не тръгнах да се разболявам.   Peace

Fantazia , как е детето?

Поздравелние за безпроблемното отбиване на Тонката!

# 680
Писахте ли нещо за марката и от къде се взема този сироп, или все е домашно производство?

# 681
Грета, Петя, благодаря  Hug
Принцесата днес е без температура вече. Мисля си даже да не би от зъбче да е била, защото ние през вируса минахме всички и се влачихме повече от седмица.

# 682
Fantasia - радвам се, че малката сладурка вече е добре. Целувки от нас   bouquet Hug
Петя - давай марка на сиропа и по колко даваш, че съм заинтересувана, като другите.
Г-жа Нервакова - незнаех, че досега си кърмила Тонката. И браво, че се е отбил лесно. А после недей се чуди, защо не се е разболявал и е 14 кг. Ами нали знае кво да хапва. От "кики" на биричка с кебапченце.  Hug
И на мен взе да ми писва еднообразието и сме се замислили да правим нещо. Ако стане ще ви уведомя.   Peace

# 683
  • София
Писахте ли нещо за марката и от къде се взема този сироп, или все е домашно производство?
Сиропа е български, в бурканче като от лютеница. Има го по биомагазините и някой път в Ремедиум. Спокойно може и домашен да се направи. Иначе има и на капки, немски са, но са 15-тина лева.

# 684
Едно време майка ми правеше сироп от бъз... Като бяхме деца току прочиташе какво е полезно и тутакси го "внедряваше"... То не бяха пшенични кълнове, не беше сироп от бъз, не бяха натривки с леденостудена кърпа сутрин. Аз им се мръщех, разбира се Simple Smile

Да ви разкажа за поредната смешка. Боби много гледа напоследък "Ледена епоха" (което ми е неприятно, защото не мога да го откача от лаптопа) и там има сцена, в която ленивеца удря някакви камъни, успява да запали огън и започва да крещи "Аз съм гений!!!" И Бобата днес взел пресата за чесън, удря плочките и го чувам да крещи "Аз съм гений!!!"  Laughing По този повод се сетих да споделя нещо. Обикновено Боби говори за себе си в трето лице, единствено число: "Боби иска едикакво си" "Боби не дава" и т.н. Та като бяхме да проучваме една частна детска градина и си говорих с възпитателката, тя ми каза, че т.нар. "бебешки пубертет" чисто формално обхваща времето докато премине от "Боби иска" до "Аз искам". Като започне да говори в първо лице, единствено число, можем да очакваме намаляване на крясъци, капризи и прочие изстъпления, защото тогава детето по някакъв начин ще се е обособило... Стори ми се интересно и реших да го споделя...  Simple Smile

Нервакова, а кой гледа Тони през деня?

Поздрави!

# 685
  • София
Зара, не съм много съгласна.  Grinning Марти от много отдавна казва за себе си Аз, а вече употребява и "мен", но определено не е излезнал от бебешкия пубертет. Wink

# 686
Стелиян макар че не е от най-приказливите, направо започна от едно известно време да си казва "аз" и се посочва понякога и никога не е използвал трето лице, ед. число, когато е ставало дума за него. Това вероятно защото името си така и не иска или не може да го каже Rolling Eyes
Днес голям сън му удари - още от 11 е заспал, но днес стана много рано и двата часа плаж много го измориха.
Не ми хрумва за какво друго да пиша, а голямо желание имах. Голяма скука и еднообразие наистина ooooh! Към петък съм решила да ходя към работа, че платената ми отпуска свършва на 14-ти и да пусна неплатения...

# 687
Петя, Иви, ами значи може и да не е вярно това Simple Smile. На мен ми се стори любопитно, но личен опит нямам, а и вероятно са размити границите на този период и човек не може да го определи кога точно започва и свършва. При мен както съвпада и с ревността, съвсем се обърквам...

# 688
  • около Варна
И Жорката говори за себе си в първо лице, но тръшкането не е намаляло Laughing

Бела, когато имаш време пиши от къде си купуваш продуктите на Аква Сорс, кое да давам като имуностимулант, аз четох доста в нета, имат много продукти, но са скъпички и не мога да си позволя много неща да взимам.

Петя тоя сироп от черен бъз и други са ми го хвалили, дали го има в аптеките.

Ние доживяхме да отидем на почивка, три дена си разпуснхме чудесно с децата и с хубава компания, на връщане отразихме и плажа. Нещо по морето не ми се ходи тази година на почивка, изнервя ме навалицата, мръсотията, измекярщината. Ще си ходим само на плажче, а пък за почивка ще бягаме към планината.

Нервакова ти твоя младеж добре го имуностимулира две години на кърма Simple Smile

Фантазия, радвам се, че вече е добре малката, едва ли тази Т е била от зъбче, някой вирусче по-скоро. На Панадола нищо му няма щом е в срок на годност, не се изисква специално съхранение.

Ходихме на Мадарския конник, Жоро  в колата  вика "мамо, кога ще видим магарето на скалите" Mr. Green, милите много бяха разочаровани, очакваха истински кон да видят.

Слънчев ден на всички ви желая Hug

# 689
  • USA
И Ванеса говори и казва "АЗ" за себе си отдавна,но още сме в пубертета  Mr. Green

Днес Sad си спука тъпънчето на едното ухо  Cry.Бяхме на лекър и каза да не го мокрим и ще заздравее от себе си.слагаме капки да не се възпали и така.Много ми е притеснено и яд .че така нелепо стана.Беше взела една клечка за уши и  се прави,че си ги чисти,но изведнаж какво й стана забрави и легна с клечка в ухото,на леглото,съответно тя е влезнала наватре доста Cry
Поне ни успокоиха,че няма опасност за слуха Praynig
Другата седмица ще я видим пак дали се е оправила

Полито,успах на интервюто,американците са много земни хора Peace,бъди естественна с тях!

Общи условия

Активация на акаунт